Şimdi Ara

Dozkan twitch (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Deadp00L

Tüm olayın videosu burada beyler;

https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

yeter be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

Tüm olayın videosu burada beyler;

https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

yeter be

xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: Mordekanser

ahahahahahah görende Oxi'yi milyoner işadamı sancak :QWE

oxi sayesinde hayatta elde edemeyeceği envanter kastı buzdağının görünmeyen kısmı bu. milyoner değil ama buradaki bir çok kişiden zengin şu an oxi ve lakhesis onun parasını çatır çutur

o açıdan düşünmemiştim oxi izleyen biri değilim doğrudur
  • dozkani bilmem fakat izlediğim video ve sizden duydugum kadarı ile kendisine ve seyircisine saygısı olmayan biri .
  • Prim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

Kız prim için mi içti?evet prim için içti çünki kız güzel tamam yüzü çirkin olabilir ama fiziği güzel ve güzel olupta içki içen sarhoş kız her zaman prim yapar ama sarhoş sarhoş sallanıp böyle salak kızı oynasaydı rol yapıyo milleti azdırıp prim yapmak için diyebilirdikte kız baya agd olup(ağzını gözünü dağıtıp) kalmış oturduğu sandalyeden düşüyor bardakları green screeni yıkıyor vesaire.

Anakin gibi isimsiz cisimsiz insanlar kendini rezil ederek ünlü olabilir ama dozkan cidden başarılı cosplayleri olan uzun süredir twitchte yayın yapan birisiydi sanmıyorum ki yayının son 10dksındaki gibi kendini rezil ederek bişeyler elde etmeye çalışsın kız cidden sarhoş oldu yayının son kısmı rol değildi yani buna emin olabilirsiniz.

Kimisi demiş sarhoş olunca ingilizcemi konuşulur falan ben barda çalıştım kendini kore gazisi sanan kız vardı ben uçakla koreye gittim diyodu ingilizce konuşmaya çalışıyodu amerikan generallerini sayıyodu neler gördü bu gözler insan zom oldumu herşeyi der her hareketi yapar.

Off bacaklara bak,bu kızın evine giden eleman boş durmamıştır gibisinden yorum yapanlarada yazık.

İşin bencesi bu kız bunları prim için yapmadı ama twitch communitysinin kaşarlığı merağı olan biteni işte böyle sayfa sayfa konuşması dolaylı yoldan o kıza prim yaptırdı o belki istemicek bu rezilliğin üstünden prim yapmayı ama bizim gibi tiplerin bu olayı konuşması ona prim yaptırıcak.

Oradaki gerçek primciler kimlerdi biliyomusunuz?

Moderatörünün vefat eden abisinin üstünden prim yapan luffle

Hayattaki tek özelliği sarı saçları olan duygu köseoğlu

Oxichampion kemçiğinin kırığı lakhesis denen ağız ishali kız müsvettesi

ve o chat submoddayken sub olup bölge polisi gibi her işe karışan az izlenilen yayıncılar bi tanesi gelmiş müziğe küfür ediyodu chatten yok niye müzik açtınız o müziği dinlerken içtiği için bu halde bu kız kapatın müziği sizin yüzünüzden falan adam nereden prim yapıcağını şaşırmıştı Bordenick diye bi eleman.

gerçek primciler bunlardı
    sarhoş kendinden geçmiş bi insanın bacağına sağına soluna laf eden yarın bigün yakınındaki çevresindeki özürlü insanlarada tecavüz eder bu kadar düşmeyin

Sanki manitammış gibi dozkanı savundurttunuz ama yorumları okurken cidden midem kalktı.

%100 rol yaptı.Alayı yalan inanmayın.

• Hımm. Ionia Köylüsü arkadaş... Benim sorduğum sarhoş kişi ingilizce mi konuşura da kendince cevap vermiş.

Şimdi bir kere kızın fiziği güzel değil. Sadece karizmatik, ve güzel bakışlar atabiliyor. Kızın güzellik olarak tek artısı bunlar. Ben de uzun zamandır denk gelirse izlerim. Cool ve kültürlü birisidir. Diğer hatun yayıncılar gibi gaftici ve Sultanbeyli kızı değil. Güzellik diye izlesek Duygu denilen şahısı izleriz. Ben her zaman hatun gamerlar da bir kültür ararım, bu da bu Dozkan'da vardı.

