Şimdi Ara

DÖVÜŞ SPORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 18 yaşında ufak tefek bir şeyim. Daha önce hiç spor yapmadım sizce hangi savunma sorunu öğrenmeliyim?

• Up
  • Hoş geldin arkadaşım bende kungfu yapmıştım 1 hafta sonra sporu bıraktım

Bruce lee filmlerini izlerdim heves etmiştim

Spor iyidir ama bir türlü alışamadım
  • internetten videoları izle hangisi hoşuna gidiyorsa ve semtinde hangileri varsa ona göre seç

mesela

Krav Maga
    Wing Tsun
    Taekwondo
    Muai Thai
    Boks

hepsinde bir şeyler öğrenebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 27 Temmuz 2017; 21:55:20 >
  • 1v1'lerde aikido iyidir hele ufak tefeksen. diğerleri pek kurtarmaz sanıyorum. güçlenmezsen tabi ki. güçlenirsen güreş iyidir kick boks iyidir.
  • Beyler baktım da Wing Tsun diye bir şey var. Ne diyorsunuz?
  • Muay-Thai
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağlı Güreş GAY Sporudur
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahmetov

Beyler baktım da Wing Tsun diye bir şey var. Ne diyorsunuz?

Ne mi diyorum öyle bir şey yok. Aikido hariç uzak dövüş sanatlarından uzak dur
  • Karate
  • Herkes farklı bir şey söylüyor
  • Kickbox öneririm bokstan artısı tekmelerde dahildir, kondisyon sporudur. Dusunursen yardimci olabilirim.
  • Ben kickboks yapiyom baya guzel. Once isiniyoruz ama isinma diyip gecme asiri derecede yorucu bir sey. Sonra bazen teknik bazen karsilikli kapismali takiliyoruz. Zaman icinde bana cok sey katti. Diger sporlari bilmiyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Ben kickboks yapiyom baya guzel. Once isiniyoruz ama isinma diyip gecme asiri derecede yorucu bir sey. Sonra bazen teknik bazen karsilikli kapismali takiliyoruz. Zaman icinde bana cok sey katti. Diger sporlari bilmiyom.

Ben kickboks yapiyom baya guzel.

anladım abi.
  • quote:

uzak doğu sporları saçmalığın daniskası. antrenmanlarda birbirlerine el kol yapıyorlar.
  • wing tsun iyidir ipman gibi olursun ilerde
  • Wing tsun bildigim kadariyla zayif bir insanin gucluyu maglup etmesi ustune kuruluydu.Bulan kisi kadindi hatta.Bence deneyebilirsiniz.Ben sahsen hoslanmamistim wingtsundan ayrica eger minyonsaniz aikido kesinlikle onermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risni -- 27 Temmuz 2017; 23:8:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

quote:

uzak doğu sporları saçmalığın daniskası. antrenmanlarda birbirlerine el kol yapıyorlar.

Aikido'yu dışarda tutalım lütfen. Aikido baya tekniktir ve gerçekten modernleşmiş bir savunma sanatıdır. Arkadaşımız gibi zayıf insanlar için birebirdir bence. Ama güçlenicem derse güreş derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

quote:

Aikido'yu dışarda tutalım lütfen. Aikido baya tekniktir ve gerçekten modernleşmiş bir savunma sanatıdır. Arkadaşımız gibi zayıf insanlar için birebirdir bence. Ama güçlenicem derse güreş derim ben

aikido yerine wing tsun daha iyi aikidoda tek yaptıkları şey adamı yere fırlatmak wing tsunda tekniğin alası var eğer teknik istiyorsan

• Aikido zayif biri icin bence pek ise yaramaz,zaten aikidonun aktif kullanilabilir hale gelmesi icin bence en az 7,8 senelik uzun bir süreç gerekli.Olaya tamamen spor olarak bakarsak oldukca iyi yorucu bir dovus sanati haklisiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.