Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
20
Favori
60.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen açık dünya olmayacak oyun, vaz geçtiler o şekilden. İlk iki oyun gibi olacak ama haritalar çok daha geniş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Temmuz 2014; 0:14:14 >
  • Türkçe çıkması için herhangi kampanya filan var mı?
  • görmedim ben sanırım yok.
  • Baldur's Gate'in ruhsal devamı denilen oyunun düştüğü hallere bak. Hiç sevemedim ben videolardan konsol oyunu olmuş.
  • Arkadaslar oyun 7 ekimde cikacakti. Kasima ertelendi. Birde human oynayacagiz yaziyor. Ama developers walkthroughta qunari mage oynuyor. Bi bilgisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gatsb B kullanıcısına yanıt
    Her ırk seçilebilir olacak, 2.oyundaki kısıtlama olmayacak.
  • Oyun DA2'den daha gay olacak gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Her ırk seçilebilir olacak, 2.oyundaki kısıtlama olmayacak.

Mesaj duzeltilmeli hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye ertelendi bilen var mı bir de yeni ekran görüntüsü,haber vs yok mu?
  • PC için UI'yı özelleştirirler inşallah yoksa böyle koonsol portu gibi oynanmaz oyun.
  • Efektler çok iyi,atmosfer de aynı şekilde.Crafting sistemi gelmiş nihayet,güzel olmuş.Onun dışında karakter yaratırken baya seçenek olacak gibi,yüzler de çok gerçekçi.Umarım fos çıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunla ilgili tonla yeni bilgi ve video yayınlandı ancak konuya gerekli güncellemeler yapılmamış ve haliyle ilgi çekmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Efektler çok iyi,atmosfer de aynı şekilde.Crafting sistemi gelmiş nihayet,güzel olmuş.Onun dışında karakter yaratırken baya seçenek olacak gibi,yüzler de çok gerçekçi.Umarım fos çıkmaz.

Dediklerinin hiçbiri Dragon Age'de aradığım özelliklerden değil. Bence Skyrim-Witcher özentisi bi oyun çıkaracaklar.
  • Meurglys kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olacak, ilk başta Skyrim gibi komple açık dünya düşünmüşlerdi ama altında kalkamayıp vaz geçtiler. Combatler içinse Witcher-Dark souls gibi taktiksel bir şeyler düşünüyoruz demişlerdi ama eskinin üzerine yuvarlanma koymuş gibiler sadece.
  • Meurglys kullanıcısına yanıt
    İkisiyle de alakası yok,DAO ve DA2 karışımı olacak oyun,Skyrim-Witcher çakması olması için en ufak bir neden yok,DAO gibi senaryosu,diyalogları güzel olursa Skyrim ve Witcher'i ezer geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yapımcıların yalancısıyım şahsen :) Onlar ne dediyse onu yazdım.

DA2 zamanında CoD kitlesini de tarafımıza çekmek istiyoruz demişlerdi mesela O_o Ayrı bir kafa anlayacağınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Aynen öyle olacak, ilk başta Skyrim gibi komple açık dünya düşünmüşlerdi ama altında kalkamayıp vaz geçtiler. Combatler içinse Witcher-Dark souls gibi taktiksel bir şeyler düşünüyoruz demişlerdi ama eskinin üzerine yuvarlanma koymuş gibiler sadece.

Dark Souls oynamadım ama Witcher'lardaki dövüş sistemi hoşuma gitmedi. Origins'deki combat sistemi hepsinden iyi bence ama Inquisition'da ikinci oyun ve witcher karışımı bi sistem olacak sanırım. Party-based rpgde öyle dövüş sistemi ne arar onu anlamıyorum.
  • Multiplayer da gelecekmiş oyunla beraber, co-op zindan yağmalama olacakmış.
    Single player ile uğraşacaklarına buna yönelmelerini bekliyordum zaten ME3 ün co-op başarısından sonra.
  • Ya adamlar en iyi rpg oyununu yapmıslar, herkes oynamıs.Hikayesınden etkılenmıs ki ben karakterımle butunlestım.Sabah aksam oynadım kilo bile aldım.Kan büyücüsü olunca kendımden geçtım o heyecanı anlatamam.Ama yok illa iyi bişi yapınca ıcıne edelım nasıl olsa alırlar mı dıyolar.Ya azcık grafıklerı duzeltın hıkayeyı degıstırın başka bısı ıstemıyor oyuncular sonucta sıkılmadık, adamlar call of gıbı her sene oyun cıkarmadılar da.Yine farklılıga gıdıyolar bu kadar anlamıyorum ,bakalım uc nasıl olcak cok merak ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.