Şimdi Ara

Dr.Scheme kod sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar scheme programlama dili kullanan aranızda var mı bilmiyorum ama,dr scheme kurdum ben windowsta da kullanabilmek için,bazı komutları tanımıyor,örneğin "se" komutunu veremiyorum,en onemlisi "lambda" da tutunamıyor.Ne yapabilirim acaba?

• teachpack lerinde bir sorun olabilir. Teachpackleri internetten download edip tanıtırsan belki sorun çözülür. Şu ana kadar lambda yı kullanmadım pek ama windows ta kullanan çok kişi gördüm. Henüz okulda yeni geliyoruz lambda ya. Dediğim gibi çevremdekilerde lambda konusunda bir problem yoktu. Teachpack yada kullandığın dilde bir sorun olabilir (beginning olmamasına dikkat et yoksa tanımıyor). Çok kişi yok zaten lisp yada scheme bilen. ama mIRC kanalları var #lisp ve #scheme adı altında bazı serverlarda İyi programlamalar
  • Tam da aynı cevabı yazıyordum!
  • Seçtiğin lang'e dikkat ettin mi?

Beginning olmasın. Essential da da bazı komutlar yok. Advanced olanlardan seçim yap.
  • Arkadaşımız sorunu çözdüyse çözümü burada paylaşırsa çok seviniriz. Biz de böyle bir problem yaşadığımızda en azından ne yapacağımızı bilebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.