Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Nightmare'de nasıl oynuyorsunuz ben normal de zor kesiyorum yaratıkları :) Tatktik ekranını pek sevemedim hiç girmiyorum taktik ekranına. Taktik ekranı gerçekten avantaj sağlıyormu ? 10 levelim ve archer gideyim dedim o gün canım archer çekmişti ama warrioru tam istediğim gibi yapmışlar ve bende sürekli Cassandra ile oynuyorum :) Önden tauntlayıp agroyu kendime çekiyorum. bizim elemanlar yatırıyor. Tek taktiğim bu :)

Edit : Skyholda ne zaman geçiyoruz ? Bir de War Table'da birilerini bir göreve atıyoruz ama neden onu yapıyoruz ve o atadığımız kişiler neden bir süreliğine o işaretlediğimiz işle uğraşıyorlar ? Orada n'apıyorlar onu kaçırdım ben. Birisi cevaplarsa sevinirim gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris707 -- 11 Temmuz 2016; 11:15:19 >
  • Büyücü olarak başladım. Baya da ilerledim fakat okçu daha çok hoşuma gitti. Degiştirmenin bir yolu var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    Dostum tam hatırlamıyorum ama ana görevleri yapa yapa skyholdu açıyorsun, bunun yanında taktik ekranı dragon fightlarında iyi oluyor. Mesela yakın mesafe vuran elemanlarına sol ayağını işaretlersin, onlar devamlı sol ayağına atak yapar ve bir süre sonra dragon yere çöker sonra allah ne verdiyse dalar bitirirsin. Archer ile devam et bence, warrior olarakta cassandra değilde ilk haritadan aldığın bi eleman vardı sakallı ismini tam hatırlayamadım şimdi onu koy, mage olarakta vivien vardı galiba onu al, ice + spirit gidersin barrier önemli. Bunun dışında bi tane daha attacker koyabilirsin mesela öküz kafalı sağlam bi warrior vardı ironbull du galiba ismi 4. eleman olarakta onu koymanı tavsiye ederim. Hee bu arada deli gibi haritaları gezmen azım shematic bulup silah craftlaman lazım. Mesela ilk haritada dragonun olduğu yerden obsidian farmlayıp seni bi süre idare edebilecek bi bow yapabilirsin ben öyle yapmıştım. Oyun aşırı detaylı bir oyun çözmekte biraz zorlanabilirsin ama çöztükten sonrada çok keyif alırsın. Ben bayadır oynmaıyorum en son kışın oynamıştım ama yinede aklımda kalanlarla yardımcı olmaya çalışırım..

• Teşekkür ederim hocam yönlendirdiğiniz için. Archer fena değil dediğiniz gibi wariorla ikisi arasında geçiş yapıyorum sürekli. Sizin mesajınızdan sonra bir iki yan görev yapıp sonra ana görevi yapayım dedim skyholde açıldı :) Meğerse sırada ki görev oymuş. Ama daha hinterlands da dragon duruyor Forbidend oasis de giremediğim kapılar var. Onları tamamlayıp en son hinterlands dragonu kesip kısmetse yola devam edeceğim. Adam gibi RPG oynamamıştım hiç. Witcher 3'ü bile yan görevleri en fazla üçte birini yaparak hikaye üstüne gitmiştim. Ama bu oyun nedense sardı her yere bakıyorum her madeni toplayıp bitkiyi toplayıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve crafting gerçekten sade ve başarılı olmuş. Hikayeside serüven gibi, detayları anlamasam bile oradan oraya sürüklenmeler Detaylı diyalog seçimleri, arada çalan müzikler ve inquisitor falan iyi geldi ve gerçekten Witcher 3 dışında bir RPG oyunundan zevk alıyorum.

Tekrar teşekkür ederim yardımınız için takıldığım yer olursa çekinmeden danışırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris707 -- 12 Temmuz 2016; 2:19:07 >

• Vivien, iron bull ve sera ile oynarim bu oyunu genelde. Kendi karakterimde mage olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben ilk oyunu oynamıştım o zamanlar pc de türkçe yana ile seçimler farklı kararlar çok hoşuma gitmişti. Blood Mage bir karakterim vardı. Şimdi bu oyunu ps4 de oynamayı düşünüyorum lakin türkçe olmayacak. Benim gibi alt seviye İngilizcesi olan biri fazla zorlanmadan oynayabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

Arkadaşlar ben ilk oyunu oynamıştım o zamanlar pc de türkçe yana ile seçimler farklı kararlar çok hoşuma gitmişti. Blood Mage bir karakterim vardı. Şimdi bu oyunu ps4 de oynamayı düşünüyorum lakin türkçe olmayacak. Benim gibi alt seviye İngilizcesi olan biri fazla zorlanmadan oynayabilir mi?

