Bildirim
Download server'ı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o satler de server down 5 saat kesinti olacak :D :D şansına dostum umarım bastan baslamaz senin için -
yok yok problem çözüldü şuan %99.2 hehe yarım saat sonra oyundayım inş.patch falan varmı bunu kurduktan sonra bide onlarımı indirecem?
insede kurtulsam artık 3 gündür inmesini bekliyorum.rüyamda karakter yaratma ekranını görüyorum tam yapıyorum uyanıyorum başlamak nasip olmadı bi türlü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1gcat -- 2 Temmuz 2008; 14:07:04 > -
quote:
Orjinalden alıntı: b1gcat
yok yok problem çözüldü şuan %99.2 hehe yarım saat sonra oyundayım inş.patch falan varmı bunu kurduktan sonra bide onlarımı indirecem?
insede kurtulsam artık 3 gündür inmesini bekliyorum.rüyamda karakter yaratma ekranını görüyorum tam yapıyorum uyanıyorum başlamak nasip olmadı bi türlü
patch lerde var epey bi sen bu akşam ancak oynarsın bence dostum -
ya kimse downloand nerden indirdinden bahsetmiyo arkadaslar nerden indirdiniz söyleyinde bizde indirelim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X