Şimdi Ara

Download hızı düştü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçenlerde 1.2 mbps hız alıyordum bu hız utorrent ve idm programlarında download olarak 300-400 kbps'ye indi. Arasıra 1 mbps çıksada genelde bu aradalar. İnternet hızımı test ettiğimde ise hızım 1 mbps olarak gözüküyor. ttnet 8 mbps kullanıyorum tarifeyi tam bilmiyorum yardım edermisiniz...

• 1 günde 50 gblık kotayı geçtiysen ondan düşmüştür ya da ayın sonunda modeme reset atmadığından geçen ayın son günü de download olarak yansımıştır. Artık kota aşımından sonra 3 mbite düşüyor hız. O da yaklaşık 350 kb civarı download demek...
  • Modem sürekli çalışır durumda... Günlük olarak 50 gb gibi bir kota mı var... vede Geçen yıl ayda 600'e çıktım ama hiç birşey olmadı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmall

Modem sürekli çalışır durumda... Günlük olarak 50 gb gibi bir kota mı var... vede Geçen yıl ayda 600'e çıktım ama hiç birşey olmadı ???

Nisan'dan beri kota olayı işliyor. Günlük değil kota aylık. 50 gbı geçince geçen aydan önce 1 mbite düşüyordu. Artık 3 mbite düşüyor.
  • Teşekkür ederim... ama hala 750- 500 -450 lerde download yapmasının ve 10 mbite hız testi göstermesinin mantığını anlayamadım...
  • O zaman sorununuz başka. Speedtestte 10 mbit civarı mı görüyorsunuz?
  • evet...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet...

izninizle hemen kısa birşey soracağım size konu açamadığım ıcın burdan soruyorum kusura bakmayın :)
    modem internet hızını etkilermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

quote:

evet...

izninizle hemen kısa birşey soracağım size konu açamadığım ıcın burdan soruyorum kusura bakmayın :)

Sorunsuz başka modemden Sorunsuz başka modeme geçişte modeme bağli bir nebze iyileşme '' Olabilir '' ama Kesin diye bişiy yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

quote:

evet...

Sorunsuz başka modemden Sorunsuz başka modeme geçişte modeme bağli bir nebze iyileşme '' Olabilir '' ama Kesin diye bişiy yok...

benim modem bi 2 senelik fln ama kesin de değilmiş.. Heralde değişmez benim.. 400 mbit fln alıyorun uTorrent'te . Nasıldır türkiye şartlarında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.