Benim de çok iyi bir ingilizcem yok hocam ama oyun beni sarıyor. Konunun detaylarını çok anlayamıyorum ama karakterin amacını anlıyorum özellikle bir inceleme ve rehber konusu okur veya izlersen yakalıyorsun ana konuyu. Oyun çok iyi ingilizce bilsen dahi karışık gelebilir. Craftlar recipeler skill pointlrr vs. Ama rpg oyunlarının hepsinde olan şeyler bunlar da. Hikayeyi çok yakalayamama rağmen beni crafting ve görevler sardı. Haritalarda ki gizli kapılar zindanlar oynatıyor yani. Kısacası rpg oyunu seviyorsan çok ingilizceye gerek duymadan diğer rpg oyunlarından oğrendiklerinle bile oynarsın. Yok ben hikayeyi anlamam gerek diyorsan evet dili biraz ağır.

• oyunu neredeyse 2 yıl önce almıştım ancak oynamak son dönemde kısmet oldu.

119 saatte platinium aldım. gerçekten uzun zamandır beni kendisine bu kadar çok bağlayan başka oyun olmamıştı. da1 i de xbox360 da tüm eklentileriyle birlikte %100 bitirmiştim, da2 ye eleştiriler nedeniyle hiç bulaşmamıştım ama da inquisition tam anlamıyla şölen olmuş bence.

level 24 elf mage knight enchanter ile sorunsuz bir şekilde bitirdim oyunu.

ke yi seçtiğim anda hikayede hiç ilerlemeden yan görevleri yaparak ve haritaları %100 bitirerek level 22 ye geldim. ondan sonra yapacak bir şey kalmadığından hikayeden devam ettim.

oyun bittikten sonra biel arada açıp oynuyorum cidden ilaç gibi geldi.

artık uygun fiyata witcher 3 ya da gta5 bulup onlara dalabilirim :)
  • Arkadaslar oyuna dun basladim ama pek anlayamadım
    Haritada yuruyerek gezmek iskence at yok mu ?
    Witcher 3 dark souls bloodborne gibi oyunlari oynadim bu kadar karisik degildi
    Rehber linki yok mu ingilizcede olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Arkadaslar oyuna dun basladim ama pek anlayamadım
    Haritada yuruyerek gezmek iskence at yok mu ?
    Witcher 3 dark souls bloodborne gibi oyunlari oynadim bu kadar karisik degildi
    Rehber linki yok mu ingilizcede olur.

Oyunda binekler var ve çeşit çeşit. Satıcılardan satın alıyorsunuz. Ama witcher 3 deki gibi bir fonksiyonu yok bineklerin. Bence oyuna gerek bile yok.
  • Zaten oyunu cozemedim ya silip atacağım herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun ilk bölümünün 15 dakikasını internetten izledim çok hoşuma gitti, oynamış birisi varsa oyun nasıldır? sizce alınır mı?

birde oyunun rehberini bulamadım. Ayrıca oyunun ilk oyunlarını oynamadım, her hangi bir sorunla karşılar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihancetintr

Arkadaşlar oyunun ilk bölümünün 15 dakikasını internetten izledim çok hoşuma gitti, oynamış birisi varsa oyun nasıldır? sizce alınır mı?

birde oyunun rehberini bulamadım. Ayrıca oyunun ilk oyunlarını oynamadım, her hangi bir sorunla karşılar mıyım?

Evet oyun güzel ama ingilizce seviyeniz muhakkak ortalamanın üstünde olmalı. Aksi takdirde oyundan gram zevk alamazsın. Vereceğim tek ve en önemli tavsiye budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Orijinalden alıntı: alihancetintr

Arkadaşlar oyunun ilk bölümünün 15 dakikasını internetten izledim çok hoşuma gitti, oynamış birisi varsa oyun nasıldır? sizce alınır mı?

Evet oyun güzel ama ingilizce seviyeniz muhakkak ortalamanın üstünde olmalı. Aksi takdirde oyundan gram zevk alamazsın. Vereceğim tek ve en önemli tavsiye budur.

Çok iyi bilmiyorum fakat orta halde anlayabiliyorum, konuşmaları diyaloglarda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum. Elimde en kötü elektronik sözlük var onla çeviririm sıkıntı olmaz her halde.

Oyun toplamda kaç saat? ve rehber felan var mıdır?

• Dragon age inquisition da multiplayerde yardıma ihtayicam var bilgili biri pm atabilirmi cok mutlu olurum..

• Oyun psnde plus üyeler için şu anda 23 tl gibi cazip bir fiyattan satılıyor.

• Arkadaşlar bir şey sorucaktım, hikaye modunu coop oynayabiliyor muyuz ? yoksa sadece multi kısmında mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

Arkadaşlar bir şey sorucaktım, hikaye modunu coop oynayabiliyor muyuz ? yoksa sadece multi kısmında mı ?

Sadece multiplayer da var o özellik. Hikaye tamamen solo.
  • kruezberq kullanıcısına yanıt
    Sadece multi kısmında co-op oynayabilirsiniz.
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    bu kötü oldu işte, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.