Şimdi Ara

DR Gunz Download Linki Plz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arklar benwww.drgunz.net e girdim download a tıkladım fileplanetten indirmiyor benmkı bana rapid yada baska yerden yollaya bilirmisiniz acaba ?

• hep inmiyo değil arada bi sinir bozuyo fileplanet o kdr ama başka zaman denersen calısır sanırım
  • Ewet kanka saol indiriyorum şimdi LG acılana Kadar Bunada Bakalım Dedik Beyenmezsem Silerim
  • file arada bozuluo ve bende deli oluyorum.:S
  • filefront a deil aga sizde d-o-s-y-a-m.net e uploadlayın :D
  • dosyayı biz uplamadık ki :) forumdan söylerlese büyük ihtimal uploadlarlar
  • ya ben setup u indirdim ama patch hiç dolmuo napabilirim
  • fileplanette sorun yok hıc bı zmn da olmadı cuınku ındırmek ıcın downloadın uzerıne sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diceksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daggercı95

ya ben setup u indirdim ama patch hiç dolmuo napabilirim

download.com a gir .NET FRAMeWORK 3.5 i ındır yukle dolar pacth ama yukledıkten sonra bunu dr updateri accan ( noktayı unutma .net framework 3.5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_tr2 -- 10 Şubat 2008; 15:45:49 >
  • filefronttan nasıl indirilcek die videolu konu açtım zaten nieyapamıolar anlamadım
  • Ben Kasıyorum Adamı SuAN 65 lvl
  • :S hangi ara la okadar kolaymı :S
    valla hiç dr oynamadım için bilmiorum exp oranını :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 8 Şubat 2008; 21:50:57 >
  • Questlerde Kolay Kasılıyorya Bi 60 a geldinmi biraz zorlaşıyo
  • Private serverlerin hepsi kolay zaten.. Lgde Drde... ama normal kapısarak kasıcaksan Dr daha kolay :O
  • eet normal kapısarak kasacaksan kolay çünkü oyundaki playerlerin yarısı oynamayı bilmiyor Ama Dersen Ben Questte Kascam Questte Daha Seri Kasarsın ama bi süre geçtikten sonra Sıkılırsın
  • nese ben dr sevdim biraz dr oynıim lg gelene kadar gevurlar diorki lg kötü dr iyi dio lgde lagg var diolar :D ben de dedim lg de kolay kasılıo dedim oda eet dedi kolay ama drde lag yok felan dedi gerisini anlamadım ok dedim geçtim :D
  • ARKADASLAR BN ındırdım ama acamıoyrm birisi güzel bi şekilde anlatırsa cok sevınırım newtork olayını flnda ındırdım yapamadm %90 da takılıyo patch fln lütfen biri anlatsın msnimi weriorm ekleyin ordan anlatın sago-k.pesimiststyle@hotmail.com beklıorm :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.