Şimdi Ara

Dragon age den soğuycam :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yha arkadaşlar şimdi sürekli taktik fln değiştiriyorum ama hiç fayda etmiyor yanımda full warior alıyorum alstair mi ne varya adam mal gibi yha.Yanımda Sten Alstair Kane (Köpeğim :D) var Alstair yatıyo Kane'in can daha yarıda değil bunları napıcam yha oyunu anlamak için türkçe yama bile indirdim türkçe yamada emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler :)

• Oyunun Türkçesi bile sizin yazdığınızdan daha başarılı Biraz daha itinalı yazmaya çalışın lütfen

Oyunda warriorlar değil mageler güçlü. Morrigan ve Büyücüler Dairesinden takıma katabileceğiniz Wynne (Healer) ile takımızı güçlendirebilirsiniz. Ayrıca warriorlar için HPleri düştüğünde pot kullanmaları falan taktikler menüsünden ayarlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 18 Şubat 2011; 23:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Oyunun Türkçesi bile sizin yazdığınızdan daha başarılı Biraz daha itinalı yazmaya çalışın lütfen

Oyunda warriorlar değil mageler güçlü. Morrigan ve Büyücüler Dairesinden takıma katabileceğiniz Wynne (Healer) ile takımızı güçlendirebilirsiniz. Ayrıca warriorlar için HPleri düştüğünde pot kullanmaları falan taktikler menüsünden ayarlayabilirsiniz.
    Benide bezdirmişti o oyun sildim kurtuldum

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Benide bezdirmişti o oyun sildim kurtuldum

Alıntıları Göster
    Adilazimdegilx ben daha yeni bu büyük yazma noktalama işaretlerine fln başladım eskiden düz yazıyodum böyle daha anlaşılır diye bide mage olarak Morigan'ı aldım ama bi bakıyorum ben bi adamla uğraşıyorum kala 1 veya 2 adam onnun üstüne çullanmış oyunu potsuzda oynuyamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: StarKillerDeadMan

Adilazimdegilx ben daha yeni bu büyük yazma noktalama işaretlerine fln başladım eskiden düz yazıyodum böyle daha anlaşılır diye bide mage olarak Morigan'ı aldım ama bi bakıyorum ben bi adamla uğraşıyorum kala 1 veya 2 adam onnun üstüne çullanmış oyunu potsuzda oynuyamıyorum

warrirorlarda düşman ilgisini üstlerine çeken büyüler var onları kullan...birazda açtığın büyüler ve kullanım tarzların oyunu şekillendirir morriganı alıyorsan daha çok bayıltıcı,sersemletici veya rakibin direncini azaltan büyüler kullan....damager olarak kullanma morriganı..birde arkadaşın da dediği gibi circle of towerda wynee la tanış onlada sırf sağlık yapıp güç arttıran büyüler kullanırsın...özellikle alan büyülerini açmaya çalış

• takımda 2 mage 1 warrior ve 1 rough idealdir warrior tank görevi görür taunt skill yaratıkları üstüne geçer bu iş için alistair iyidir çünkü kalkan kulanır morrigan saldırı için kulanılabilir wynne ise gelende heal yapmak için kulanılır takımdaki rough ise zevran olabilir 2 kılıç kulanabildiğinde wrriora destek olabilir şahsi düşüncem
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul5

takımda 2 mage 1 warrior ve 1 rough idealdir warrior tank görevi görür taunt skill yaratıkları üstüne geçer bu iş için alistair iyidir çünkü kalkan kulanır morrigan saldırı için kulanılabilir wynne ise gelende heal yapmak için kulanılır takımdaki rough ise zevran olabilir 2 kılıç kulanabildiğinde wrriora destek olabilir şahsi düşüncem
    takımda en az 1 mage olması lazım(bana sorarsan 2, hatta sen de mage isen 3). O mage de healer olmalı, yoksa işin zor. takımı oluşturduktan sonra genel taktik oluşturmalısın. yoksa her savaşta durdurup ayrı ayrı taktik vermekle çok uğraşırsın. bunun dışında 1 tane adamını tank yap. bunlar zaten genel taktikler ama hiçbirini uygulamamış gibi görünüyorsun. haa bir de o köpeği dolaştırma yanında, kendine hayrı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gin!

takımda en az 1 mage olması lazım(bana sorarsan 2, hatta sen de mage isen 3). O mage de healer olmalı, yoksa işin zor. takımı oluşturduktan sonra genel taktik oluşturmalısın. yoksa her savaşta durdurup ayrı ayrı taktik vermekle çok uğraşırsın. bunun dışında 1 tane adamını tank yap. bunlar zaten genel taktikler ama hiçbirini uygulamamış gibi görünüyorsun. haa bir de o köpeği dolaştırma yanında, kendine hayrı yok

Alıntıları Göster
    Sizin dediğiniz gibi yaptım hani haritanın sol üstünde bi mağra varya onun başındaki ödül avcılarını bi türlü yenemiyorum taktik değiştiriyorum onu yapıyorum bunu yapıyorum olmuyo :(

