Şimdi Ara

Dr. Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi'ni kazanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Eğer kazandıysan sana ufak bir bilgi vereyim, lise Bağcılar'da olduğundan etrafı ve çevresi kötüdür(serseri bonzaici var çok) ama lise iyidir. Lise'den çıkıp direk evine git yoksa başına gerçekten kötü şeyler gelebilir.
  • Bağcılarda oturan akrabam var. Mümkünse servise yazıl ya da baban alsın. Otobüs falan beklerken serserisi falan bulaşır bonzai falan verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

Eğer kazandıysan sana ufak bir bilgi vereyim, lise Bağcılar'da olduğundan etrafı ve çevresi kötüdür(serseri bonzaici var çok) ama lise iyidir. Lise'den çıkıp direk evine git yoksa başına gerçekten kötü şeyler gelebilir.

orayı kazandım evime yakın yani 1 otobüsle gider gelirim yürümem gerekirse okulla evim arasında max 30 dk var çevresi kötü biraz aynen fakat ama okulun olduğu çevre biraz sakin yer arada bir öyle olaylar çıkıyor

@Kartal_Kastamonu annem öğretmen bazen okulun önündeki durakta bekliyor eve gelmek için öğrencilerle birlikte geliyor pek sıkıntı çıkmamış yani müdürlerde dedi bize sakin biraz yada ben görmedim bilmiyorum

yorumunuz için teşekkür ederim arkadaşlar

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.