yaw sabahtan beri sizin verdiginiz linklerden baktım indirmeye çalıstım indiremedim hepsi hatalııııı karısıkkk lutfen bana download link ini verirmisiniz sitesini degil vede normal gunz online sizin verdiklerinizde degisikleri var ve ben hepsini sabahtan beri indirdim vede hepsinde eror verdi kahretsin bosuna bekledim yardımcı olursanız sewinirim.
İnternational Bende kuramıom ama NA gun yani ijji gunzu
balık yumurtası valla bende indiremedim 3 gundur ugrasıyom yemin ederim ama bulamıyorum indiriyorum bu severde patch ilerlemiyor nasıl iş anlamadım kafayı yicem
Ben orijinal sitesinden indirdim. Herşey çok kolay oldu. ama hemen yan odamdaki bilgisayara indirdiğimde sorunlarla karşılaştım. Anlamadım ben neye göre çalışıyor neye göre çalışmıyor. Bilgisayar seçiyor desem benim dandik laptopta çalıştı dağ gibi bilgisayarda çalışmadı
belli olmuyo sagı solu... en iisi ijji (NA) gunz %90 calısır
dr gunz un sitesine girdim neren indiricem
ÜStkonu olarak Bnm açmış oldupum konuda dr gunz lg gunz ve satangunz yani gunzp nin siteleri registerleri download linkleri hepsi mevcut bakarsan öğrenebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill
ÜStkonu olarak Bnm açmış oldupum konuda dr gunz lg gunz ve satangunz yani gunzp nin siteleri registerleri download linkleri hepsi mevcut bakarsan öğrenebilirsin
vay beee ölü topigi canlandırdın ohoo ben gunz ı yukledim kralı bile oldum kardeş çok saol yardımcı olmaya çalıştıgın için
üf ya yapamadım gönder abi ya satan gunz mış la olum one ya sen bize siteyi gönderbu arada satan gunz kaça satıyor
quote:
Orjinalden alıntı: vince-deno
quote:
vay beee ölü topigi canlandırdın ohoo ben gunz ı yukledim kralı bile oldum kardeş çok saol yardımcı olmaya çalıştıgın için
Kardeş ben sana yardımcı olmak istememişdim ama öyle görüp teşekkür ettiğin için saol. Bendne önceki msj'a bakarsan aynı gün atılmış ve Dr gunz download'ı istiyor.Bende ona yardımcı olmaya çalışdım... Biraz daha incelersen bu hataları yapmazsın
Bu arada Gunz'ın kralı kimse olamaz onuda belirtmek isterim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: vince-deno
quote:
Kardeş ben sana yardımcı olmak istememişdim ama öyle görüp teşekkür ettiğin için saol. Bendne önceki msj'a bakarsan aynı gün atılmış ve Dr gunz download'ı istiyor.Bende ona yardımcı olmaya çalışdım... Biraz daha incelersen bu hataları yapmazsın
Bu arada Gunz'ın kralı kimse olamaz onuda belirtmek isterim
katılmıyorum her oyunun kralı olur kral 1 tane olcak diye kosul yok nede olsa? ++ ona yardım etmiyosun ercanın heryere yazdıgı posta aynı cevabı veriyosun...
kral 1 tane olur benim bildiğim...Bende ondan hareket ederek yorum yapdım her düşünce aynı olucak diye birşey yok düşüncelere saygı duymak lazım
Ercanmı? ercan yardım istemiyor brktsn istiyordu üstelikde yer yerde aynı yardımı istediği için yer yere aynı cvpı verdim.Farklı bişeymi yazsaydım?
pardon berk benim arkadaşım ve dr gunzsa salakçanerdeyse senindediğini yaptıkaçılmadı adminleri negüzel miş bare lggunzı söyleyind hackerlarlaoynayalım
quote:
kral 1 tane olur benim bildiğim...Bende ondan hareket ederek yorum yapdım her düşünce aynı olucak diye birşey yok düşüncelere saygı duymak lazım
Ercanmı? ercan yardım istemiyor brktsn istiyordu üstelikde yer yerde aynı yardımı istediği için yer yere aynı cvpı verdim.Farklı bişeymi yazsaydım?
kardeşim kral lafı lafın gelişi yaaa espiritik bir hava olsun içinizdeki sevgi kelebekleri kıpraşsın diye söledim
ne yazıkki bnmkiler kıpraşmadı xP
ne biliyim öyle yazınca ciddi sölüyorsun sandım.Neyse yanlış anladım özr dilerim.