İngilizce konusuna gelirsek, her perşembe ve her cumartesi ben içerim. Evet Smirnoff içerim. Grey Goose'da yurtdışından getiren olursa içerim. Ve şişe bitince Taksim'deki erasmusluların takıldığı mekana kafam bi dünya giderim ama yabancı erasmus öğrencileri ile beni anlamasalar bile türkçe konuşurum. Evet geyiğine. Bir türkün sarhoş olup kendi kendine ingilizce konuşması için alkol dışında başka sarhoşluklar lazım. Bir insan kendi kendine neden ingilizce konuşsun olum ya? Ayrıca zaten ilk shot'u içtiği zaman tiksinip kafasını sağa sola çevirip boğazımda kaldı off demesi de zaten içesinin olmamasını gösteriyor. Hazır değil yani bu etkinliği yapmaya, vucüt alkolü istemiyor, kafasal olarakta istemiyor. Ne kadar içici olursan ol, içesin yoksa geri atarsın o alkolü. Zaten tek başına muhabbet olmadan içmekte ayrı bir zordur. Kendisini arada yabancı turistlerde izliyor, belki yine izliyorlardır diye, belki bağış atarlar diye vurdu kendini ingilizceye. Eğer içesin yoksa, olmuyorsa ''Arkadaşlar ben beton oldum, müsadenizle bugünlük bu kadar'' diyecekti. Ya da sek içmeyecekti. Smirnoff zaten tad olarak sek içilirse güzel bir vodka değil.

Bacak konusuna gelirsek, o kız zaten cosplay yaparken fiziğini gösteren bir kız. Yayında gözükmesi bir şey değil, biraz aramayla cosplay görüntüleri ile o bacaklar gözüküyor. ki ayrıca türk Twitch izleyici kitlesi malum. Adam 15-16 yaşında güzel olarak bulduğu bir kadının bacağını görüp etkilenmesi normal. Bu da bizim baskıcı ve seksi çok çok geç yaşlarda yaşıyor olmamızdan kaynaklanıyor.

Son olarak 3 bin toplamak çok zor bir şey değil. Biliyorsun Blizzcon her sene düzenleniyor. Şimdi size bir soru soracağım. Çok yapmak istediğiniz bir şey var ama bu fiyat olarak 20 bin falan değil, 3 bin lira. Ben bu olayın 1 sene önceden gerçekleşeceğini biliyorsam yemem içmem biriktiririm. Siz ne yaparsınız mesela? Gider kredi çekerim abi, sonra bağışlarla öderim o parayı. Böyle rezilliklere ne gerek var. Yok, bir bağışta 1 shot atarım falan. Aslına bakarsan güzel bir şey ama olmuyorsa, yemiyorsa yapmayacaksın işin bu tarafı ise bu kadar basit işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

Kız prim için mi içti?evet prim için içti çünki kız güzel tamam yüzü çirkin olabilir ama fiziği güzel ve güzel olupta içki içen sarhoş kız her zaman prim yapar ama sarhoş sarhoş sallanıp böyle salak kızı oynasaydı rol yapıyo milleti azdırıp prim yapmak için diyebilirdikte kız baya agd olup(ağzını gözünü dağıtıp) kalmış oturduğu sandalyeden düşüyor bardakları green screeni yıkıyor vesaire.

Anakin gibi isimsiz cisimsiz insanlar kendini rezil ederek ünlü olabilir ama dozkan cidden başarılı cosplayleri olan uzun süredir twitchte yayın yapan birisiydi sanmıyorum ki yayının son 10dksındaki gibi kendini rezil ederek bişeyler elde etmeye çalışsın kız cidden sarhoş oldu yayının son kısmı rol değildi yani buna emin olabilirsiniz.

Kimisi demiş sarhoş olunca ingilizcemi konuşulur falan ben barda çalıştım kendini kore gazisi sanan kız vardı ben uçakla koreye gittim diyodu ingilizce konuşmaya çalışıyodu amerikan generallerini sayıyodu neler gördü bu gözler insan zom oldumu herşeyi der her hareketi yapar.

Off bacaklara bak,bu kızın evine giden eleman boş durmamıştır gibisinden yorum yapanlarada yazık.

İşin bencesi bu kız bunları prim için yapmadı ama twitch communitysinin kaşarlığı merağı olan biteni işte böyle sayfa sayfa konuşması dolaylı yoldan o kıza prim yaptırdı o belki istemicek bu rezilliğin üstünden prim yapmayı ama bizim gibi tiplerin bu olayı konuşması ona prim yaptırıcak.

