Malum programla 470kb çekiyorum , ama youtube da 360p de bile dona dona ilerliyor...
ttnetten arkadaş hiç sorun yaşamıyor 8 megabit 880kb/s ile video stream yapiyo süperonlinede 20 megabit bi ark ankarada tılgın kullanıyor 2mb/s ile stream yapiyo aynı şekilde
Süperonline kullaniyorum hicbir sorun yok bende. Cok hizli masallah.
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Süperonline kullaniyorum hicbir sorun yok bende. Cok hizli masallah.
I-C-O modeminin markası nedir acaba?Ayrıca bende Tılgın kullanıyorum bendede takılıyor videolar vimeoda youtube da takılıyor bunun modemle alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum.
donalddark: Benim modemin markasi TILGIN. Valla Youtube da 3-4 dakikalik videolari aciyorum 2-3 saniyede %40 i yükleniyor. Birkac saniye icindede video full yükleniyor. Nadirde (cok nadir) olsa bazen yavasliyor. Bu arada benim internetin hizi 10 mbps. Konumum Istanbul / Pendik.
idm kullanın, video yu parçalara bölsün , olsun bitsin
idm gerçektende çok işe yarıyor fakat 1 den fazla porta izin vermeyen sitelerde hız farkettirmiyor :(
ttnet 1 mibte göre bence videolarda çok iyi. başta hızlı doluyor daha snra yavaşlıyor ancak bu takılma falan yapmıyor. yani izlemenizi etkilemiyor bence oldukça süper :) eskiden idm ile indirmem gerekirdi videoları takılmadak izleyabilmem için ama artık takır takır izliyorum.
Deliricem ya, 8mbit net var, download yaparken 850kb ile çekiyorum sorun yok ama youtube da 480p video izleyemiyorum donmadan. Sürekli duraklat başlat yapıyorum video izleyebilmek için. Varmı çözümü bunun arkadaşlar?
Bu arada Dns 8888 8844 kullanıyorum
çok dengesiz epeydir superonline. bazen son hız yüklüyo 720pleri, bazen 2 dakikalık trailerı 15 dakikada yükleyemiyo. bu yüzden yeni bir alışkanlık edindim ben de, jdownloaderla malum videoyu son hız indirip izliyorum. umarım düzeltirler diyorum ama hiç de sanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme