Bildirim
Dr. Dre Fan Club (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İtalian Stallion* ekledim nigga
Bu arada Mobster'in War Music mixtape'ini beğendim.Dre'nin dediği kadar varmış.Eminem'in Yelawolf'unu önceden dinlerdim Travis Barker'la iyi işler çıkarıyordu ama Radioactive pek olmamış. -
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
İtalian Stallion* ekledim nigga
Bu arada Mobster'in War Music mixtape'ini beğendim.Dre'nin dediği kadar varmış.Eminem'in Yelawolf'unu önceden dinlerdim Travis Barker'la iyi işler çıkarıyordu ama Radioactive pek olmamış.
Hey zenci beni adres defterine ekle ve pm at birşey sorucam -
Dostum yukarıdaki mesajım aynı zamanda beni de ekleyebilirsin mesajıydı.Kaç gün geçmiş. -
Still DRE'nin inst versiyonunu tel müziği yaptım çok iyi oluyor. -
dr.dre var dediler geldik ekle dostum -
@OnrbK özür dostum araya kaynamış görmemişim
@JDaniels benim de alarm müziğim
@GnCFb123 ekledim dostum.Detox bu arada 2082'de çıkacakmış -
Studio kulaklıklarına tapıyorum ya. -
Hocam size bişi diyim konunuz çok kasiyor lütfen 1 mesaj içinde 10 15 video yüklemeyin bence sadece bir tavsiye -
-
-
Geçenlerde bende düşünmüştüm Dre Fan Club diye sana kısmetmiş.Ekle hocam çok büyük adamdır kendisi Eminem'in çok yakın arkadaşıdır ayrıca.
Beats By Dre alacağım onun hatrına.
Still D.R.E öyle bir şey olamaz şuan Prodüktör konusunda hiç kimse kafa tutumaz.
Geçen yılın en iyisiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 10 Aralık 2011; 14:34:20 >
-
@CR7_35 hoşgeldin dostum.I Need a Doctor tam bir Dre ağıtı lirikler çok vurucu.Eminem'in arkadaşı yerine babası desek yeri aslında
Bu arada allhiphop.com sitesi Daz Dillinger'lı ve Kurupt'lu Tha Dogg Pound'un yeni bir albümle geri döneceğini duyurdu.Albümün yönetici prodüktörleri Dr. Dre ve Snoop Dogg olacak.Haberde Dre hayranlarının merakla beklediği Detox albümünün hâlâ üzerinde çalıştığı belirtilmiş.Tha Dogg Pound'un albümünün adı Alumni olacak ve 2012'de çıkacak.Death Row günlerindeki gibi bir albüm bekliyorum tabi Nate Dogg'un eksikliği büyük ölçüde hissedilecek.Warren G de olacaktır büyük ihtimal.
http://allhiphop.com/2011/12/07/exclusive-dr-dre-snoop-dogg-exec-producing-new-dogg-pound-album/
Snoop, Johnny J, Dre, Daz ve Nate Dogg
-
Aftermath'in Back in the days albümünden
-
aslanemre58;Eyvallah dostum yalnız fan'ı güncel tutarsak çok iyi olacaktır.
Fotograflara baktım vay ne dedim yani tüm tayfa orada. -
Blog'dan seçmeler
İşte bu olmadı Dre
-
Dr`nin ve Eminem`in şuan 50 Cent ile arası nasıl beyler ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Method Man
Dr`nin ve Eminem`in şuan 50 Cent ile arası nasıl beyler ?
50 geçen gün yeni mixtape'ini internette ücretsiz yayınladı.Yeni çıkacak stüdyo albümü için Dre ile yaz aylarında stüdyoya girmişti.Yeni albümünün yönetici prodüktörü Dre olacak zaten.Eminem, G-Unit'le beraber 50'e albümün bir şarkısında düet yapacak(Şarkının adı Rider Pt.3 olacakmış bu arada) -
50 Cent'i sevmediğimi herkes biliyor sanırım ama Em'i yeni tarzıyla o şarkıda merak ediyorum açıkcası. -
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
quote:
Orijinalden alıntı: Method Man
Dr`nin ve Eminem`in şuan 50 Cent ile arası nasıl beyler ?
50 geçen gün yeni mixtape'ini internette ücretsiz yayınladı.Yeni çıkacak stüdyo albümü için Dre ile yaz aylarında stüdyoya girmişti.Yeni albümünün yönetici prodüktörü Dre olacak zaten.Eminem, G-Unit'le beraber 50'e albümün bir şarkısında düet yapacak(Şarkının adı Rider Pt.3 olacakmış bu arada)
Bilgi için teşekkürler dostum.
Sormak istediğim şimdi blood ve crips ekibi var diye hatırlıyorum ben eminem ve dre de blood grubundaki insanlarla daha yakındı 50 falan da oradaydı sanırım ama in the club parçası ile 50 patlatınca eminem falan piyasadan baya uzaklaştı bu sıra da herkes 50 eminem ve dre sayesinde ünlü oldu ama onları sattı falan dedi birincisi bunun için sormuştum.
2. olarak da Snoop Dogg crips yani mavi olması lazım. Şimdi bu adamlar yani Eminem , Dre falan Snoop a düşman mı ?
Beni etkileyen parça da bu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X