Şimdi Ara

Dozkan twitch (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrarını nerden izlicem geçmiş yayınlara basıyom yükleniyo sonra acılmıyo vdiyo
  • Kaçırdım lan.
  • Geçmis yayini sadece aboneler izleyebiliyor videosu varsa atın pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzliyordum bağış gelmez diye kapadım pişman oldum
  • Kanalı reportlayın arkadaşlar. Küçük yaştaki arkadaşlar izleyip örnek alacak sonra. Sanki yaptığı çok iyi bir şeymişte.
  • O herkesi eksileyen dozkan fanboyu özelden yaz bana
  • Edit:Başlık açılmış link oraya atılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2358 -- 12 Eylül 2015; 0:13:55 >
  • Saçmaladı. Komalık olacak kadar da içmedi. Diğer gereksiz hatun yayıncılar gelip ortalığı ''ölüyor, birisi bir şey yapsın'' diye karıştırdılar. Çok sarhoş oldum, çok bayıldım ama ingilizce konuşacak kadar da sarhoş olmadım. Bu nasıl bir komalık bir durumdur ki bilgisayarın fişini çekemeyecek, arada gözlerini açıp ekrandaki izleyici sayısına bakacak ve belki ''Turistler'' gelmiştir izlemeye diye ingilizce konuşacak falan.

Rezil kendini boş yere. Şimdi diğer yayınları daha fazla izlenir ama rezilliği baki kalır. Yazık etti kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz Sarıyar

Saçmaladı. Komalık olacak kadar da içmedi. Diğer gereksiz hatun yayıncılar gelip ortalığı ''ölüyor, birisi bir şey yapsın'' diye karıştırdılar. Çok sarhoş oldum, çok bayıldım ama ingilizce konuşacak kadar da sarhoş olmadım. Bu nasıl bir komalık bir durumdur ki bilgisayarın fişini çekemeyecek, arada gözlerini açıp ekrandaki izleyici sayısına bakacak ve belki ''Turistler'' gelmiştir izlemeye diye ingilizce konuşacak falan.

Rezil kendini boş yere. Şimdi diğer yayınları daha fazla izlenir ama rezilliği baki kalır. Yazık etti kendine.

Diğer prim kasan yayıncılar gibi sonraki 4-5 yayını 3-4k izlenir.Biraz falzaca donate gelir.1 haftaya unutulur kendi seyirci sayısına döner.
  • Link var mı merak ettim

• Sonradan gelip salak salak konusmaktan baska bir sey yapmayan kadin yayincilara(Lufflee , Lakhesis , dkoseoglu vb) o alkol bagimlisindan daha uyuz oldum. ortaligi karistirmaktan baska bir halta yaradiklari yok nerede kavga/sacma bir olay var anında bitiyorlar orada.

• Lance Vance kullanıcısına yanıt
    Tam gaftici onlar ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

tekrarını nerden izlicem geçmiş yayınlara basıyom yükleniyo sonra acılmıyo vdiyo

youtubedan arat bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lance Vance

Sonradan gelip salak salak konusmaktan baska bir sey yapmayan kadin yayincilara(Lufflee , Lakhesis , dkoseoglu vb) o alkol bagimlisindan daha uyuz oldum. ortaligi karistirmaktan baska bir halta yaradiklari yok nerede kavga/sacma bir olay var anında bitiyorlar orada.

luffledir duygudur bunların ıqsu 50yi geçmiyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

Kanalı reportlayın arkadaşlar. Küçük yaştaki arkadaşlar izleyip örnek alacak sonra. Sanki yaptığı çok iyi bir şeymişte.

15 yaşındayım aldım vodkayı oturdum evde.subs atarsanız shot atıcam dedim kimse subs olmadı.

sinirlenincede biğa içiyorum
  • Yazik rezil etti kendini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

meme açar diye bekliyoruz işte bir umut

2000 li haklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luffleyi bilmemde dkoseoglunun yayınları gayet normal sadece bu kişilerle konuşuyor olması yayınlarının kötü olacaği anlamına gelmez en azından diğer yayıncılar gibi prim kastigini görmedim. Hatta kız yayıncılar arasında en normali diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.