Şimdi Ara

DOWNGRADE YAPILMIŞ PS3 Ü ESKİ HALİNE NASIL GETİRİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PS3 ÜMÜN VERSİYONU 3.70 İDİ, BİLNOKS DENEN DÜZAMBAZLAR BU FORUMDA DOWNGRADE PROPAGANDASI YAPIYORLARDI....VAY EFENDİM HER OYUN ÇALIŞIRDA, GARANTİLİDE, UÇARIZ KAÇARIZ FALAN...GÖNDERDİM MAKİNEYİ 3.55 E DÜŞÜRDÜLER, YALANCI HERİFLER YÜZÜNDE FİFA VE PES 2012 İÇİNDE OLMAK ÜZERE YENİ OYUNLARI OYNUYAMIYORUM...SYSTEM İNFODA 3.70 YAZMASINA RAĞMEN 3.55 VERSİYONUM...YANİ MULTİMAN FALAN VAR MENÜDE...

SORUM ŞU: PS3 ÜMÜ SONY NİN SERVER LERİNE BAĞLANSAM VE VERSİYONUNU GÜNCELLESEM BİR SORUN OLURMU? YADA SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE MAKİNAMI NASIL LEGAL HALİNE GETİRİRİM..........

• Şimdi interneti bağlamak biraz sakat olur. Öncelikle makineye bir hard format at (epey uzun sürmesini göze alacaksın). Sonra en sonra çıkan ps3 ofw'sini ;

http://tr.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item421160/Güncelleme-özellikleri-(3-73-sürümü)/

bu siteden indirip flash'ın içine at. Oradan makineyi son sürüme yükseltmiş olacaksın.

• hiçbirşey yapmana gerek yok direkt psn'e bağlan fw yükselir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Şimdi interneti bağlamak biraz sakat olur. Öncelikle makineye bir hard format at (epey uzun sürmesini göze alacaksın). Sonra en sonra çıkan ps3 ofw'sini ;

http://tr.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item421160/Güncelleme-özellikleri-(3-73-sürümü)/

bu siteden indirip flash'ın içine at. Oradan makineyi son sürüme yükseltmiş olacaksın.

Arkadasım teşekkür ederim...hard format işi kulağa çok matıklı geliyor... Bu arada eren arkaşım insanları yanlış yönlendirme... Buradaki amacımız riskleri kinimize edip bir sorunu çözmek ...öyle avel gibi lambur lumbur psn girmekte olmaz....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.