Şimdi Ara

Dövüşemiyorum hep dayak yiyorum yardım!....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
15.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman dövüşmeye kalksam elim ayağım titriyor kendimden geçiyorum kalbim daha hızlı atmaya başlıyor tükürüğüm kuruyor o anda beynimi hissetmiyorum bu neden oluyor acaba lütfen yardım edin.

Bu Cuma okul çıkışında böyle küçük boylu çocuk artistlik yaptı döverim sanıyordum tam dovuşmeye girdim aynı şeyler oldu.Bu sefer dayak yemedim ama dayakta atamadım.Rezil oldum niye dövüşemiyorum diye kafayı yicem.

• Tecrübe arkadaşım tecrübe
  • reserve (sonra okurum)
  • Konu dışının %95i, hatta burada sana tavsiye verecek olanlarda senin gibi, üzülme fazla.
  • Yuh tesadufe bak bende cuma kavga ettim.
    Hangi okul ?
  • Ticaret
  • Hiçbir şey bilmiyorsan yüzmeyi yeni öğrenmeye çalışan birinin yaptığı el kol çırpma hareketlerini seri şekilde yapmaya bak... Biri kesin isabet eder. Gerçi bunu ilkokul sıralarında yapıyordum galiba...
  • Galiba bende temel yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayhak
    Ticaret

İl ilçe ?
  • Wing Tsun öğrenmeye başla. youtube'da arat bi kaç video izle. Gerçi video ile olcak iş değil ama. İlham verir en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

Wing Tsun öğrenmeye başla. youtube'da arat bi kaç video izle. Gerçi video ile olcak iş değil ama. İlham verir en azından.

Wing Tsun ne hocam allasen? Sokak kavgasından bahsediyoruz. Eline verir yollarlar. Böyle uzak doğu sporlarında ustalaşmak zordur, 2-3 sene gitse anca dayak atıcak kıvama gelir. Boks falan desen neyse. 3 ay gitse adam akıllı iki yumruk öğrenir, ikide tekme, birazda kapanmayı öğrense yoldan çevirdiği 5 kişiden ikisini döver.
  • kendine güvenmiyorsun, normalde birkaç dayaktan sonra dayak atar seviyeye gelmiş olman lazımdı ama demek ki dayak yerken bir şey öğrenmiyorsun. tek çözüm yolu bir dövüş sporu ile uğraşman gerekiyor. tavsiyem wing chun
  • Senin durumunun aynısı bende vardı özgüvenin yok ayriyetten başından bir olay geçtiyse sinirlerine yansır.Ben 2 defa kafasını yardım çocuğun gözlerimin önüde kafasından kan fışkırdı o günden sonra kimseye dokunamadım.Sana tavsiyem bir dövüş okuluna yazıl orda özgüven gelir tek sorunun dövüşememekse.Birde o andaki hereşyi unut konsantre ol sana dövüş git vur kır demiyorum ama böyle durumlarda çok daha kötü durumlarla karşı karşıya kalırsın.
  • @yeasen
    Neden bunları soruyosun?
  • quote:

@yeasen
    Neden bunları soruyosun?

Ya bende cuma kavga ettım de ondan ankara mı?
  • niye kan kardeşmi çıkacaz aynı gün kavga ettik diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

Wing Tsun öğrenmeye başla. youtube'da arat bi kaç video izle. Gerçi video ile olcak iş değil ama. İlham verir en azından.

Wing Tsun ne hocam allasen? Sokak kavgasından bahsediyoruz. Eline verir yollarlar. Böyle uzak doğu sporlarında ustalaşmak zordur, 2-3 sene gitse anca dayak atıcak kıvama gelir. Boks falan desen neyse. 3 ay gitse adam akıllı iki yumruk öğrenir, ikide tekme, birazda kapanmayı öğrense yoldan çevirdiği 5 kişiden ikisini döver.

Wing Chun bir savunma sanatıdır

Benim görüşüm:

Wing Chunda ileriye gitmeden bile temelleri sağlam öğrenen bir kişi kolay kolay dayak yemez.

6 ay Wing Tsun dersi alması 6 ay boks dersi almasından daha iyi olur. Bu arada Wing Tsun'da sokak dövüşü temasına yakın oldugunu belirtmek isterim. Yakın dövüş ve serilik ön planda. Temelleri öğrendimi zaten gerisi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotter -- 26 Şubat 2011; 23:31:25 >

• quote:

niye kan kardeşmi çıkacaz aynı gün kavga ettik diye.

Olm manyak mısın sen?

Adama okul soruyom ticaret diyor
    il soruyorum ne yapacan diyorsun
    bende anlatıyorum daha kan kardeşi mi olacağız diyorsun???

Ne uyuz adamsın la karı gibi.
    Çok mu zor şu il şu okul demek ?

Sen bu gidişle çok dayak yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezik-Man'den yardım al
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.