Evet restart gibi birşey yapcaklar gelir gelmez girin bissuru dsgm efsane toplayın arkadaşlar az kişi iken şans yüksek tecrube ile sabittir
quote:Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz Evet restart gibi birşey yapcaklar gelir gelmez girin bissuru dsgm efsane toplayın arkadaşlar az kişi iken şans yüksek tecrube ile sabittir eveet geçende öle olmuştu dark deoxys yakaladım.arkdaşlar açılınca hemen haritalara atlayın..
quote:Orijinalden alıntı: vtopiaquote:Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz Evet restart gibi birşey yapcaklar gelir gelmez girin bissuru dsgm efsane toplayın arkadaşlar az kişi iken şans yüksek tecrube ile sabittir eveet geçende öle olmuştu dark deoxys yakaladım.arkdaşlar açılınca hemen haritalara atlayın..+1 bende D Jirachi yakaladım......
quote:Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz+1 bende D Jirachi yakaladım...... Alıntıları Göster Bende Shiny Deoxy Yakaladım
quote:Orijinalden alıntı: Alkalen FosfatazAmin!!!!!Alıntıları Göster bende oyuna yenı baslamıstım dedım bu mantıance ne acıklaman ıcın saol
quote:Orijinalden alıntı: hidayetkurnazRasgele ozamanAlıntıları Göster demin g palkia çıkmış bi çocuğa da ama donmuş site yakalayamamış
quote:Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirindemin g palkia çıkmış bi çocuğa da ama donmuş site yakalayamamışAlıntıları Göster Bana hiçbişi çıkmadı Bakalım bu Down for Maintenance'den sonra bişiler çıkıcakmı??? Genelde 10-15 dk içinde açılırdı ama bu sefer uzun sürcek gibi ne ekliolar acaba???
quote:Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirindemin g palkia çıkmış bi çocuğa da ama donmuş site yakalayamamışAlıntıları Göster server açılınca herkes ne yakaladığını yazsın o zaman
quote:Orijinalden alıntı: SirkadyenBana hiçbişi çıkmadı Bakalım bu Down for Maintenance'den sonra bişiler çıkıcakmı??? Genelde 10-15 dk içinde açılırdı ama bu sefer uzun sürcek gibi ne ekliolar acaba???Alıntıları Göster Harbi ya uzun sürdü
quote:Orijinalden alıntı: hidayetkurnazHarbi ya uzun sürdüAlıntıları Göster yaw bende banlandım sandım...
quote:Orijinalden alıntı: hidayetkurnazHarbi ya uzun sürdüAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz Harbi ya uzun sürdü Doğru nerdeyse 25 dk olcak.
quote:Orijinalden alıntı: Sirkadyenquote:Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz Harbi ya uzun sürdü Doğru nerdeyse 25 dk olcak.Alıntıları Göster ewt uzun sürdü ama belliydi site bu sabahtan beri çok yavaş
quote:Orijinalden alıntı: Sirkadyenquote:Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz Harbi ya uzun sürdü Doğru nerdeyse 25 dk olcak.Alıntıları Göster off açıl artık niye bu kadar uzun sürdü ki ilk defa oluo böyle
quote:Orijinalden alıntı: 0uttaoff açıl artık niye bu kadar uzun sürdü ki ilk defa oluo böyle Alıntıları Göster Bişi olacağı belliydi..... Çok yavaştı bugün..... SAkat zamanda gitti .... Tam M Riolu alacaktım........ Karşlığında da Mewtwo + 1 100'lük + 15 n eziq + 2 s eziq vercektim.......
quote:Orijinalden alıntı: SirkadyenBnce yeni harita eklio olabilirler yada versiyon yükseltiyo olabilirleryok yaw kıpırdayamıyorduk lag yüzündendir bence
quote:Orijinalden alıntı: hidayetkurnazyok yaw kıpırdayamıyorduk lag yüzündendir benceAlıntıları Göster 30 dk'yı geçti...... Çok sıkıldım....
quote:Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz30 dk'yı geçti...... Çok sıkıldım....Alıntıları Göster s.arceus yakalamıştım ama char çalındı