Şimdi Ara

Dr. Dre Fan Club (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
6.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın haber vermeyi unuttum ama dün tam bir Smoke Tour'un 2012 versiyonu vardı.Coachella Festivali'nde Dr. Dre ve tayfası resmen estirmiş.Konserde Snoop Dogg,Eminem,Warren G,Kurupt,Wiz Khalifa,Kendrick Lamar,50 Cent ve Tony Yayo performansları vardı.Tabi en güzeli de Tupac sürpriziydi.Videolar için:

Yalnız bugün bi daha izledim de Dre ve Snoop bu işin kralları gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 17 Nisan 2012; 12:57:11 >

• Snoop'un yeni EP albümünü dinlediniz mi?
  • @Hood dinledim 1-2 şarkısı sağlam bi de Dogg Pound'la yeni bi mixtape vardı onu dinlemeye fırsat olmadı
    Bu arada Kendrick'in The Recipe şarkısına klip geliyormuş bu haberle konuyu yukarıya alalım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

@Hood dinledim 1-2 şarkısı sağlam bi de Dogg Pound'la yeni bi mixtape vardı onu dinlemeye fırsat olmadı
    Bu arada Kendrick'in The Recipe şarkısına klip geliyormuş bu haberle konuyu yukarıya alalım bari

Tha Dogg Pound son mixtape çöptü dinlerken nasıl kastığımı anlatamam. Kendrick Lamar'ı da bir sevemedim. Game'in son albümünde The City şarkısında iyiydi yinede..
  • Adam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

quote:

@Hood dinledim 1-2 şarkısı sağlam bi de Dogg Pound'la yeni bi mixtape vardı onu dinlemeye fırsat olmadı

Tha Dogg Pound son mixtape çöptü dinlerken nasıl kastığımı anlatamam. Kendrick Lamar'ı da bir sevemedim. Game'in son albümünde The City şarkısında iyiydi yinede..

Gelecek var çocukta.Dre bu aralar ona yükleniyor
    Eminem de yeni albüm hazırlığında,50 önümüzdeki ay çıkarıyor.Detox da zaten Tupac geri dönünceye anca çıkar

• quote:

quote:

quote:

Gelecek var çocukta.Dre bu aralar ona yükleniyor
    Eminem de yeni albüm hazırlığında,50 önümüzdeki ay çıkarıyor.Detox da zaten Tupac geri dönünceye anca çıkar

Yüklensin bakalım Detox'tan kestim ben umudu ne b.k yerse yesin artık

• Konuyu yukarılara çıkaralım bu hafta Dre ve Lamar'ın The Recipe için Coachella'daki görüntülerden kesit olarak bir klip yapıldı.Asıl klip ise önümüzdeki günlerde yayınlanacak

Yeni haberler
    *Rick Ross'un ay sonunda çıkacak yeni albümünde Rozay,Jay-Z ve Dre, 3 Kings şarkısıyla bir araya geliyorlar.
    *Önümüzdeki ay DMX'in yeni albümünde Dre'nin prodüktörlüğünü yaptığı bir şarkı var(Shit Don't Change,yayınlandı zaten)
    *Yıl sonuna doğru çıkacak 50,Lamar ve Mobster'in yeni stüdyo albümlerinde yönetici prodüktörlük Dre'nin.
    *Eminem ise yeni albüm çalışmalarına başladı.Eminem,son günlerde adı sıkça duyulan Kanye West'in öğrencisi Detroit'li Big Sean ile çalışmak istediğini söylemiş.Zaten önceki yıllarda da Shady Records'a gelmesi için bir teklif götürüldü diye biliyorum
    *Dre'nin büyük oyunu Game ise bu günlerde hiç boş durmuyor.Sleeping Dogs oyunu için bir şarkı yaptı.Chris Brown'un Drake için yaptığı I Don't Like adlı diss şarkısının remix versiyonunda yer aldı.Son röportajında 50 Cent ile tekrar çalışmak istediğini söylemiş.Birkaç gündür ise 40 Glocc'u tartakladığı videosu ile konuşuluyor

• Big Sean çapulcusu da kim læ
  • quote:

Big Sean çapulcusu da kim læ

New school gençlerden biri işte
    Mixtapeleri ortalama,stüdyo albümü de orta halli ve eğlenceli.Sanırım memleketten dolayı böyle bişey yapmış Em
  • 40 Glocc polis çağırmış Game dövecekmiş harbiden bugün gördüm videoyu bu zenci harbiden psikopat. B.tch ass nigga!

http://viewhiphop.com/?p=40045
  • Ben ümidi kesmiştim ama son zamanların en iyi albümü Nas'dan geldi sanırım.Life is Good albümü bugün çıktı preview şeklinde dinledim bayağı sağlam görünüyor
    Bu arada Kendrick Lamar'ın yeni şarkısı Swimming Pools çıktı.Prodüktör T-Minus ve mix Dre'ye ait.Albüm 2 Ekim'de çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 17 Temmuz 2012; 15:55:35 >

• Nas'ın albümü tek kelimeyle mükemmel olmuş tek bir çöp şarkı bile yok albümde. Yalnız Dre hiçbir parçanın prodüksiyonunu üstlenmemiş şaşırdım. Öyle bir haber çıkmıştı
  • quote:

Nas'ın albümü tek kelimeyle mükemmel olmuş tek bir çöp şarkı bile yok albümde. Yalnız Dre hiçbir parçanın prodüksiyonunu üstlenmemiş şaşırdım. Öyle bir haber çıkmıştı

Dre başlarda demo göndermiş fakat bayrağı No I.D. kapmış
  •  Dr. Dre Fan Club

50'nin yeni albümün ilk single şarkısı New Day artwork çalışması.Şarkı 24 Temmuz'da yayınlanacak

Dr. Dre Fan Club

Rick Ross'un 3 Kings artwork çalışması

Şarkının demosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 18 Temmuz 2012; 17:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 Kings an itibariyle çıktı ve ücretsiz indirilebilir durumda
    http://www.aftermathmusic.com/blog/2012/07/17/rick-ross-3-kings-ft-dr-dre-jay-z-audio-artwork/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 20 Temmuz 2012; 2:40:04 >

• Şarkı fena olmuş yalnız.
  • Bu aralar Dre boş durmuyor.Eminem ile bu günlerde stüdyoya giriyorlarmış.Xzibit, twitterdan Em'in yeni albümü için mi yoksa Detox için mi stüdyoya girdiklerini sormuş.

Xzibit demişken yeni albümü Napalm'in tracklist'i yayınlandı bu arada
     Dr. Dre Fan Club

Albümde Louis XIII şarkısının prodüktörü Dre

Mobster'in yeni albümdeki ilk single şarkısı Shake It

• Sonunda X geri dönüyor
  • 50'nin Dre ve Alicia Keys ile olan ilk single şarkısı New Day'in preview hali yayınlandı.Önceden 24 Temmuz'da çıkacağı söylenmişti fakat yarın çıkıyormuş
    Prodüktörler Swizz Beatz ve Dre,Mix ise Eminem'e ait

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.