Şimdi Ara

DPY&PYBS ♦ • Burs Bekleme Konusu • ♦ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.974
Cevap
31
Favori
324.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

224 lira yazıyor duyuruda 4 lirakalacak kartta 220 çekecez artık kredi kartımın borcunu ödiyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: umuts55

Müdür yardımcısına sordum. Büyük ihtimalle pazartesi veririz dedi. İnşallah gecikmez.

aynen.bizede haftaya garanti veririz dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay93

quote:

Orjinalden alıntı: umuts55

Müdür yardımcısına sordum. Büyük ihtimalle pazartesi veririz dedi. İnşallah gecikmez.

aynen.bizede haftaya garanti veririz dedi

iyi o zaman
  • Cuma günü baktım, birşeyler yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

Cuma günü baktım, birşeyler yoktu

Cuma günü yoktu. Bugün 6 gibi evden çıkabilirim ancak. Forumdakilerin haberini bekliyorum 4 gözle
  • Bnn bakdım yatmamışş...bi parayıda zamanında yatırsalarr hp aynı bu devlett...
  • Bugün bakan warmı_?
  • yokmu alan :S
  • bize de gelmedi daha ya sabırsızlanıyorum kaç haftadır gelsn artk
  • bankamatik benim kartı yuttu
  • hangi burslardan bahsediyorsunuz bildiğimiz sınava girip ilköğretim ve lise için verilen mi bizim okul veriyor onları karta oluyorsa nasıl yapmalıyız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariss93

hangi burslardan bahsediyorsunuz bildiğimiz sınava girip ilköğretim ve lise için verilen mi bizim okul veriyor onları karta oluyorsa nasıl yapmalıyız?

okula bağlı.
    Şerefsiz bankamatik
  • Bizimkiler halen daha yok .
  • Bugün aldım. 223 TL.
  • Hayırlı olsun. Yarın ben de bankaya gidip hem kartımı alıcam hem de paramı alıcam o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Hayırlı olsun. Yarın ben de bankaya gidip hem kartımı alıcam hem de paramı alıcam o zaman

Teşekkürler. Güle güle harca :)
  • ya bizimkiler hala yatirilmamis kafayi yiycem deli oldum. ana avrat duz gidiyom hergun bizimkiler niye yok hala yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: burack90

ya bizimkiler hala yatirilmamis kafayi yiycem deli oldum. ana avrat duz gidiyom hergun bizimkiler niye yok hala yaa

devam et ana avrat düz gitmeye alırsın belki seneye.adamlar seni, düşünmüş burs verelim demiş sen ana avrat düz git devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay93

quote:

Orjinalden alıntı: burack90

ya bizimkiler hala yatirilmamis kafayi yiycem deli oldum. ana avrat duz gidiyom hergun bizimkiler niye yok hala yaa

devam et ana avrat düz gitmeye alırsın belki seneye.adamlar seni, düşünmüş burs verelim demiş sen ana avrat düz git devam.

hergun bankaya gidip paranin yatmamis oldugunu gormek gercekten de sinir katsayilarini katliyor hergun.memurlar gibi ayin basinda versinler.sanki geciktirince vermicekler.
  • ben az önce internet şubesinden baktım yatmamış :S
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.