Şimdi Ara

Dragon Age

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 almamın en önemli sebeplerinden biri GT5 ve Diabloyu layıkıyla oynamaktı. İkisi de henüz ufukta görünmüyor fakat bunlar kadar bağımlılık yaratan bir başka oyunla karşılaştım. Başlıkta okuduğunuz gibi bu oyun Dragon Age: Origins. İradeli bir insan olmama rağmen hadi biraz daha oynayayım bir saat sonra kapatırım diyerek günde 10 saatimi bu oyuna kaptırdığım oldu. Tüm eleştirmenlerden 9un üzerinde not alan ve karşılaştığım en gerçekçi RPG olan bu oyunun başka müdavimleri varsa sormak istediğim sorular ve paylaşmak istediğim zaferler var. Diabloda aradığım herşeyi Dragon Agede bulduğumu söyleyebilirim ve benim gibi Diablo bekleyenlere boşuna beklemeyin derim.

• Diablo ps3 e çıkmayacak ki. Ve en az 3 senesi var çıkmasına diyorum ben. Dragon age i ben pc de oynadım süper bir oyun. İlk çıktığı hun kutulu almistim hatta. tekrar bı oynasam iyi olcak:)
  • Diablonun websitesinde konsollara uyarlamak için çalışmalar yapıldığı yazıyordu. PS3ten başka konsola gitmez

Bilgisayarda mousela oynanınca aynı dinamik aksiyon tadını vereceğini sanmıyorum. Oyunun yapımcılarının eski rpgsi baldur's gatei bilgisayarda oynamış ve muhteşem derinliğine rağmen sıkılmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginovili -- 29 Mart 2010; 13:06:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginovili

Diablonun websitesinde konsollara uyarlamak için çalışmalar yapıldığı yazıyordu. PS3ten başka konsola gitmez

Bilgisayarda mousela oynanınca aynı dinamik aksiyon tadını vereceğini sanmıyorum. Oyunun yapımcılarının eski rpgsi baldur's gatei bilgisayarda oynamış ve muhteşem derinliğine rağmen sıkılmıştım

Diablo ile Dragon Age'i karşılaştırmak hata olur. Diablo aşığı bir adamı Dragon Age'in tatmin edeceğini sanmıyorum. Dragon Age daha ayrıntılı daha derin sadece hack and slash olmayan bir oyundur, yanınıza arkadaşlar katarsınız ve diyaloglarınıza göre hikayenin çehresi değişir. Genel olarak bir Bioware RPG'sidir. Baldur's Gate'in ruhani takipçisidir fakat Dragon Age'i ve ek paketini bitirmiş biri olarak bu oyunun Baldur's Gate'in eline su dökemeyeceğini düşünüyorum.

Oyun ile ilgili paylaşmak istediğiniz şeyler varsa, oyunun ana konusuna yönlenmenizi tavsiye ederim.

• PC ile PS3 versiyonları arasında fark olmadığına göre sizin forumdan yararlanayım. Dragon Agein başındaki gelişimi neverwinter nightsa birebir benzettim. Mekanlar, yan karakterler bile benziyordu. Tabi o üstten kontrol ediliyordu bu 3D FPS havasına bürünmüş bence daha güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginovili

PC ile PS3 versiyonları arasında fark olmadığına göre sizin forumdan yararlanayım. Dragon Agein başındaki gelişimi neverwinter nightsa birebir benzettim. Mekanlar, yan karakterler bile benziyordu. Tabi o üstten kontrol ediliyordu bu 3D FPS havasına bürünmüş bence daha güzel olmuş

Açıkcası bayağı bir fark var. Ben zaten Ana konu derken buradaki ana konudan bahsetmiştim PS3 kısmında. Zaten ek paketi oynarsanız, onun da NWN'ye bayağı bir benzediğini göreceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empires 3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.