Şimdi Ara

DRACULA SAÇMALIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdiye kadar gördüğüm en güçlü karizmatik görünümlü osmanlı askerleri bu filmdeydi. fantastik bi filmden cokda sey beklememek lazım tarihi belgesel değil.ayrica 15 days filmi de güzeldir.izlersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef üstüne ülkemizde oynuyor.

• Adamlar içlerindeki kini ve yapamadıklarını ancak fantastik film çekerek yapmışlar.

tatmin olmuşlar ise ne iyi olamamışlar ise daha başka filmler de çekerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Sam

Tarih bilgini biraz geliştir böyle saçma yorumlar yapmazsın.

Fatih Sultan Mehmedi draculamı öldürdü. Tarih filmi yapıyosunuz madem sallamasyon değilde yaşanmış tarihe göre uyarlayın. FİLMİ İZLEMEYİN!
  • Bir vampir filmi. Vampir vampir.

Yani ciddiye almayın. Bilim kurgu.

• FührerHitler kullanıcısına yanıt
    Ben o yorumu filmle ilgili değil arkadaşın mesajına cevap olarak yazdım.Ayrıca kim dedi size tarih filmi diye bu film bilim kurgu dur.
  • Bu konuyu açan arkadaşın kafasını yaşayabilmemiz için ne kullanmamız gerekiyor bilgili arkadaşlar bilgilendirebilir mi hoşuma gitti
  • herkez filmden anlayacağını anlamıış zaten.Adamlar size en büyük hakareti yapmış siz altın zırhla yakışıklı padişah karakteri ile yetiniyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Sam

Film kardeşim bunlar bu kadar takılmayın.Yerlerde sürünen Türk sineması da yapsın bir film batıyı kötülesin.Çok karşıysanız da izlemeyin kimse zorla izlettirmiyor.

god bless america yani değil mi ?
  • bu filmi sinemada izleyenler "kendi parasıysa kendi milletini kötületmiştir"

diğer yollarla izleyebilirsiniz
  • Bu filmi sinemada izlediyseniz eleştirmeye hakkınız yoktur kardeşim bu tarz filmleri özellikle korsan izliyiceksiniz en büyük cevap bu olur onlara
  • öfkeli ülkücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: resist999

SEN KİMSİN Kİ FATİH SULTAN MEHMET LE TEKE TEK DÜELLO YAPIP FATİHİ ÖLDÜRÜYORSUN.

dracula falan ya vampir öldürebilir yani ayrıca o filmi kim gerçek olarak alıcak arkadaş 7 yaşındaki çocuğamı izleticen lütfen amerikan sineması işte yapar herkese bazen böyle
  • Onlara kimin patron olduğunu göster liseli
  • Efsane film kurgu .Ona inanan vampirlerede inanır senin dediğine göre
  • Bu film bana laz vampir tirakula filmini hatırlattı nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satanic Life

Fatih tanrı mı anasını satayım istediği gibi çeker filmini hatta isterse A XXX Fatih Parody yapar.Adam filmi çekerken tarihi bir gerçeklikten alınmıştır demiyor ki ya da bu tarih belgeseli demiyor, ister izlersin ister izlemezsin beğenirsin beğenmezsin sana kalmış, kimsenin aklını bulandırmaya gerek yok.

A XXX Fatih Parody'de öyle bir kahkaha attım ki ağzımdaki çayı tamamen laptopa püskürttüm mutlumusun ?
  • Zahide yetiş stayla

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

öfkeli ülkücü

dalgamı geçiyosun :D ülkücü olduğum kanısına nerden vardın fatih sultan mehmeti seven herkez ülkücü mü oluyor ?
  • şu drakula filmini sırf fatihi kötü gösteriyor diye övenlere sormak lazım aynı filmde fatih yerine atatürk olsaydı yine de gayet iyi bir filmdi takılmayın böyle şeylere diyebilecek mi o iki yüzlüler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BFDB86C5 -- 24 Ekim 2014; 21:44:03 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.