Şimdi Ara

Dragon Age Inquisition arka planda çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa özür diliyorum.
    Konuya geçecek olursak, Dragon Age Inquisition kurdum ama oyunu açmak için çift tıkladığımda hiç bir tepki görmüyordum pc tarafından.
    Sonra gözüm coretempe takıldı ve işlemcimin fazla frekansta çalıştığını fark ettim. arka planda çalışan programlara baktığımda oyunu gördüm ama arka plandan çıkmıyor oyun.
    2 kere window mode da açıldı oyun nasıl oldu bilmiyorum ama açılmıyor genel olarak.
    sorunun çözümünü bilen var mıdır?

Not: yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluğunu win7 yaptım, ilaç değiştirdim yine de olmadı.
    Pc özellikleri: i5-4210m gtx850m 12gb ram win 8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mft564 -- 10 Nisan 2015; 19:30:07 >

• bitcoin virüsü bulaşmış olabilir internetten araştır istersen nasıl temizleyeceğini
    C:\Users\User\AppData\Roaming bu klasörün altındaki oyun klasörünün içinde bulup temizlemiştim ben
    birde C:\Windows\System32\Tasks klasörüne de kendini ekliyor
    bu klasördeki programlar otomatik senden habersiz belli bir zamanda çalışan programlar
    virüsü ordanda temizlemen gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatta -- 10 Nisan 2015; 18:52:19 >
  • hocam az önce bitti virüs taraması, ayrıntılı olarak tarattım bilgisayarı dr.web ile 2 virüs buldu sildim fakat durum hala aynı :/

edit: oyunu 2 kere açtığımda arka planda 2 tane ayın işlemden oluyor fakat 1-2 dakika sonra birisi ön plana geçip açılıyor oyun. yalnız ayarlardan da değiştirmeme rağmen oyun pencere modunda, tam ekran yapamıyorum ne yapmalıyım fikriniz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mft564 -- 10 Nisan 2015; 19:25:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.