Şimdi Ara

Dövüşemiyorum hep dayak yiyorum yardım!.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
15.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

quote:

Kavga en son seçeneğin olsun bunu en başta belirtiğim.Boy 1,90 kilo 100 yani biraz iri kıyımım neyse bir mevzu olmuş mahallede ortam gerilmiş bende tesadüf ordayım fazla konuşma yok 2 taraf da birbirini tartıyor anladım büyük kavga çıkacak dedim gireyim araya beyler sakin olun filan hani sözümüz geçer dedik ulen bi karıştı ortalık ordan bana bi yumruk tam benim surata beynimde şimşekler çarptı şöyle bi sendeledim geriye çekildim baktım bana vuran lavuk cılızın teki neyse tabi o sinirle bende daldım polis filan geldi ayırdı o lavuğa da vuramadım ona yanarım.Yani arkadaşım sana diyeceğim ilk vuran sen ol vuracağın yeri iyi seç karşında ki senden iriymiş güçlüymüş farketmez karambole dalma itiraf etmeliyim o çocuk bana 2veya 3 tane öyle sağlam vursaydı inan belki yere bile düşürürdü öyle bakma tekvando taibox aikodo filan bunlar sokak kavgasında işe yaramaz dövüceğin varsada dayak yersin deme di deme tabi buda benim şahsi fikrim ama sana verceğim en büyük tavsiye kavgadan uzak durmam aklın varsa kaçarsın tabi namus din vatan gibi mevzular hariç çünkü pisi pisine arkadaşım kavgada hayatını kaybetti aradan bir bıçak kimden geldiği de belli değil 19 yaşındaydı sevdiği vardı seveni vardı

öyle bakma tekvando taibox aikodo filan bunlar sokak kavgasında işe yaramaz kusura bakmada şaka gibisin taikickboxun ne oldugunu bilmediğin aikidonun ne oldugunu bilmediğin taekwandonun ne oldugunu bilmediğin bariz anlaşılıyor hatta dövüşmeninde ne oldugunu bilmiyorsun sana kım soyledı dövüşmenin boyla cartla curtla ilgili oldugunu her ikisininde avantajları vardır kullanmasını bileceksin senin aldıgın o andakı darbeyi taikıckboxsa giden adam hergun alıyor once gidip spor yapılırken bi izle sana o darbeyi sıradan biri vurmuş zaten spor yapan biri vursaydı vay halıne

Ben mi bilmiyorum yav can kilod fan dam(biz mahallede öyle derdik kendisine)filmeriyle büyüdük neyse şaka bi yana da sen beni tanımazsın ben seni tanımam ben selamsız da büyüdüm hiç te iyi bir ortam değildi ukalık olsun diye demiyorum ama 30 yaşındayım çok şey yaşadım ama hiç senin dediklerinle kavgayı kazanan görmedim he 2 tarafta eşit ise aynı stilde filan kapışma olacaksa onu bilmem ama lambur lumbur sille tokat yumruk tekme dalan birisine nasıl karşı gelecek ya bırakın bunları dostum şaka gibisiniz bu tarz öğüt veren insanlar genelde ya hiç kavga etmemiş yahut ta çok film izlemiş insanlardır (iyiki çok film izlememişim çok dayak yerdik )bu arada ben şahsi fikrimi söyledim kesinlikle kavgaya karşıyım en son çare olmalı sanada tavsiyem çok film izleme

yok abi saygısızlık olmasın bende 27 yaşına gıriyorum 1 ay sonra 16 yaşında taıkıckboxsa gittim çokda kavga ettık sonra taekwandoya başladım aıkıdoda o dedıgın şekıl saldıranları çok rahat bi şekılde tek hamle ile darbeyi savura bılıyorsun ince hassas bolgelerden tutarak bir taıkıckbox sporuna gitmiş yıllarını vermiş biri ile gitmemiş birisi arasında çok fark var gerek vuruşta gerek savunmada ben film izlerim ama dediğin gibi hayal dunyasındada yaşamam kaç yıl bu tur sporla ugraşan biri olarak bununla fılm izlemenın bı alakası yok karşındada liseli yok herşeyi abartayım senı salonlarda kapışmaları izlerken gormek ısterım
    lambur lumbur dalan dediğin zaten ne yaptıgını kendısıde bılmeyen dediğindir

ya kardeşim baştan söylesene bu spor dallarıyla senelerdir uğraştığını ona göre konuşurduk .Ya ben şahsi fikrimi söyledim benim gördüklerim bu zamana kadar böyleydi dediklerinde doğru olabilir saygı duyarım ama gene diyorum kavga en son çare olmalı

