Şimdi Ara

Dragon age den soğuycam :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu beyler ben şahsen taktiksel mantığa alışkınım mmorpg zamanlarından da bu oyun da insanı acaip bayıyo be kardeşim. önceden taktikler ayarladım falan da vallahi durdur durdur tekrar başlat falan öf yani sıktı daha da oynamıyorum.
  • En basit ve en etkili taktiği yazayım sana.Mage aç, yanına Morrigan,Wynne ve Alistair al.Magelerin hepsine heal ve alana damage vuran skiller öğret.Alistairi de tank yapıp önden sal.Magelerle işi bitir.

Bana kalırsa Alistaire bile gerek yok çünkü mageler harbiden çok güçlü oyunda.

Yinede zorlanıyorum dersen.Force Field öğret bir mage'e.Alistairle herkesi kendine çektikten sonra Alistairin üstünde kullan onu.Alistair damage yiyemez bu sayede ve sen onu öldürme kaygın olmadan alan skillerini atabilirsin.Alistaire full magic resistance itemler alırsan onada gerek kalmaz aslında.

Ben bu taktikle çok rahat bitiridim oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orijinalden alıntı: rohanlı06

quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

bende şu dlc yüklemedi 'unauthorized' olayı yüzünden bıktım originsi bitirdi ama onlar kaldı

unauthozired olayı için Belgelerim\BioWare\Dragon Age\Settings deki addins dosyasını wodpadle açıp RequiresAuthorization yanındaki birleri 0 yapıp denedin mi ? Bende çok ugraşmıştım ama sonunda çalıştırdım hepsini.

yaptım onu ama maalesef olmadı 'unable load this area' ya da daha başka hatalar veriyor dlcler yüzünden mi acaba dicem..
    http://dragonage.wikia.com/wiki/Downloadable_content_(Origins) Bu sayfadan indirdim tüm dlcleri..sorun bu mu acaba dicem ama dlc dlcdir işte...

Arkadaşlar Bu Dlc neler ne oluyor? Yani oyuna ne katkı sağlıyor açıklarmısınız ?

Bu dlcler'i hikayeler gibi düşün bazıları ana hikaye ile baglantılı bazıları baglantısız
    örnek morrigan ve witch hunt gibi baglantılı...şimdi spoiler yeme de
    awakeningsi oynadıgızda oyunu bir kez daha seviceksiniz

• Tercüme edicek yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 18 Temmuz 2011; 20:34:13 >
  • 4 warriorla geziyormuş neden ölüyorum diyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.