Şimdi Ara

Download Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal indirme yaparken indirme hızım 50-80 kbps arasında oluyor, IDM ile indirme yaparken 280-400 kbps arasında oluyor, zorrent ile indirme yaparken 0.1-0.2 kbps arasında oluyor. Sadece bir tane değil pek çok zorrent dosyasında denedim en yüksek hız 10 kbps (sonra hemen 0.1'e düştü zaten.) uZorrent kullanıyorum bu yüzden olabilir mi? Başka bir zorrent programı yüklesem bir şey değişebilir mi? Ya da daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? (Aynı interneti üç aile kullanıyoruz 370 kbps'ye razıyım ben.)

• Torrent icin port yönlendirme yapmış miydiniz? 3 aile kullanıyorsanız hiz hakkında bir sey söylemek zor çünkü kimin nasil kullandığını bilmiyoruz. Baglanti hızınız nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Torrent icin port yönlendirme yapmış miydiniz? 3 aile kullanıyorsanız hiz hakkında bir sey söylemek zor çünkü kimin nasil kullandığını bilmiyoruz. Baglanti hızınız nedir?

Bağlantı hızı 8 mbite kadar ama ben torrenten indirme yaparken diğer ailelerin internette olmadığına eminim. Port yönlendirme konusunda ise cahilim.
  • O zaman forumda port yönlendirme diye aratın, muhtemelen ondan kaynaklanıyor. Bir de Pardus'u kendi web sitesinden IDM ile indirin bakalım kaçla indiriyor. Eger burada maksimum hıza ulaşıyorsa, bağlantınızda sorun yok demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sağolun cevap verdiğiniz için.
  • TTNETin sorunları bitmez ki SUPERONLİNE OP
  • Aslında sorun TTNET'in değil (ilginç ama değil) sorun torrent'in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio Imperii

Arkadaşlar normal indirme yaparken indirme hızım 50-80 kbps arasında oluyor, IDM ile indirme yaparken 280-400 kbps arasında oluyor, zorrent ile indirme yaparken 0.1-0.2 kbps arasında oluyor. Sadece bir tane değil pek çok zorrent dosyasında denedim en yüksek hız 10 kbps (sonra hemen 0.1'e düştü zaten.) uZorrent kullanıyorum bu yüzden olabilir mi? Başka bir zorrent programı yüklesem bir şey değişebilir mi? Ya da daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? (Aynı interneti üç aile kullanıyoruz 370 kbps'ye razıyım ben.)

Aynı durumdan muzdaribim. Üç gündür indirme hızlarım sizin ded,iğiniz gibi. Torrent kullanmadığım için ondaki durumu bilmiyorum ama durum tam sizin dediğiniz gibi. Ya genel bir sorun var ya da bir şekilde bilmediğimiz bir şey var. 35 mbit kullanıyorum.

• http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mKd6rVagyZo

Ben buradan çözdüm sorunu. 0.1 kbps ile indiriyordum torrentten şimdi az önce 500 kbps'yi gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.