Şimdi Ara

DPY&PYBS ♦ • Burs Bekleme Konusu • ♦ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.974
Cevap
31
Favori
324.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Baktım 200 Lira Yatmış Bu Sene İlk Alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 26 Aralık 2008; 19:23:33 >
  • Ben de ilk alıcam inşallah pazartesi gelir. :) N78 alıcam parayla.
  • hoba birazdan dışarı çıkıp bakıyorum o zaman
  • Yatmış mı?
  • Arkadaşlar burslar zaten 1 hafta önceden yatmıştı. 5 ay yatmadıktan sonra geçen ay yatırmışlardı. Bu ayın 20 lerinde tekrardan yatırdılar ve normal dönemine dönmüş oldu burslar. Zam bundan sonrakinde olur galiba.
  • nedir bu dpy bursu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Arkadaşlar burslar zaten 1 hafta önceden yatmıştı. 5 ay yatmadıktan sonra geçen ay yatırmışlardı. Bu ayın 20 lerinde tekrardan yatırdılar ve normal dönemine dönmüş oldu burslar. Zam bundan sonrakinde olur galiba.

eevt ocaktan sonrasında olucak..
    Bu yılbası cok eğlenicem
  • Ben bendeki şansın içine edeyim. 3 aydır bu parayı bekliyorum. Cuma günü çok hastayadım okula gidemedim. Cuma günü vermişler paraları. Pazartesiyi bekliyecem mecburen. :
  • Rötara takıldım şimdi çıkıyorum hadi hayırlısı
  • Manisa/Akhisar yatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 27 Aralık 2008; 22:51:09 >
  • Bişi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Bişi yok

Bizim okula dün gelmiş. Arkadaşlar almış. Ben de pazartesi bakacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umuts55

quote:

Bişi yok

Samsuna geliyor İstanbula gelmiyor ne biçim iş bu. Yoksa bizi İstanbul diye kekliyorlar mı anlamadım ki

Not: samsunu kötülemek gibi bir amacım yok sadece İstanbul'a her konuda torpil gösterdikleri için öyle yazdım

• Başka burs alan yokmu
    Acil para lazım da kendimi ona göre ayarlıyacam
  • beyler bu busr nedir biraz açıklarmısınız.. benim sınıftan bir ark.da aldı 200ytl..sınavı mı ne kazanmış..ne sınavı bu?ne zmn yapılıyor.. baya bir kazanan vardı..nabzı atan herkese veriyorlar mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: R4V3N

beyler bu busr nedir biraz açıklarmısınız.. benim sınıftan bir ark.da aldı 200ytl..sınavı mı ne kazanmış..ne sınavı bu?ne zmn yapılıyor.. baya bir kazanan vardı..nabzı atan herkese veriyorlar mı ?

Liseye gidiyorsanız mayısta bir sınav var ona gireceksiniz. OKS yani SBSye girerseniz aynı anda (galiba) 7 ve önceki sınıflarda da ayrı sınav
  • quote:

quote:

quote:

Bişi yok

Samsuna geliyor İstanbula gelmiyor ne biçim iş bu. Yoksa bizi İstanbul diye kekliyorlar mı anlamadım ki

Not: samsunu kötülemek gibi bir amacım yok sadece İstanbul'a her konuda torpil gösterdikleri için öyle yazdım

Ben de öyle bi anlam çıkarmadım zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bişi yok

Ben de öyle bi anlam çıkarmadım zaten

Forum bu çıkaran çıkarır

• yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.