Bildirim
Dr. Dre Fan Club (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Şimdi bildiğimiz gibi Bloods çetesi Crips'e karşı kurulmuş bir çete.Eminem ve Dre'nin kayıtlı olduğu herhangi bir çete yok.Dre,senin söylediğinin aksine Crips ile çok daha yakındı.Bloods çetesinden sadece 2Pac,düşmanı Suge ve The Game ile çalıştı.Ama Crips'den Snoop,Ice Cube,Eazy-E,MC Ren,Kurupt,Daz,Nate Dogg ve Dre'nin üvey kardeşi Warren G ile çalıştı(bunlar bildiklerim başkaları da olabilir Crips'den).Ama ne hikmet ki Game'in en sevdiği adamlardan biri Crips'den Snoop'dur.Çoğu şarkısında Snoop'dan bahseder
50, bildiğim kadarıyla bu iki çetede de değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 11 Aralık 2011; 16:52:01 > -
-
Bu lanet olası zenciler tam piskopat bebeğim
Snoop lise yıllarında Crips çetesi üyesiydi sanırım.50 Cent uyuşturucu satıcılığı yapmıştı 12 yaşlarında daha sonra bıraktı.Dre ve Eminem'in çetelerle alakası yok galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
Bu lanet olası zenciler tam piskopat bebeğim
Snoop lise yıllarında Crips çetesi üyesiydi sanırım.50 Cent uyuşturucu satıcılığı yapmıştı 12 yaşlarında daha sonra bıraktı.Dre ve Eminem'in çetelerle alakası yok galiba.
8 Mile'i izleyip izleyip geliyorsun buraya bilmez miyim ben seni ?Dr Dre NWA grubunun üyesi olduğunu biliyorum çeteyle bi işini duymadım ama Em'in yok.
-
Game RED THe Dream'in üyesidir en sağlam çete zaten. -
Böyle birinin çete üyeliği vardır diye düşündüm ama Dre hakkında fazla bilgim olmadığı için duymadım.Dediğin çeteye bakacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 13 Aralık 2011; 20:27:11 > -
Game de zaten bayağı belalı birisi G-Unit'le çok dalaşmışlığı vardır.Tabi müzik konusunda The Game komple onları gömer orası da ayrı mesele.Nate Dogg'un da öyle sakin durduğuna bakmayın o da ayrı bir psikopattı.
Snoop hâlâ Crips üyesi.Suge Knight'a diss attığı mekan Crips'le dolu
Bu da Snoop'un Crip dansı
Benim bildiğim Batı Yakası'nda en belalı çete Crips'dir.Bloods da ondan sonra gelir
Bu arada Game Bloods üyesi
-
Zenci styla -
Aga The Game zaten psikopat tipinden belli bu herifi bizim mahallede görsem birdaha dışarı çıkmam -
-
-
Zenciler nerdesiniz -
-
-
-
Özlemişiz. -
Dr Dre feat Snoop Dogg ın bi parçası vardı beyler , silahlarla beraber ikisi bi markette adamı vuruyor sonra parça başlıyor otel gibi bir yere gidiyorlar bir kapı açılıyor falan 'aftermath' tarzı bir kelime de içeriyordu youtube daki video ama bulamadım , bi el atsanız -
quote:
Orijinalden alıntı: Method Man
Dr Dre feat Snoop Dogg ın bi parçası vardı beyler , silahlarla beraber ikisi bi markette adamı vuruyor sonra parça başlıyor otel gibi bir yere gidiyorlar bir kapı açılıyor falan 'aftermath' tarzı bir kelime de içeriyordu youtube daki video ama bulamadım , bi el atsanız
Smoke Tour'dan bahsediyorsun sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
quote:
Orijinalden alıntı: Method Man
Dr Dre feat Snoop Dogg ın bi parçası vardı beyler , silahlarla beraber ikisi bi markette adamı vuruyor sonra parça başlıyor otel gibi bir yere gidiyorlar bir kapı açılıyor falan 'aftermath' tarzı bir kelime de içeriyordu youtube daki video ama bulamadım , bi el atsanız
Smoke Tour'dan bahsediyorsun sanırım
Paşam giriş doğru da bu giriş bi klipten alıntıydı benim dediğim de içeri giriyorlar buruyorlar falan silahlarını da adamın üstüne atıyorlar sonra cam kapıdan dışarı çıkıyorlar ... bu şekilde ilerleyen bi klip ama parça çok sağlam. 3 sene önce dinlemiştim şimdi geldi aklıma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X