Müdür yardımcısına sordum. Büyük ihtimalle pazartesi veririz dedi. İnşallah gecikmez.
aynen.bizede haftaya garanti veririz dedi
quote:
Orjinalden alıntı: cagatay93
quote:
Orjinalden alıntı: umuts55
Müdür yardımcısına sordum. Büyük ihtimalle pazartesi veririz dedi. İnşallah gecikmez.
aynen.bizede haftaya garanti veririz dedi
iyi o zaman
Cuma günü baktım, birşeyler yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.
Cuma günü baktım, birşeyler yoktu
Cuma günü yoktu. Bugün 6 gibi evden çıkabilirim ancak. Forumdakilerin haberini bekliyorum 4 gözle
Bnn bakdım yatmamışş...bi parayıda zamanında yatırsalarr hp aynı bu devlett...
Bugün bakan warmı_?
yokmu alan :S
bize de gelmedi daha ya sabırsızlanıyorum kaç haftadır gelsn artk
bankamatik benim kartı yuttu
hangi burslardan bahsediyorsunuz bildiğimiz sınava girip ilköğretim ve lise için verilen mi bizim okul veriyor onları karta oluyorsa nasıl yapmalıyız?
quote:
Orjinalden alıntı: bariss93
hangi burslardan bahsediyorsunuz bildiğimiz sınava girip ilköğretim ve lise için verilen mi bizim okul veriyor onları karta oluyorsa nasıl yapmalıyız?
okula bağlı. Şerefsiz bankamatik
Bizimkiler halen daha yok .
Bugün aldım. 223 TL.
Hayırlı olsun. Yarın ben de bankaya gidip hem kartımı alıcam hem de paramı alıcam o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: smd
Hayırlı olsun. Yarın ben de bankaya gidip hem kartımı alıcam hem de paramı alıcam o zaman
Teşekkürler. Güle güle harca :)
ya bizimkiler hala yatirilmamis kafayi yiycem deli oldum. ana avrat duz gidiyom hergun bizimkiler niye yok hala yaa
quote:
Orjinalden alıntı: burack90
ya bizimkiler hala yatirilmamis kafayi yiycem deli oldum. ana avrat duz gidiyom hergun bizimkiler niye yok hala yaa
devam et ana avrat düz gitmeye alırsın belki seneye.adamlar seni, düşünmüş burs verelim demiş sen ana avrat düz git devam.
quote:
Orjinalden alıntı: cagatay93
quote:
Orjinalden alıntı: burack90
devam et ana avrat düz gitmeye alırsın belki seneye.adamlar seni, düşünmüş burs verelim demiş sen ana avrat düz git devam.
hergun bankaya gidip paranin yatmamis oldugunu gormek gercekten de sinir katsayilarini katliyor hergun.memurlar gibi ayin basinda versinler.sanki geciktirince vermicekler.
ben az önce internet şubesinden baktım yatmamış :S