• hocam 2 yıldır boksa gidiyorum thaiboks ada gittim fazla uzun sürmedi boksa gidersen hem refklesklerin olur hem savunman hemde yumrugun balyoz gibi oluyo kendimden biliyorum eskiden yağ tulumuydum hocam ama geçen hafta okulda bi tane velet var 1.80 boy var bende 1.74 felan çok artsit bişi kürtmüş. kürtlerre laf için değil kürt türk muhabbeti değil ama çocuk siz bizle başa çıkamazsınız kürdüz biz . alayınızı yakarız dedi atatürke felan laf etti bi tane koydum suratına kaldıramadılar yerden boy var cılız ama bendede kalıp var nevri döndü bida kaldıramadılar oradan ama tavsiyem kavga iyi değildir ama savunmayı bileceksin bazı noktalar var oraya bi koydunmu yığılır kalır önce savunmayı sonrada adamı dövmeyi bileceksin gözüne kestirdiğin an konusma felan yok bi tane koy gerisi gelir thai boks da biraz tehlikeli fena gaz veriyo cesaret ama . 1 yıl devam et sonra gel konu aç :D ama eğer imkanım yok diyorsan şınav çek bol bol bide evde karşında biri varmış gibi yumruk at ymruk gelirmiş gibi kaç felan

• quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

hocam 2 yıldır boksa gidiyorum thaiboks ada gittim fazla uzun sürmedi boksa gidersen hem refklesklerin olur hem savunman hemde yumrugun balyoz gibi oluyo kendimden biliyorum eskiden yağ tulumuydum hocam ama geçen hafta okulda bi tane velet var 1.80 boy var bende 1.74 felan çok artsit bişi kürtmüş. kürtlerre laf için değil kürt türk muhabbeti değil ama çocuk siz bizle başa çıkamazsınız kürdüz biz . alayınızı yakarız dedi atatürke felan laf etti bi tane koydum suratına kaldıramadılar yerden boy var cılız ama bendede kalıp var nevri döndü bida kaldıramadılar oradan ama tavsiyem kavga iyi değildir ama savunmayı bileceksin bazı noktalar var oraya bi koydunmu yığılır kalır önce savunmayı sonrada adamı dövmeyi bileceksin gözüne kestirdiğin an konusma felan yok bi tane koy gerisi gelir thai boks da biraz tehlikeli fena gaz veriyo cesaret ama . 1 yıl devam et sonra gel konu aç :D ama eğer imkanım yok diyorsan şınav çek bol bol bide evde karşında biri varmış gibi yumruk at ymruk gelirmiş gibi kaç felan

Smiley-son cümle uyumluluğu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kavga en son seçeneğin olsun bunu en başta belirtiğim.Boy 1,90 kilo 100 yani biraz iri kıyımım neyse bir mevzu olmuş mahallede ortam gerilmiş bende tesadüf ordayım fazla konuşma yok 2 taraf da birbirini tartıyor anladım büyük kavga çıkacak dedim gireyim araya beyler sakin olun filan hani sözümüz geçer dedik ulen bi karıştı ortalık ordan bana bi yumruk tam benim surata beynimde şimşekler çarptı şöyle bi sendeledim geriye çekildim baktım bana vuran lavuk cılızın teki neyse tabi o sinirle bende daldım polis filan geldi ayırdı o lavuğa da vuramadım ona yanarım.Yani arkadaşım sana diyeceğim ilk vuran sen ol vuracağın yeri iyi seç karşında ki senden iriymiş güçlüymüş farketmez karambole dalma itiraf etmeliyim o çocuk bana 2veya 3 tane öyle sağlam vursaydı inan belki yere bile düşürürdü öyle bakma tekvando taibox aikodo filan bunlar sokak kavgasında işe yaramaz dövüceğin varsada dayak yersin deme di deme tabi buda benim şahsi fikrim ama sana verceğim en büyük tavsiye kavgadan uzak durmam aklın varsa kaçarsın tabi namus din vatan gibi mevzular hariç çünkü pisi pisine arkadaşım kavgada hayatını kaybetti aradan bir bıçak kimden geldiği de belli değil 19 yaşındaydı sevdiği vardı seveni vardı

