Şimdi Ara

DPİ farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 haftadır oyun faresi araştırması yapıyorum ve razer ın nekadar kaliteli olduğunuda biliyorum.daha çok ağırlıklı mmo oyunları oynuyacağım.bütçe konusunda sıkıntı yok. benimde şuan kullandığım logitech marka ve mousedan çok memnunum.bu yüzdende logitech marka almayı gene düşünüyorum. logitech g700 almayı düşünüyorum ama şimdi g700s çıktı ve bunların arasında dpi farkından başka çok önemli olan bir özelliği varmı? bu arasındaki dpi için g700s alınmalı dermisiniz yoksa gerek yok g700 al hertürlü yetermi diyorsunuz? sizin düşünceleriniz nelerdir yada başka markalar modellerde tavsiyeler olabilir teşekkürler

• eğer iyi bir oyuncuysan mausu değiştirmeni önermem, hele o dpi denilen saçmalığa kanmayın, 600dpi bile yeterlidir ki coğu profesyonel oyuncu bu dpi değerinde oynar.

ki bu aklında olan medellerde ilginç bu kadar tuşlu mausla hangi oyunu oynuyorsunuz merak ediyorum.
  • valla açıkçası çok iyi oyuncu değilim.hani almışken tekrar mouse değiştirmekde istemiyorum ve uzun süre kullanmak istiyorum.logitech g700 modeli bence tuş olayı normal ama g600 ve nagada çok tuş banada onlar okadar fazla önemli değil o yüzdende g700 diyorum çünkü benim şuanda kullandığım moseu logitech abartısız 4 sene olmuştur kullanalı ve hala sağlam. açıklaman için teşekkürler
  • yeni alacağın mausedan 4-5 sene kullanırım mantıgını sil bence, adamlar öyle bir ayarlıyorlar ki 2-2,5 sene sonunda mauseda tek tıklamana rağmen çift tıklama yada sol tusa basılı tutulmaması gibi sorunlar oluyor. deathadder v2 var hali hazırda gene aynı sorun oldu ki bu 2. deathadderim. bu bir paranayo değil, 28 yasında ve hiç bir firmanın "fan" derecesinde bağımlısı deilim. razer göze hoş gelen ürün yapmasına rağmen önermiyorum ama gene deathadder alacam çünkü alıştım bi kere.

ha sunuda göz önünde bulundurun mesela logitech g500 yurt dışında 45$, deathadder 55$. fakat ülkemize baktığımızda arasındaki fiyat farkı 2 katından fazla. insanlar; da, g500 den kat kat iyi mantıgına sahip bu doğru değil. ben bu yüzden logitech ürünlerini tercih etmelerini öneririm, adamlar bi yolunu bulmuş ve Türkiye'ye yurtdışındaki fiyatlardan ürün satıyor, saygı duyulması gerekir.

bu sadece mause için söylemiyorum mesela kulaklık, en son yurt dışına cıktıgımda Audio Technica ATH-AD700 kulaklık aldım 90$a, ülkede 500 küsür lira, bu ürünü kim alır şimdi. hanım da sennheiser HD 598 beğendi onada onu almıştık aynı sırada mesela o ülkede 540 lira civarı, şimdi bu alınır neden yurt dışın bile zaten 250$ civarı.

sonuç olarak konu cok farklı yerlere gitdi kusura bakmayın fakat elektronik cihaz alırken yurt dışı fiyatlarını da aklınızda bulundurun, hangisi gerçek fiyatının karşılıgını veriyorsa onu alın derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.