slm herkeze iyi oyunlar kurulumda bir sorun yaşıyorum bu sorunla karşılaşan yada çözen varmı sormak istedim sorun şu pc mecburi format atmak zorunda kaldım ve bir arkadastan 22 gb aion klasörünü temin edip pcye yükledim file check yapmama ragmen kurulu dosyaları test etmek yerine oyunu setup klasöründa ayrı indirmeye çalışıyor bu konuda yardım edebilecek arkadasların mesajlarını bekliyorum .
Selam, Aion'un kendi sitesinden değil de ayrıca download yapabileceğiniz bir siteden nclauncher indirin (gameforge için olanı-Yaklaşık 99mb falan boyutu). Sonra bunu normal kurup patch indirmesi için çalıştırın. Patchi almaya başladıktan yaklaşık 10 dk falan sonra update i durdurun. Arkadaşınızdan aldığınız Aionfreetoplay dosyasını olduğu gibi patchin indiği ve benzer dosyaların olduğu klasöre yapıştırın. Zaten dosyaları değiştirmek için size soracaktır. Bu doğru yolda olduğunuzu gösterir. Launcheri kapatıp yeniden başlatın ama update değil de filecheck deyin (Belki buna gerek bile kalmaz). Oyunu açacaktır. Kolay gelsin. Not: Aynı durum benimde başıma geldi ve bugün bu şekilde oyunu kurup oynadım.
dediklerini yaptım işe yaradı format sonrası tekrar 2 gün oyunu indirmeme gerek kalmadı usb bellege kaydetdiğim oyunu çalıştıramıyordum bilgiler için çok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme