ben DPF'i iptal ettirmedim ki |
Dpf İptalli Focus ve Dpfli Cmax Karşılaştırması Egzoz Emisyon Raporlu (2. sayfa)
-
-
Öbür arkadaşıda etiketleyecektim unutmuşum dpf iptali size değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu değerlerin DPF ile hiçbir ilgisi yok. Çöp konu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmiDPF iptaline sırf çevre hassasiyetiyle karşı çıkan arkadaşlar arasında eğer sigara içenler var ise onlara şu tavsiyem var: dpf iptaline gösterdiğiniz hassasiyeti sigara içmemeye gösterin. sigara içen insanlar yüzünden plajlardan sokaklara kadar her yer sizin attığınız pis izmaritlerle ve yaktığınız sigaralardan çıkan dumanla dolu. önce sigarayı bırakın sonra dpf iptaline kızın. ama hem sigara kullanıp hem de dpf iptal edenlere laf ederseniz sözünüz havada kalır.
Yerdeki sigara izmartinin cevreye olan etkisini dusunupde, icten yanmali motora sahip arac kullanmak bildigin kepazelik o zaman.
Arabandaki aku, aklina sigmayacak sayida sigara izmarti kadar cevreyi kirletiyor.
Bertaraf edilmesi gereken yaglar, filtreler, lastikler, petrol urunu plastikler ve bunlarin uretimi, aracin omrunu tamamladiktan sonraki durumu falan..
Bence zorlamayin sigara, izmarit falan.
Karbon ayak izi nedir arastirin. Madem sigara izmartini dusunecek kadar cevrecisiniz, aracinizi hurdaya cikartip a'dan z'ye geri donusumunu takip edin ve bisiklete binin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşte bu kadar basit ve net
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Du HastYerdeki sigara izmartinin cevreye olan etkisini dusunupde, icten yanmali motora sahip arac kullanmak bildigin kepazelik o zaman.
Arabandaki aku, aklina sigmayacak sayida sigara izmarti kadar cevreyi kirletiyor.
Bertaraf edilmesi gereken yaglar, filtreler, lastikler, petrol urunu plastikler ve bunlarin uretimi, aracin omrunu tamamladiktan sonraki durumu falan..
Bence zorlamayin sigara, izmarit falan.
Karbon ayak izi nedir arastirin. Madem sigara izmartini dusunecek kadar cevrecisiniz, aracinizi hurdaya cikartip a'dan z'ye geri donusumunu takip edin ve bisiklete binin.
Alıntıları Gösterpeki ben en iyisi sigara içmeye başlayayım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X