Şimdi Ara

Doyurucu Sigara Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
18.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu an günde neredeyse 1 paket viceroy lacivert kısa içiyorum. Günde 4.5 tl gibi birşeye denk geliyor bu, ve maddi olarak sıkıntıya sokuyor.
    bugün oturup düşündüm ki, doyurucu bir sigara alsam, bir içtiğimde canım bir daha 1-2 saat istemese..
    Yardımınıza ihtiyacım var, Doyuran, nikotin bakımından tok tutan sigara olarak ne içebilirim?
    Teşekkürler.
  • Yapay Zekanın Yanıtı

En Doyurucu Sigara Önerileri

Sigarayı bırakmak zorlu bir yolculuk olabilir. Ancak doğru sigarayı seçmek bu süreci biraz daha kolaylaştırabilir. Bu metinde, en doyurucu sigara önerilerini bulacaksın.

En Doyurucu Sigara Nedir?

Doyurucu sigara, sigara içerken oluşan boşluğu dolduran ve uzun süre tokluk hissi veren sigaradır. Bu sigaralar, nikotin ve diğer maddeler içerir ve sigara içme dürtüsünü azaltmaya yardımcı olur.

Doyurucu Sigara Önerileri

Piyasada çok sayıda doyurucu sigara seçeneği bulunmaktadır. İşte en popüler ve etkili olanlardan bazıları:

• [Marka Adı]
    • [Marka Adı]
    • [Marka Adı]

Bu sigaralar, yüksek nikotin içeriği ve güçlü tatları ile bilinirler. Ağır sigara içenler için mükemmel bir seçimdirler.

Sigara Önerilerini Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

En iyi kesen sigarayı seçerken birkaç faktörü göz önünde bulundurmalısın:

• Nikotin Gücü: Doyurucu bir sigara, sigara içme dürtüsünü azaltmak için yeterli nikotin içermelidir.
    • Tat: Sigarayı içmekten keyif almalısın.
    • Maliyet: Sigaraların maliyeti değişkenlik gösterir, bütçene uygun olanları seç.

Önemli Not:

Bu metin sadece bilgi amaçlıdır ve tıbbi tavsiye niteliği taşımaz. Sigarayı bırakmak istiyorsan bir sağlık uzmanına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öğrenciyim, haftalık 50 liranın 30 lirası sigaraya gidiyor, okul, dershane, sosyal hayat bayağı zora sokuyor. Seninki daha da betermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

Kova yapın hem hesaplı olur hem de bayağı bir keser seni.

Bazuka yapsınlar söndürür söndürür yakar

şakaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 30 Kasım 2010; 21:37:22 >
  • Babam uzun samsun içiyor fabrika bacası gibi
  • 2 günde bi paket kaçak parliament 5 lira

Kesinlikle kacak parliament iç normal parli ile aynı zaten hemde ucuz
  • Parliament kaçak bulabileceğimi zannetmiyorum, bir de toplu alma gibi bir şans da uzak gözüküyor bana :/ şöyle tekellerde satılan türden birşey lazım.
  • pall mall kırmızı içiyorum yıllardır 4.5 tl kesinlikle marlboradan bile ağır öneririm güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kola yerine içecek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Çay tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Sigara tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben muratti içiyorum. Eskiden Winston içerdim ama kötü tat bırakmaya başladı ve ardı arkası gelmeyen içme istekleri de cabası. Şimdi ise bazen yarısına gelince atıyorum içesimde gelmiyor.
  • camel soft veya marlboro black dene. Pahalıdır ama işe yararsa daha uzun gider kara geçmiş olursun
  • anadolu iç yemin ederim harika sigara winstonla arasındaki 5 farkı bul o derece ciddiyim
  • Kaçak winston akar 3 lira
  • senelerdir marlboro kırmızı içerdim, geçen sene biri kırmızı pall mall uzattı baya beğendim artık kırmızı pall mallcı olduk tavsiye ederim. sigaranın tavsiyesi olmaz ama içen varsa bi denesin.
  • 2001 :) demin bi tane içtim oda da göz gözü görmüyor dumandan
  • camel soft 6lira camel brown daha ağır 7 lira

camel black de 6lira softtan biraz daha ağır ama soft daha güzel
  • Madem bu kadar zorluyor içme sen de.
  • Camel black veya soft 6 lira
    Tekel 2001 4.5 (sanırım)
    Kaçaklardan 2005 3 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Madem bu kadar zorluyor içme sen de.
  • ben 2 günde bir nargile içiyorum 10-15 tl gidiyor bırakamıyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

ben 2 günde bir nargile içiyorum 10-15 tl gidiyor bırakamıyorumda

Nargile bağımlılık yapmaz diye biliyorum(tabi psikolojik hariç).
  • winston code dene sen bi 5.5 TL
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.