Şimdi Ara

Dr. Dre Fan Club (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
0
Favori
6.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dr`ın bütün parçaları için imzama tıklayabilirsiniz
  • @Lewis Hamilton ekledim dostum imzayı bi ara ayarlayacağım
    @İtalian Stallion* bahsettiğin adam çocukken daha iyi işler yapardı albüm Cash Money'den çıkıyorsa bil ki boştur.O gruptan bi adam akıllı Drake vardır
    Bu arada yukarıdaki fotoğrafta toplanmanın sebebi Detox değil Snoop'un 12. stüdyo albümü için olabilir.Snoop, Facebook'daki sayfasında yeni albümünün yakında çıkacağını açıkladı.
  • Biraz nostalji yapayım
    Hepsinin prodüktörüdür

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

@Lewis Hamilton ekledim dostum imzayı bi ara ayarlayacağım
    @İtalian Stallion* bahsettiğin adam çocukken daha iyi işler yapardı albüm Cash Money'den çıkıyorsa bil ki boştur.O gruptan bi adam akıllı Drake vardır
    Bu arada yukarıdaki fotoğrafta toplanmanın sebebi Detox değil Snoop'un 12. stüdyo albümü için olabilir.Snoop, Facebook'daki sayfasında yeni albümünün yakında çıkacağını açıkladı.

Plak şirketlerinden anlamam usta ama Bow Wow'da harbiden yetenek var.
  • Slim the Mobster'in bilinen çete üyeliği falan var mı bu herif tehlikeli birine benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Slim the Mobster'in bilinen çete üyeliği falan var mı bu herif tehlikeli birine benziyo

Crips'te faaliyetteymiş hâlâ
    Rick Ross'un isminden esinlendiği uyuşturucu satıcısı Freeway Ricky Ross'un yeğeniymiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Slim the Mobster'in bilinen çete üyeliği falan var mı bu herif tehlikeli birine benziyo

Crips'te faaliyetteymiş hâlâ
    Rick Ross'un isminden esinlendiği uyuşturucu satıcısı Freeway Ricky Ross'un yeğeniymiş

Belli zaten

• Adamlar zirve
  • Fena

• Bu ayrı birşey
  • quote:

Bu ayrı birşey

Çok iyi !

• The Game'in mixtape albümleri eksikti arşivde onlarıda edindim içimde kalmıştı rahatladım Çok değişik bir huyum var youtubeden şarkı dinlemeyi sevmiyorum illa bilgisayarımda bulunacak
  •  Dr. Dre Fan Club

50 Cent Somali ve Kenya'ya gidip oradakilere yemek bağışında bulunmuş..

O andan kareler ;

Dr. Dre Fan Club

Dr. Dre Fan Club

Dr. Dre Fan Club

Dr. Dre Fan Club

• Reklam amaçlı değilse tebrikler zira tabaklardaki balyaları falan unutmadık
    Yardım demişken Beats Solo HD Red kulaklıkları da AIDS'le mücadeleye destek amaçlı üretiliyor
    Neyse geçen seneden kalma Grammy sonrası bir performans

• Varmı yeni bir haber nigga
  • Yok dostum olduğu zaman anında burda zaten biliyosun
    Regulate efsanesinin sahibi üvey kardeş Warren G'nin Snoop,Nate ve X ile düetli efsanesiyle kapatıyorum.Prodüktör tabi ki de Dre.Zirve bu adamlar niggalar.Westsideeeeeee

• Grammy vardı sanırım Em ile Dre ne zaman çıkıyor ? Off Off geçen sene müthişti ya Em yıkmıştı ortalığı o şarkıda moda giriyor vallahi.

12 Şubatmış TV'den izlemek varya sonunda o bana yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 10 Şubat 2012; 22:14:46 >
  • Ödül töreni yaklaşık 50 saat sonra başlayacak
    Dre'nin her iki dalda rakibi Kanye'nin All of the Lights şarkısı beni korkutuyor
  • Bakalım gorecegiz
  • Evet millet sıcak haberler var

Obie Trice son röportajında Detox'un bittiğini açıklamış.
    http://www.ddotomen.com/2012/02/11/polluting-the-airwaves-obie-trice-confirms-dr-dre-finished-detox/
    Belki gece Grammy'de albümle ilgili bilgi verir tabi ödülü alabilirse

Onun dışında bir cast ajansının CEO'su olan Antonio Hewlett isimli birisi Twitter'ına Atlanta'da Dre ve T.I.'nin çekilecek videosu için modellerden fotoğraflar istemiş
    https://twitter.com/#!/antoniomanager/status/168393360883724288

Yeni bir klip haberi de var.Game'in son albümünün yeni single şarkısı The City'nin klibi çekilmiş.Güzel bir seçim şarkı sağlam, Kendrick Lamar son verse'de kendinden geçiyor bu şarkıda
     Dr. Dre Fan Club

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.