Bildirim
DÖVÜŞ SPORU
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Hoş geldin arkadaşım bende kungfu yapmıştım 1 hafta sonra sporu bıraktım
Bruce lee filmlerini izlerdim heves etmiştim
Spor iyidir ama bir türlü alışamadım -
internetten videoları izle hangisi hoşuna gidiyorsa ve semtinde hangileri varsa ona göre seç
mesela
Krav Maga
Wing Tsun
Taekwondo
Muai Thai
Boks
hepsinde bir şeyler öğrenebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 27 Temmuz 2017; 21:55:20 > -
1v1'lerde aikido iyidir hele ufak tefeksen. diğerleri pek kurtarmaz sanıyorum. güçlenmezsen tabi ki. güçlenirsen güreş iyidir kick boks iyidir. -
Beyler baktım da Wing Tsun diye bir şey var. Ne diyorsunuz? -
Muay-Thai -
Kendo -
quote:
Orijinalden alıntı: Rahmetov
Beyler baktım da Wing Tsun diye bir şey var. Ne diyorsunuz?
Ne mi diyorum öyle bir şey yok. Aikido hariç uzak dövüş sanatlarından uzak dur -
Karate -
Herkes farklı bir şey söylüyor -
Kickbox öneririm bokstan artısı tekmelerde dahildir, kondisyon sporudur. Dusunursen yardimci olabilirim. -
Ben kickboks yapiyom baya guzel. Once isiniyoruz ama isinma diyip gecme asiri derecede yorucu bir sey. Sonra bazen teknik bazen karsilikli kapismali takiliyoruz. Zaman icinde bana cok sey katti. Diger sporlari bilmiyom. -
quote:
Orijinalden alıntı: jeodempp
Ben kickboks yapiyom baya guzel. Once isiniyoruz ama isinma diyip gecme asiri derecede yorucu bir sey. Sonra bazen teknik bazen karsilikli kapismali takiliyoruz. Zaman icinde bana cok sey katti. Diger sporlari bilmiyom.
Ben kickboks yapiyom baya guzel.
anladım abi. -
quote:
uzak doğu sporları saçmalığın daniskası. antrenmanlarda birbirlerine el kol yapıyorlar. -
wing tsun iyidir ipman gibi olursun ilerde -
Wing tsun bildigim kadariyla zayif bir insanin gucluyu maglup etmesi ustune kuruluydu.Bulan kisi kadindi hatta.Bence deneyebilirsiniz.Ben sahsen hoslanmamistim wingtsundan ayrica eger minyonsaniz aikido kesinlikle onermem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risni -- 27 Temmuz 2017; 23:8:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jack-White
quote:
uzak doğu sporları saçmalığın daniskası. antrenmanlarda birbirlerine el kol yapıyorlar.
Aikido'yu dışarda tutalım lütfen. Aikido baya tekniktir ve gerçekten modernleşmiş bir savunma sanatıdır. Arkadaşımız gibi zayıf insanlar için birebirdir bence. Ama güçlenicem derse güreş derim ben -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground
quote:
Orijinalden alıntı: Jack-White
quote:
uzak doğu sporları saçmalığın daniskası. antrenmanlarda birbirlerine el kol yapıyorlar.
Aikido'yu dışarda tutalım lütfen. Aikido baya tekniktir ve gerçekten modernleşmiş bir savunma sanatıdır. Arkadaşımız gibi zayıf insanlar için birebirdir bence. Ama güçlenicem derse güreş derim ben
aikido yerine wing tsun daha iyi aikidoda tek yaptıkları şey adamı yere fırlatmak wing tsunda tekniğin alası var eğer teknik istiyorsan
-
Aikido zayif biri icin bence pek ise yaramaz,zaten aikidonun aktif kullanilabilir hale gelmesi icin bence en az 7,8 senelik uzun bir süreç gerekli.Olaya tamamen spor olarak bakarsak oldukca iyi yorucu bir dovus sanati haklisiniz.
Benzer içerikler
- üstü beyazlamış sosis yenir mi
- psorcutan egzama için kullanılır mi
- doğalgazlı ocağı tüpe çevirme
- dış kapı no nedir
- kulağımı deldirdim şişti acıyor
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X