öyle bakma tekvando taibox aikodo filan bunlar sokak kavgasında işe yaramaz kusura bakmada şaka gibisin taikickboxun ne oldugunu bilmediğin aikidonun ne oldugunu bilmediğin taekwandonun ne oldugunu bilmediğin bariz anlaşılıyor hatta dövüşmeninde ne oldugunu bilmiyorsun sana kım soyledı dövüşmenin boyla cartla curtla ilgili oldugunu her ikisininde avantajları vardır kullanmasını bileceksin senin aldıgın o andakı darbeyi taikıckboxsa giden adam hergun alıyor once gidip spor yapılırken bi izle sana o darbeyi sıradan biri vurmuş zaten spor yapan biri vursaydı vay halıne

Ben mi bilmiyorum yav can kilod fan dam(biz mahallede öyle derdik kendisine)filmeriyle büyüdük neyse şaka bi yana da sen beni tanımazsın ben seni tanımam ben selamsız da büyüdüm hiç te iyi bir ortam değildi ukalık olsun diye demiyorum ama 30 yaşındayım çok şey yaşadım ama hiç senin dediklerinle kavgayı kazanan görmedim he 2 tarafta eşit ise aynı stilde filan kapışma olacaksa onu bilmem ama lambur lumbur sille tokat yumruk tekme dalan birisine nasıl karşı gelecek ya bırakın bunları dostum şaka gibisiniz bu tarz öğüt veren insanlar genelde ya hiç kavga etmemiş yahut ta çok film izlemiş insanlardır (iyiki çok film izlememişim çok dayak yerdik )bu arada ben şahsi fikrimi söyledim kesinlikle kavgaya karşıyım en son çare olmalı sanada tavsiyem çok film izleme

yok abi saygısızlık olmasın bende 27 yaşına gıriyorum 1 ay sonra 16 yaşında taıkıckboxsa gittim çokda kavga ettık sonra taekwandoya başladım aıkıdoda o dedıgın şekıl saldıranları çok rahat bi şekılde tek hamle ile darbeyi savura bılıyorsun ince hassas bolgelerden tutarak bir taıkıckbox sporuna gitmiş yıllarını vermiş biri ile gitmemiş birisi arasında çok fark var gerek vuruşta gerek savunmada ben film izlerim ama dediğin gibi hayal dunyasındada yaşamam kaç yıl bu tur sporla ugraşan biri olarak bununla fılm izlemenın bı alakası yok karşındada liseli yok herşeyi abartayım senı salonlarda kapışmaları izlerken gormek ısterım

ya kardeşim baştan söylesene bu spor dallarıyla senelerdir uğraştığını ona göre konuşurduk .Ya ben şahsi fikrimi söyledim benim gördüklerim bu zamana kadar böyleydi dediklerinde doğru olabilir saygı duyarım ama gene diyorum kavga en son çare olmalı

abı yukarda soylemiştim ilk mesajımda gormedın galıba tabiki haklısın son çare kavga olmalı hatta hiç olmamalı genelde bu sporu yapanlarda hobı amacıyla yapar bende sevdiğim için yaptım ama kendımızide savunmasını bılmelıyiz sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

hocam 2 yıldır boksa gidiyorum thaiboks ada gittim fazla uzun sürmedi boksa gidersen hem refklesklerin olur hem savunman hemde yumrugun balyoz gibi oluyo kendimden biliyorum eskiden yağ tulumuydum hocam ama geçen hafta okulda bi tane velet var 1.80 boy var bende 1.74 felan çok artsit bişi kürtmüş. kürtlerre laf için değil kürt türk muhabbeti değil ama çocuk siz bizle başa çıkamazsınız kürdüz biz . alayınızı yakarız dedi atatürke felan laf etti bi tane koydum suratına kaldıramadılar yerden boy var cılız ama bendede kalıp var nevri döndü bida kaldıramadılar oradan ama tavsiyem kavga iyi değildir ama savunmayı bileceksin bazı noktalar var oraya bi koydunmu yığılır kalır önce savunmayı sonrada adamı dövmeyi bileceksin gözüne kestirdiğin an konusma felan yok bi tane koy gerisi gelir thai boks da biraz tehlikeli fena gaz veriyo cesaret ama . 1 yıl devam et sonra gel konu aç :D ama eğer imkanım yok diyorsan şınav çek bol bol bide evde karşında biri varmış gibi yumruk at ymruk gelirmiş gibi kaç felan

