Şimdi Ara

Download hızım 5mbps'ye düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 85mbps olan paketi kullanıyorum. Gece saatlerinde test yaptığımda hızı tam olarak 85/8 olarak alabiliyorum ama öğle ve akşam saatlerinde hızım 5mbpsye düşüyor. Destek kaydı açtığımda altyapı da sorun olmadığını sorunun bina içi tesisatta olduğunu söylediler ama bina içi cat6 kablo çekili ve modem değerlerim gayet düzgün,

Türknete destek kaydı açtığımda sorunsuz 85 mbps aldığımı söylüyor ama şuan hız testi yaptığımda sonuçlar böyle çıkıyor (kablolu)

Upload, download dan yüksek şuanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukisla7 -- 9 Mayıs 2020; 19:57:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    istanbul pendik te bende aynıydı 25 dk önce düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehber_

Merhaba
    istanbul pendik te bende aynıydı 25 dk önce düzeldi
    Benim hergün böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet ekiplerin telepatik güçleri var. Sorun asla kendileri ile alakalı olmaz. Ya senin modemin bozuktur, ya bilgisayarında zararlı yazılım vardır, ya da iç tesisatın sorunludur. İhtimal bile vermez sana kendi sorunu için...Bak kendin yazmışsın, paylaştığın ekran görüntüsünde hat değerlerin normal, ama bu firma sana kalkıp direkt fiziksel sorundan bahsediyor. Aptallar bana da sırasıyla şunları söylediler her yaşadığım sorunda.

1. modem kurulumunuz yanlış.
    2. kablolarınız eski.
    3. kablosuz bağlantı yapmayın
    4. bilgisayarınız da zararlı yazılım var.
    5. iç tesisatınız sorunlu.
    6. sorun siz de
    7. sorun siz de
    8. sorun siz de
    9. sorun siz de.

Bir süre sonra senaryo başa sarar...Ta ki aynı kronik sorunları başlayana kadar..Ne kadar komik değil mi :D Bir şekilde sorun düzeliyor ve sonra tekrar cort ve sana dönüp aynı şeyleri geveliyorlar...Uzak dur kardeşim Türknetten. 20-30 TL ver kaliteli bir firmaya geç. Downlaod hızın 35 mbps olması yeterli bence :)

• Merhaba, iç tesisat kaynaklı bir sorun olmadığını teknik ekibe ilettim ve tekrar kontrol edilmesi için bilgi verdim. Kontrolleri tamamlayarak size dönüş sağlayacağız.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.