• quote:

Sizin dediğiniz gibi yaptım hani haritanın sol üstünde bi mağra varya onun başındaki ödül avcılarını bi türlü yenemiyorum taktik değiştiriyorum onu yapıyorum bunu yapıyorum olmuyo :(

Alıntıları Göster
    Idiocy at its best.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

Idiocy at its best.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Tank ile oyunu baya oynadim save silindi suan turkce olarka tekrar başlamak istiyorum Zevk alarak oynamak istiyorum ama hangi karakteri onerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Arkadaşlar Tank ile oyunu baya oynadim save silindi suan turkce olarka tekrar başlamak istiyorum Zevk alarak oynamak istiyorum ama hangi karakteri onerirsiniz.

Alıntıları Göster
    O nasıl oluyo :D
  • quote:

Aklima kötü şeyler geldi Gülücügün altinda anlamlar yüklü gibi
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    oyunda prince of persia oynar gibi balıklama dalıyorsan eğer geçemezsin. Taktik yapman gerek. Taktik ekranı var bunun için orayı kullanabilirsin. ayrıca savaşırken oyunu durdurup gerekli komutları verebilirsin adamlarına. Mesela warriorda taunt skili var düşmanları üzerine çeker. böylece mageler daha rahat takılabilir uzaktan. sonra rogue varsa grupta ve melee(yakın dövüş) karakteriyse düşmana bodozlama önden dalmak yerine arkalarına geçmeyi düşünebilirsin.Böylece bonus hasar verir. Bu ve benzeri bisürü taktik var kafanı çalıştırıp geçiceksin işte:)

• quote:

Orijinalden alıntı: dogauzun

oyunda prince of persia oynar gibi balıklama dalıyorsan eğer geçemezsin. Taktik yapman gerek. Taktik ekranı var bunun için orayı kullanabilirsin. ayrıca savaşırken oyunu durdurup gerekli komutları verebilirsin adamlarına. Mesela warriorda taunt skili var düşmanları üzerine çeker. böylece mageler daha rahat takılabilir uzaktan. sonra rogue varsa grupta ve melee(yakın dövüş) karakteriyse düşmana bodozlama önden dalmak yerine arkalarına geçmeyi düşünebilirsin.Böylece bonus hasar verir. Bu ve benzeri bisürü taktik var kafanı çalıştırıp geçiceksin işte:)

Alıntıları Göster
    Ama benim gibi harala gürele oynamak istiyorsan o da mümkün mü diye yeni bir oyuna başladım ben de. Full yan görev yapacağım uzun bir müddet, sonra ana senaryoyu takip edeceğim. Çünki oynadığım iki karakterle de bir yerlerde tıkandım; sebebinin level düşüklüğü olduğunu zannediyorum çünki ayarladığım zorluk derecesi en kolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Ama benim gibi harala gürele oynamak istiyorsan o da mümkün mü diye yeni bir oyuna başladım ben de. Full yan görev yapacağım uzun bir müddet, sonra ana senaryoyu takip edeceğim. Çünki oynadığım iki karakterle de bir yerlerde tıkandım; sebebinin level düşüklüğü olduğunu zannediyorum çünki ayarladığım zorluk derecesi en kolayı.

Alıntıları Göster
    bende şu dlc yüklemedi 'unauthorized' olayı yüzünden bıktım originsi bitirdi ama onlar kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

bende şu dlc yüklemedi 'unauthorized' olayı yüzünden bıktım originsi bitirdi ama onlar kaldı

unauthozired olayı için Belgelerim\BioWare\Dragon Age\Settings deki addins dosyasını wodpadle açıp RequiresAuthorization yanındaki birleri 0 yapıp denedin mi ? Bende çok ugraşmıştım ama sonunda çalıştırdım hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rohanlı06

quote:

unauthozired olayı için Belgelerim\BioWare\Dragon Age\Settings deki addins dosyasını wodpadle açıp RequiresAuthorization yanındaki birleri 0 yapıp denedin mi ? Bende çok ugraşmıştım ama sonunda çalıştırdım hepsini.

yaptım onu ama maalesef olmadı 'unable load this area' ya da daha başka hatalar veriyor dlcler yüzünden mi acaba dicem..
    http://dragonage.wikia.com/wiki/Downloadable_content_(Origins) Bu sayfadan indirdim tüm dlcleri..sorun bu mu acaba dicem ama dlc dlcdir işte...

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Tank, healer, dps mantığını bilmiyorsan zaten oynayamazsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rohanlı06

quote:

yaptım onu ama maalesef olmadı 'unable load this area' ya da daha başka hatalar veriyor dlcler yüzünden mi acaba dicem..
    http://dragonage.wikia.com/wiki/Downloadable_content_(Origins) Bu sayfadan indirdim tüm dlcleri..sorun bu mu acaba dicem ama dlc dlcdir işte...

Arkadaşlar Bu Dlc neler ne oluyor? Yani oyuna ne katkı sağlıyor açıklarmısınız ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.