Oradaki gerçek primciler kimlerdi biliyomusunuz?

Moderatörünün vefat eden abisinin üstünden prim yapan luffle

Hayattaki tek özelliği sarı saçları olan duygu köseoğlu

Oxichampion kemçiğinin kırığı lakhesis denen ağız ishali kız müsvettesi

ve o chat submoddayken sub olup bölge polisi gibi her işe karışan az izlenilen yayıncılar bi tanesi gelmiş müziğe küfür ediyodu chatten yok niye müzik açtınız o müziği dinlerken içtiği için bu halde bu kız kapatın müziği sizin yüzünüzden falan adam nereden prim yapıcağını şaşırmıştı Bordenick diye bi eleman.

gerçek primciler bunlardı
    sarhoş kendinden geçmiş bi insanın bacağına sağına soluna laf eden yarın bigün yakınındaki çevresindeki özürlü insanlarada tecavüz eder bu kadar düşmeyin

Sanki manitammış gibi dozkanı savundurttunuz ama yorumları okurken cidden midem kalktı.

%100 rol yaptı.Alayı yalan inanmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızı tanımıyorum hatta şu başlıkta yazılan kimseyi tanımıyorum. Kızıl saç beyaz ten kombinasyonu bir kadinda en hoşuma giden 2 lidir. Videodan sonra kızdan soğudum belirteyim fakat hayatınızda hiç farklı ortamlarda icmediniz sanırım? İnsanların sarhoş olduğunda neler yaptığına tanık olmadınız? Adam her hafta içerim ama ingilizce konuşmam diyor paşaya bak ben alkol komasinada girdim vakti zamanında ortamlara yeni girmenin vermiş olduğu gazla. Benimle birlikte birkaç kişi daha cok kötü durumdaydı videomuzu çekenler olmuş sonra bakmışlar olacak gibi değil hastaneye goturmusler. Ne sayikliyorum ne konusuyorum,ayni şekilde sarhoş bile olsam bos bos konusmam konusacak biseyim yoksa sus pus otururum sarhosken,sanki herkes aynı tepkileri vermek zorunda gibi. Dediğim gibi kizi tanımıyorum şovcuysa şov yapmış olabilir ama bu baya bildiğin gözü başı dağıtımış.

• Yayında kızı görünce hiçbir şey olmadı ama üstteki uzun yorumları okurken azdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Sana ve Dozkan'a tavsiye veriyorum; Siz bir daha içmeyin =)
  • yavuz Sarıyar kullanıcısına yanıt
    Noldu paşam diyince rahatsız mı oldun:) Etrafınızdaki herkes sizin gibi tepki vermiyor öğrenin bunu artık. Olur paşam içmem.

• lol oynamıyorum, dota oynamıyorum, bilimum hiçbir oyunu oynamıyorum ama, burak oyunda, anakiin, jahrein, melihuçar, allah diyen riven, oxi ve nicelerini biliyorum..

bu insanların birbiri arasında yaptığı hayvan çiftleşme ritüelleri ve serenatlarını andıran hareketleri çok komik..

aslında jahrein'i ayrı tutuyorum adam çok sempatik, haydar ile karşılaşmaları felan çok efsane... severim jahrein'i, çıkardım aradan.....

bu lol sayesinde çok gülüyorum.. insanlar şaklabanlıkta çığır açıp resmen yeni ticaret dalları oluşturdular..
  • Twitch kadar çöp bir kominite daha yoktur dünyada. Başta anakinin videolarını yayınlarlar. Sonra iyi abiyiz öğüt veriyoruz ayağına çocuğu streamlerine çağırırlar. Bir bakarsınız 1kyı zor gören adam 11k izlenir olur. Sonraki günlerdede sabit izleyici sayısı 5kya gelir.Sonra herkes kendi yoluna bakar ve ikiside bu işten kârlı çıkar. Twitch dünyasında prim yapmak ve izlenmek kadar kolay bir şey yok. Sadece biraz oynamasını bilin.Bu anakin olayına karışan herkes primcidir gözümde. Dozkan'a gelirsek Multiplayerda görüyordum birkaç kez ve shot stream yapan birkaç isim daha vardı ilk değildi ama bu kadar dağıtanını ilk defa görüyorum
  • Eskiden izlerdim ama şimdi hayır. Hatta twitch'e şikayet bile edebilirim. Para kazanmak için yaptığı şeylere bak arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.