Smiley-son cümle uyumluluğu

?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abı yukarda soylemiştim ilk mesajımda gormedın galıba tabiki haklısın son çare kavga olmalı hatta hiç olmamalı genelde bu sporu yapanlarda hobı amacıyla yapar bende sevdiğim için yaptım ama kendımızide savunmasını bılmelıyiz sonuçta

• Meslek liseli olduğum için sıkça kavgaların ortasında buluyorum kendimi ilk kavgamda küçük çocukların gazabına uğradım sonra ki dövüşüm de dayak attım hemde yedim fakat şuan dayak yiye yiye atmayı öğrendim.Fakat kavga çözüm değil ama karşı taraf anlamıyorsa anlayacağı dilden konuşmak zorunda kalıyorsun.Evde sıkça spor yaparım sabah koşuya çıkarım bazen sana tek önerim kendini gaza getir dövüşden önce dayak yiyeceğini bilsen dahi karşında ki kim olursa olsun mahvet onu şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: bayhak
    niye kan kardeşmi çıkacaz aynı gün kavga ettik diye.

Olm manyak mısın sen?

Adama okul soruyom ticaret diyor
    il soruyorum ne yapacan diyorsun
    bende anlatıyorum daha kan kardeşi mi olacağız diyorsun???

Ne uyuz adamsın la karı gibi.
    Çok mu zor şu il şu okul demek ?

Sen bu gidişle çok dayak yersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

Wing Tsun öğrenmeye başla. youtube'da arat bi kaç video izle. Gerçi video ile olcak iş değil ama. İlham verir en azından.

Wing Tsun ne hocam allasen? Sokak kavgasından bahsediyoruz. Eline verir yollarlar. Böyle uzak doğu sporlarında ustalaşmak zordur, 2-3 sene gitse anca dayak atıcak kıvama gelir. Boks falan desen neyse. 3 ay gitse adam akıllı iki yumruk öğrenir, ikide tekme, birazda kapanmayı öğrense yoldan çevirdiği 5 kişiden ikisini döver.

Saçmalama

Bu arada Wing Tsun ve Wing Chun farklı şeylerdir. Wing Tsun daha çok savunma üzerine yoğunlaşmış ek olarakta saldırıya odaklanmıştır. Wing Chun özellikle saldırıya ve daha esnek hareketlere odaklıdır.
    Wing Tsun'da iki ustanın karşılaşması bile 1 dakikadan uzun sürmez. Ki karşınızda sokaktaki 5 serseri varsa bunlara 5'er saniye verirsiniz maksimum 25 saniyede işiniz bitmiş montunuzu giymiş sigaranızı yakmış olursunuz.

Wing Tsun dünyanın en güçlü ve tehlikeli saldırı silahları sırasında 3. sıradadır. Öyle yok kick box yok taekwondo falan değildir. Bu bir sanattır. Müsabakası yoktur çünkü sadece karşınızdaki öldüğünde dövüş bitmiştir.
    Hiçbir dövüş stili gözü kapalı saldırı ve savunmayı öğretmez

B*k atmadan önce araştırın biraz isterseniz

http://www.ehow.com/videos-on_2316_beginning-wing-tsun-techniques.html
    Yukarıdaki linkteki videoları izleyip bu işe meraklı ve hevesli bir arkadaşınla uygulayın. Bir süre sonra esneklik ve refleks kazanmaya başlarsınız. Uzman biriyle çalışmanız sonucunda 6 ayda karşınıza 6 aylık boksör koysalar paket yaparsınız.

• kangal
  • dövüşmek iyi birşey değil
  • Çok kavga ettim, çok kavga gördüm adamla konuşurken bir anda kafa atıp adamın yerden kalkamadığını biliyorum hemde benden 2 yaş büyük birine bu iş cesaret ve tecrübe ile olur sen o anda dayak yiyeceğim diye düşünürsen dayak yersin ama hiç bir şey düşünmeden sadece saldırıya geçersen adsmın işini bitirirsin. Şahsen ben sonumu düşünmem o anda ölürse ölsün der allah ne verdiyse kafa göz kulak burun her etkileyecek yere vururum fazla uzamadan kavgayı bitiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkere dövsen hep döversin.
    Ozguven eksigi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralarda bir söz vardır.
    "Dayak yemeden dayak atılmaz" Önce git adam akıllı 3-5 dayak ye adamlardan teknik öğren.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.