Şimdi Ara

Doyurucu Sigara Önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
18.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • afyon sakızı :D sigara ve alt dallarına çok çok çok karşıyım.ciğerleri ... daha geçen gün beden dersinde 5 tur koştuk.arkadaş sigara içen biriydi, çocuk bayıldı.daha 15 yaşında gidici.
  • Pro denemeni tavsiye ederim ben bi yakiyodum 2saat fln gidiyo oda seni bi 4saat kdr idare eder kutusu 17 tl fln
  • bende 2 seneyi geciyor sigarayi biraktim,9 sene ictim icmez olaydim bana gore en agir sigaralar;
    1 tekel 2000
    2 uzun samsun
    3 camel
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanDirmaLee

Pro denemeni tavsiye ederim ben bi yakiyodum 2saat fln gidiyo oda seni bi 4saat kdr idare eder kutusu 17 tl fln

pro içe çekilmez(miş)
  • Ne alaka ben hep çekerek içtim
  • haftada 50 lira alıp 30 unu sigaraya veriyorsan gerçekten çok yazık. hem sağlığın gidiyor genç yaşta hemde zengin bi adam değilsin zar zor alıyorsun. bırakmayı dene, emin ol zor değil. senin yaşında bağımlılıklar psikolojik olur.
  • quote:

Ne alaka ben hep çekerek içtim

http://www.uzmantv.com/puro-icmenin-usulu-nedir

dk 1:02
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyologg

quote:

Ne alaka ben hep çekerek içtim

http://www.uzmantv.com/puro-icmenin-usulu-nedir

dk 1:02

Bizde lisedeyken çekerdik ama çekilmezmiş tabi. Gerçi biz zenginler gibi keyiften içmiyorduk, özentilikten içiyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 4 Aralık 2010; 14:55:44 >
  • monter carlo lacivert kısa
  • kaçak winston 3.5 lira
  • bunlara kafa yoracağına bırakmaya çalış :)

madem senin amacın nikotine almak olmuş git eczaneden nikotin sakızı filan al ataklar geldiğinde yani canın çook çektiğinde at ağzına bi tane :)

zamanla bırakırsın inş :)

hem paradan hem de paha biçilmeyen sağlığından kara geçersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Ben muratti içiyorum. Eskiden Winston içerdim ama kötü tat bırakmaya başladı ve ardı arkası gelmeyen içme istekleri de cabası. Şimdi ise bazen yarısına gelince atıyorum içesimde gelmiyor.

Aynı Duyguları paylaşıyoruz.. Muratti iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulcityboy

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Ben muratti içiyorum. Eskiden Winston içerdim ama kötü tat bırakmaya başladı ve ardı arkası gelmeyen içme istekleri de cabası. Şimdi ise bazen yarısına gelince atıyorum içesimde gelmiyor.

Aynı Duyguları paylaşıyoruz.. Muratti iyidir.

• bırkmak daha mantıklı ama illa içecem diyosan tütün al kendin doldur
  • 20 liraya 4 fişek cigara, 5 liraya tütün,5 lira boş sigara filtreli = 1 ay götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

Öğrenciyim, haftalık 50 liranın 30 lirası sigaraya gidiyor, okul, dershane, sosyal hayat bayağı zora sokuyor. Seninki daha da betermiş

Parana, sağlığına yazık. Daha doyurucusunu aramak yerine bırakmayı düşünmez misin? Sigarayı bıraksan ayda kendine 120TL burs bağlamış gibi olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

Öğrenciyim, haftalık 50 liranın 30 lirası sigaraya gidiyor, okul, dershane, sosyal hayat bayağı zora sokuyor. Seninki daha da betermiş

Parana, sağlığına yazık. Daha doyurucusunu aramak yerine bırakmayı düşünmez misin? Sigarayı bıraksan ayda kendine 120TL burs bağlamış gibi olursun.

hort.avi
  • En iyisi içmemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakıyorum çok şükür azaltarak .) Bence sen de bırak dostum.Sağlığın gittiğini anlaman uzun sürer ama paranın gittiğini günden güne anlayabilirsin
  • camel yada marlboro iç :d

Ben de bu öğrenci kafasını anlamıyorum arkadaş.Adam kafadan 150 tl yada 100 tl yi sigaraya veriyor.Zaten belirli paran var kısıtlı yapmak zorundası bazı işleri.Açlığa yok faydası tokluğa yok faydası .

Ben sigara içiyorum.Camel Box hemde.Günlük 3 paketi bile açtığım bitirdiğim olmuştur.Ama hiç bir zamanda da dememişimdir.Param az geliyor bana para verin diye :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.