Şimdi Ara

DÖVÜŞ SPORU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani hocam benim istediğim şey hayatımın merkezinde olsun, geleceğimi onun üzerinde şekillendireyim tarzı bir şey değil. Bulunduğum yerler pek tekin yerler değil, yarın bir gün bir şey olursa ölmeden eve döneyim yeter benim için. Ufak tefek olduğum için (1.70,60 kilo) kick box, muay thai falan zor geliyor wing tsun a yaklaşıyorum ama biri çıkıp derse ki cüsse box ya da muay thai de önemli değil, o zamam yarın gider ikisinden birine yazılırım.
  • Yav yapistir git boks kickboks yap. Uzakdogu sporlarida iyidir lakin trde taekwondo ve karate disinda yetkin hocasini bulman zor olur. Gureste olabilir dovus sporu olmasada, dovus bilmesen bile muthis faydali bisey. Kucaklayip yere carpiyolar hic yumruk tekme felan gerek yok orda bitiyor zaten olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

quote:

Orijinalden alıntı: Rahmetov

Beyler baktım da Wing Tsun diye bir şey var. Ne diyorsunuz?

uzak doğu sporları saçmalığın daniskası. antrenmanlarda birbirlerine el kol yapıyorlar.

Aikido'yu dışarda tutalım lütfen. Aikido baya tekniktir ve gerçekten modernleşmiş bir savunma sanatıdır. Arkadaşımız gibi zayıf insanlar için birebirdir bence. Ama güçlenicem derse güreş derim ben

aikido yerine wing tsun daha iyi aikidoda tek yaptıkları şey adamı yere fırlatmak wing tsunda tekniğin alası var eğer teknik istiyorsan

bilader adam küçüğüm diyor wing tsunda karınca gibi pıt pıt mı yapacak. aikido bükme çekme itme yuvarlanmadır. eğer az biraz güçlüysen ki o kadar da değilsen hiçbir dövüş sanatı bir işine yaramaz, adamı tek elinden tutup yerlerde süründürebilirsin ki ben yapabiliyorum. aikidoyla adamın kafasını yerlere sürtebilirsin cüsse farkına rağmen. tabi ki güç gerek az biraz ama bu kaddarı her sporda gerek.

sokak dövüşü diyor zaten bıçak mıçaklı gelirse ne yapacka wing tsunla. wing tsun wing chun saçmalıktır bence.

bana kalırsa aikidoya gitsin ama düzgün bir yere tabi ki en önemlisi hoca. ama daha iyisi mi biraz kas yapsın kilo alsın güreşe gitsin

• Baya iyi sıkmışsın diğer adı aslında Kungfu olarak bilinir en çok içinde kategori olan spordur insana bişey katmaz çoğu dövüş sporunu yaptım kickbox muaythaiyr yakın tavsiye etmem aikido demişti arkadas grekoromen sokakta bin basar kendini savunmakta boş kesinlikle yumruk harici yok ama 1-2 yılda özgüven gelir ve kendini rahat savunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerzalim -- 28 Temmuz 2017; 7:41:18 >
  • Rahmetov R kullanıcısına yanıt
    Sen Mike tysonu bilmen mibirader demir Mike lakabı.İzle odamı rakiplerine göre çok küçük ama yumruğu bir ton basar.Ben yaptım kickboxuda bosuna muaythaiyr sokakta muaythaiyr seni iyi savundurur ama boksa yumruk surata gittiği an iş biter buralarda hiç tekin değil olgunlaşıncaya kadar yap hepsini

• Tamam beyler kimsenin dediğini yapmayarak Krav Maga ya gitmeye karar verdim. Ankara'da bunun kursunu nasıl bulablirim?
  • Moruk en güzeli kickbox veya muay thai dir.Muay thai kursu bulmak çok zor o yüzden yakınındaki bi kickbox kursuna yazıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahmetov

Tamam beyler kimsenin dediğini yapmayarak Krav Maga ya gitmeye karar verdim. Ankara'da bunun kursunu nasıl bulablirim?

krav maga da iyimiş tebrik ederim duymamıştım sayende bunu da duyduk
  • jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    Neyi doğru bulmadın?Wing-tsun hakkında yazdıklarımın hepsi doğru ayrıca,cahil cahil konuşacağına az araştır.Korkmaz Şimşek ikwts gitmiştim 4 ay boyunca kendisi orada söylemişti bayan tarafından bulunduğunu ve asıl amacın güçlüye karşı galibiyet olduğunu.Diğer adı kungfu olarak falanda bilinmez.Wing-tsun aslında kungfunun alt dallarından biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risni -- 28 Temmuz 2017; 19:57:46 >
  • Trt Sporda wing baskani anlatti adam bi mok bilmiyomus yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.