Şimdi Ara

downloadlarım neden takılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3gb kotalı adsl kullanıcısıyım i.e 7 kullanıyorum fakat internetten bir şeyler indirirken(50 mb ile 90mb arası dğişiyor) bir süre sonra takılıyor bazen %20lerde takılıyor bazen %80lerde falan..ve indirdiğim şeyleri başkaları indirebiliyor ama benim takılıyor arada bir şansıma takılmıyor. takılınca mecbur kapatıyorum böylece indirilen kısım kadar kotamda dolmuş oluyor elimde hiç bir şey yokken birde kotam dolunca iice sinir oluyorum.neden böyle sizce. sistemim şu: amd athlon 64 3200 512X2 ram 80gb sata2 hdd ve 20 gb hdd xp sp2.
    internet bağlantımda bir sorun olabilir mi.zaten pek memnun değilim .neyse görüşlerinizi bekliyorum

• birde ttnetin sitesinden hız testi yaptım bağlantı tipi olarak 1-2mbps seçtim (doğru seçmişim değil mi) sonuç şu 869.5kbps=106kb/s çıktı yani 512 nin biraz üzeri gördüğünüz gibi.. e bağlantı hızı 1024 e çıkmamışmıydı ben mi yanlış haturlıyorum.
  • arkadaşlar takılma konusunda kimsenin bir fikri yok mu?
  • cektigin siteden büyük ihtimal

bu cektigin dosyalar farklı sitelerden mi aynı siteden mi?
  • dap yada flashget kullan farkı göreceksin birde hız konusuna gelince bendede aynı ve 107kb la indiriyo dap
  • Bu takılmanın nedeni bağlantı kopması olabilir, download takıldığında msnde takılıyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fod

cektigin siteden büyük ihtimal

bu cektigin dosyalar farklı sitelerden mi aynı siteden mi?

rapid den indiriyorum.aynı aynı siteden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: murataydin

dap yada flashget kullan farkı göreceksin birde hız konusuna gelince bendede aynı ve 107kb la indiriyo dap

flashget yüklemiştim ama rapid den indirdiğim şeyler flashgette çalışmıyo yani ordan indirmeyi beceremedim nedense..internet explorerla indiriyorum biara opera kullanıyordum ordada takılıyor..ama mesela az önce 50 mb lik bir şey indirdim takılmadı ve 30 la indirdim..ama bazen indiremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: placebo11

Bu takılmanın nedeni bağlantı kopması olabilir, download takıldığında msnde takılıyormu ?

yok hayır bağlantım çalışıyor sadece indirdiğim şey takılıyor kalıyor öyle
  • aynı sorun bende de var.çok yüksek hızla indirmeye başlıyor sonra %90-99 a gelince takılıyor.bir süre sonra kendi kendine başlıyor.bu arada xp fiesta kullanıyorum.bunu yüklemeden böyle bir sorun yoktu...
  • Modemleriniz usr9110 ise firmware değişimi yapın...
  • evet modem 9110 inş. sorun çözülür :) teşekkürler

sorun çözülmedi bu arada.bendeki sürüm 0.43 müş 0.50 vardı en son sürüm, ondan bir önceki 0.48 i yükledim.sorun çözülmedi hala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehcur -- 15 Nisan 2007; 23:16:21 >
  • aslında sorun modemle ilgili olmayabilir.çünkü sadece flashgette yapıyor.ve bilgisayara format attıktan sonra başladı.
  • bgn bendede ılk defa oldu 3 kere ust uste gıttı 50 yı gecıyor 80 lerde 65 lerde takılıyor mozıllayla sonra o ındırdıklerımden baska ındırdım sorun duzeldi
  • sorunu çözmede yardımcı olabilecek var mı?
  • USR 9110 ıcın son fırmware dosyasını buradan kontrol edebılırsınız:

http://www.usr-emea.com/support/s-prod-template.asp?loc=trky&prod=9110
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.