beyler en son 200'dü, şimdi kaç para olmuştur? 220 den az olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: 58_transporter_58
220 olucak inşallah Yannız tam olarak ne zaman yatıcağını bilen yok mu
quote:
Orjinalden alıntı: smd
quote:
mart ayı içinde verilmesi lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
quote:
Orjinalden alıntı: smd
quote:
mart ayı içinde verilmesi lazım.
Geçen mesajlara baktım da tam 23 nisanda yatmış. Gene öyle olmasın ?
bu sene sınavlar ne zaman ?
quote:
Orjinalden alıntı: JasoNBuraK
bu sene sınavlar ne zaman ?
4 mayısta oluyor diye biliyorum. Burs burs burs burs
Bir de burslara dokunmayanlar var çok özeniyorum onlara lan
Geçen yıl nisan sonu almıştık.inş o kadar sarkmaz yine.alan varsa yazsın lütfen.
quote:
Orjinalden alıntı: cagatay93
Geçen yıl nisan sonu almıştık.inş o kadar sarkmaz yine.alan varsa yazsın lütfen.
Yarın para bulabilirsem okulun ordaki bankaya gideceğim . Ordan da otobüsle giderim eve
Kardeşime öğretmeni 7 Nisan'da demiş.İnş. daha erken yatar.
yaw beyler ben 31 aralıkda cektm ama o zaman yatan kasım bursuydu benım 4 ay gectı 3 ayda bır bu yaa nası bı ıs anlamıyom kı bankaya gıdıyom bu hafta dıyolar yok sımdıde 28-4 arası yatcak dedıler..:S
ben 4 sınıfta kazanmıstım para bisi vermediler bana ! Ailemin durumu 3000 ylt imiş. Ulan herkeze veriyorlar kıllık yaptı hıyarlar xD
quote:
Orjinalden alıntı: TurkishFist
ben 4 sınıfta kazanmıstım para bisi vermediler bana ! Ailemin durumu 3000 ylt imiş. Ulan herkeze veriyorlar kıllık yaptı hıyarlar xD
5500 TL olması gerekiyor en fazla. Şimdi 2 durum var biri 7 Nisan biri 28-4 Mart arası. Ha 28 Mart bana uyar Neyse bi 2 lira ayarliyim de yarın bankaya gidip sorayım
Bankaya gittim bugün DPY'nin açılımını bile bilmiyor haliyle ne zaman yattığı hakkında da bir bilgi sahibi olamadım
beyler bankaya gidiyosunuz iyi güzel.size okuldan vermiyolarmı bize okuldan veriyolar.bunun hesabı felanmı var ilk defa sizden duyuyorum bankadan alındıgını .okullarda bankadan alıyo bildigim kadarıyla size bilgi veriyolasrmı bankadan bende sorayım oyleyse?
quote:
Orjinalden alıntı: cagatay93
beyler bankaya gidiyosunuz iyi güzel.size okuldan vermiyolarmı bize okuldan veriyolar.bunun hesabı felanmı var ilk defa sizden duyuyorum bankadan alındıgını .okullarda bankadan alıyo bildigim kadarıyla size bilgi veriyolasrmı bankadan bende sorayım oyleyse?
Bende bir tane banka kartı var. Verdiler. onunla gidip çekiyorum. Ama sorarsan sevinirim