Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
20
Favori
60.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-27-dragon-age-inquisition-reveals-a-four-player-co-op-mode

-Mass Effect 3 ün izinde giden, hızlı bir tarzı olacak.
    -Single ile hiç bağlantısı olmayacak.
    -Zindan temizlemek üzerine kurulu olacak 4 kişilik takım olarak.
    -12 karakter olacak seçip, geliştirebileceğiz. Her sınıftan 4 er tane (savaşçı, büyücü, hırsız) İlerleyen zamanda yeni karakterler eklenecek.
    -Her şey oyun içi kazanılan altınlarla alınabilecek ama isteyenler için gerçek para kullanımı da geçerli (olmasa şaşardım zaten...)

• Grafikler gerçekten güzel. Tabi frostbite 3 olunca böyle oluyor Umarım içerikte böyle olurda tekrar oynacağımız bir oyun olur.
  • Kaç zamandır yeni haber vs yok mu oyundan?

•  Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLiqht -- 29 Eylül 2014; 20:36:08 >
  • İlk mesajda kesinleşen bilgiler olarak save import edebileceğiz yazılmış ama save import edemiyoruz. Dragon age keep kullanıp bütün seçimleri tekrarlamamız gerekiyormuş
  • ön siparişi an itibari ile verdiğim oyun. bir an önce çıksada oynasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedymaster -- 30 Eylül 2014; 11:51:22 >
  • Çizimleri kime yaptıracaklarını biliyorlar.

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]
  • İlk oyunun manyağıydım şöyle diyeyim bütün ırklarla oyunu bitirdim cüce,insan ve elf olmak üzere
    ve oyunu sonradan orijinal aldım lakin ikinci oyun o kadar hayal kırıklığı yaşatııki oyunu bitirmeden chapter 1'de tamamen sildim, benim sorum ilk oyunun savelerini 3. oyuna atabilirmiyim? İkinci oyunu oynamadım oynamayı da düşünmüyorum.
  • jumong88 kullanıcısına yanıt
    Save atma olacak ama 2.oyunu oynamayanlar veya savelerini kaybedenler için "save editör" tarzında bir seçenek var ve önceki oyunlardaki seçimleri ayarlayabiliyoruz Önemli gördükleri yerleri eklemişler, baya da detaylıydı gördüğüm kadarıyla.

Origin hesabı ile giriş yapılabiliyor.

https://dragonagekeep.com/en_US/

En kötü ihtimal, yukarıdakine üşendiyseniz, oyunun başında bir kaç hazır hikaye var eski oyunlarla ilgili paket halinde, onlardan seçebileceksiniz.

Yeni bir oyun içi video, Xbox tan, çoğu youtube ünlüsü gibi çok kötü oynuyor arkadaş. bütün parti %10 cana sahipken ejderhaya saldırması kanser etkisi yaratabilir.

Edit:

Bu da PC de en yüksek ayarlarda oyun içi video, en azından yapımcılar adam gibi oynuyor. Ama hala TP açısından ve Xbox kolu ile oynuyorlar inatla...

Hoplama, zıplama, yuvarlanma ve ışınlanma gene had safhada... Abartı olarak 2. oyunun izinden gitmelerini görmek sevindirici...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 8 Ekim 2014; 17:24:46 >

• Oyun ne zaman çıkacak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Aslında skyrim gibi bir şey olacağını bilsek ve ya 1. Oyun gibi uzun soluklu olacağını bilsek, vereceğim paraya acımam hiç.

Skyrim gibi bişey olacak zaten, o yüzden yüzüne bakmayacağım.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Animasyonlar,efektler iyi güzel de çok Hack'n Slash gibi olmuş ya,nerde o DAO atmosferi.Şeyim kadar cüce kaç metre zıplıyor,takla atıyor.
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    2. oyunun izinden gidiyorlar ne yazık ki, yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Aslında skyrim gibi bir şey olacağını bilsek ve ya 1. Oyun gibi uzun soluklu olacağını bilsek, vereceğim paraya acımam hiç.

Skyrim gibi bişey olacak zaten, o yüzden yüzüne bakmayacağım.

Niye öyle dedin ? Demek istediğim skyrim gibi uzun soluklu gibi birşey olursa neden olmasın :) ya 2 gibi olursa :( skyrime benzesin demek istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

2. oyunun izinden gidiyorlar ne yazık ki, yapacak bir şey yok.

Desenize çok beklememek lazım
  • Beklentinizi düşük tutun derim ben, DA:O gibi olmayacak gelen oyun.
  • Bioware canlı yayında oynuyor şu anda meraklılarına duyurulur http://www.twitch.tv/bioware
    iyiki bildirdik mesajı attım 2 dakika sonra yayını bitirdiler ya la yanlış anlamadıysam pazartesi pc üzerinden oaynayıp göstereceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 9 Ekim 2014; 21:00:15 >
  • Sistem gereksinimleri açıklandı.

Önerilen:
    CPU: AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
    System RAM: 8 GB
    Graphics Card: AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
    Graphics Memory: 3 GB
    Hard Drive: 26 GB

En az:
    CPU: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
    System RAM: 4 GB
    Graphics CARD: AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
    Graphics Memory: 512 MB
    Hard Drive: 26 GB

Yeni nesil oyunlara göre az yer kaplıyor, hayret.

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]
     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]

• Arkadaslar bu oyun bu sefer tam olarak open world olacakmi yoksa 2. oyun gibi yine bolge bolge ayrilmis mi olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Open world olmayacak, ilk iki oyun gibi haritalarda gezeceğiz. Haritalar çok daha büyük ve detaylı olacakmış sadece.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.