Şimdi Ara

Tekirdağda Hiç Bir Dövüş Sanatı Olmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • göçmenler genellikle kavga etmezler kaçıp giderler belki ondan gerek duymuyorlar
  • Aras spor salonunda söylediklerinin hepsi veriliyordu bi ara , sen yinede arayıp sor bi
  • Tekirdağ iyi de çok küçük be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köfte ye hayatını yaşa... FUNG HU
  • Türkiye ikiye ayrılır, İstanbul ve diğerleri. İstanbul dışında hiçbiryerde aradığını bulamıyorsun.
  • biri çıksada şu tekirdağa adamakıllı şeyler yapsa.sahile gidiyosun bişey yok merkeze gidiyosun yine bişey yok nekadar pasif ezik bi memleket
  • dövüşüp napacan beya
  • Tekirdagda gidicen sahile cay icicen kampusun oralarda icicen.
    İstanbul’dan kacip arada gidiyorum huzur vulmaya dovusu napican huzur bul.

• Elma kullanıcısına yanıt
    Ben zaten Çorlu'nun gelişmiş olduğunu söylemedim. Tekirdağ'ı Büyükşehir Belediyesi olarak ayakta tutan, SGK işlerinin, Ticaret Odası işlerinin Tekirdağ'da yapılması
  • WorldsUnbelievableLayout kullanıcısına yanıt
    nüfus 5 senede 2 katından fazla göç aldı. Nasıl gelişmemiş yer Çorlu? Nüfusu çeyrek milyon olan yerden bahsediyoruz.İstanbul gibi bekliyorsan bir şey diyemem tabi. Aslında çoğu şeyi İstanbul hariç bir yerden bulmak gerçekten zor. Tekirdağ ise bizim sayemizde Büyükşehir oldu ya şaka gibi
  • kardeş tekirdağ merkezde yaşıyorum.Çorluda okuyorum.Eskiden gittiğim bir dövüş salonu vardı.Kick box ve muay thai.
    Hocasının 2 defa Türkiye 1.liği var
    Murat ARAS spor salonu
  • Aikido ve judo jujitsudan geldi zaten. Yani benzerlikleri olan şeyler.

Sen elindekinin kıymetini bilmiyorsun.
  • 2 duble boğmayı çakınca herkes bruce lee tekirdağda

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

göçmenler genellikle kavga etmezler kaçıp giderler belki ondan gerek duymuyorlar

Senin yaptigin gibi bu art niyetli yorumlarin kiskancliktan kaynaklandigini dusunuyorum.
    Konuya gelirsek Trakya genelde yasli nufusun yasadigi bir yer. Bu yuzden gencler icin cok aktivite bulmak zor. Belediyecilik olayina gelirsek eger bunda hem yerel yonetimin, hem de verdigi cok dusuk butce ile devletin sucu var. En cok vergi odeyen on sehirden biriyken, devlet yatiriminda elli kusuruncu sirada.

• tekirdağ halkının tamamına her şey müstehaktır,gelişmeme vs hepsinin sebebi de bellidir,ötesi de yoktur..
  • Sen bir yerin gelişimine nüfus olarak mı bakıyorsun? Göç alacak tabiki de sanayi bölgesi sonuçta. Burada olan fabrikaların haddi hesabı yok. Fakat bunlar Çorlu'nun gelişmiş bir şehir olduğu anlamına gelmez. Alan geniş, sanayi bölgesi ilan edilmiş, bu yüzden bir çok şirket fabrikasını buraya taşımış. Bu arada Tekirdağ'ın Çorlu sayesinde Büyükşehir olduğu konusunda hemfikiriz.
  • WorldsUnbelievableLayout kullanıcısına yanıt
    Nüfus arttığı için gelişiyor aynı istanbul gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Nüfus arttığı için gelişiyor aynı istanbul gibi.

Çorlu mu gelişmiş? Yapmayın ya neresi gelişmiş Oriondan başka ne var bi sayar msıın?
  • Böyle konuları okudukça şok oluyorum, yaşadığım ülkede böyle şeyler yaşanıyor olması bana çok uzak geliyor...

• tekirdağ turizm meslek lisesi mezunuyum 100. yıldaki , tekira ve sahil birde hıçkırıkta takılıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.