Şimdi Ara

Dpf temizleme olurmu bu sekilde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu zavazingo yüzünden muhtemelen bir sonraki aracım benzinli olacak. Bu ne arkadaş? Böyle saçma iş mi olur? Tam eve geleceğim pat ışık yandı! Sokak aralarında bastıramayacağıma göre gerisi geriye çevre yoluna mı çıkacağım? Yarım bırakınca da sorun yaşayan arkadaşlar olmuş.

Yakında park edince 5 dakika üfleyerek soğut, çalıştırmadan 1 saat önce aracı battaniyeyle sar... Derlerse şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

dizel + 6000 rpm + doblo
    benden uzak olun yeter
    Benim Doblo 1.6 benzinli hocam. 7000 çeviriyor

6000 çeviren dizel Fiorino'm. Oda 1300 kg boş ağırlık + 1.3 ile anca yürüyor. 0-100'ü 13 saniye filan 0-70 iyide 70'ten sonra 30 yıllık V-Tec bile içinden geçiyor

Yeni Doblo'yu çok şaapmamak lazım zaten. Boş hali 1600 kilo

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Şu zavazingo yüzünden muhtemelen bir sonraki aracım benzinli olacak. Bu ne arkadaş? Böyle saçma iş mi olur? Tam eve geleceğim pat ışık yandı! Sokak aralarında bastıramayacağıma göre gerisi geriye çevre yoluna mı çıkacağım? Yarım bırakınca da sorun yaşayan arkadaşlar olmuş.

Yakında park edince 5 dakika üfleyerek soğut, çalıştırmadan 1 saat önce aracı battaniyeyle sar... Derlerse şaşırmam.
    Hocam 3 litre yakıcam diye kabız gibi sürmek yerine odunu verirseniz dpf ışığı ile karşılaşmanız çok zor. 55.000 km boyunca 1.6 TDCI'da, 20 bindir de 1.3 multijette hiç yanmadı bu ışık.

Forumda da 3 litre ile gezip 400 kmde dpf tıkayanlar çoğunlukta

• imzamdaki aveo 14.5 sn civarı galiba ama asla 3500 ü geçmedim.
    yüksek devir büyük sıkıntılar çıkartır haberiniz olsun.
  • Ben de benim s40 ile gayet sakin kullanırım, yeri gelir 1000 devirde bile basarım gaza, hiç DPF ışığı yanmadı bugüne kadar. Gerçi DPF ışığı olmadığı, hatta araç dizel olmadığı için olabilir.

Baktım herkes geyik çevirmiş, ben de yapayım dedim.
  • Citroen araçlar için orijinal yazılım lexia, 4000 dev/dak da araç boşta rejenarasyon yaptırıyor. Bilginize. Yolda olmak, gezmek şart değil.
  • Arkadaslar izmire yolculuk etttik ailem le . Dpf temizlemeye calistim sozde 45 dk ya yakin 4000 devir ve ustu surdum 3 viteste ama tras degisen bisey olmadi sadece yakit yaktik bosuna
    Dpf devreye girmedi arac ta bir Deegisiklik olmadi. Manuel.olarak yaptiracaz galiba kacari yok . Ne bicim dpf bu ya . Aracib herseyi degisti temizlendi .

Hava filitrsi
    Yakit filitrsi
    Motor yagu
    Polen filitrsi
    Map sensoru temizlendi
    Egr temizlendi
    Hava akis sensoru temizlendi
    Bogaz kelbegi temizlendi
    Fren disk ler degisti

Donuste enjektorlere de baktiracam .

Usta sadece dpf rejrnerasyon yapamadi manuel olarak pc de ariza vardi windows cokmus galiba sansima

Otobana cik dedi 3500 devir ustu 15 dk sur dedi ben fazlasiyla da yaptim hikaye olmuyor
  • Adam önemli bişey sormuş bş tane düzgün cevap yok
  • Kendi cdti arabamda geçen sene çok çektim bu parçadan. Sanayide ilaçlı temizliğe götürmüştüm. Multijet ve CDTI için aşamaları burada yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizerkan07 -- 30 Temmuz 2019; 12:24:24 >
  • bildiğim kadarıyla 1.3 multijet motor rölanti'deyken 3000 devir üzerine çıkmıyor. motor kendini korumaya aldığı için siz gaz pedalına bassanız bile gaz kesiyor. tabi araçta yazılım varsa o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.