< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 18 Mart 2020; 14:48:33 > |
DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (90. sayfa)
-
-
2014'te ilk aldığımda Dragon Age serisinin geldiği nokta açısından büyük bir korkuya sahiptim. Çünkü 1. oyunun efsanevi hikayesi, karakter çeşitliliği ve sunduğu tatmin mükemmeldi. Aynı şekilde Mafia 1 gibi düşünebiliriz.
2. oyunu birçok insan sevmese de ben severek oynamıştım. Ancak ilk oyundan kopuşunu ve farklılığının da farkındaydım. Dolayısıyla 3. oyunu korku ile bekledim ancak muazzam bir oyun sundular bize.
Trophy için 3 kere bitirdim oyunları ve hepsinde de aynı hazzı aldım diyebilirm. -
biri şu oyundaki map sırasını yazabilirmi marduk aşkına. tüm DLC'ler dahil hangi sıradan gitmemiz gerekiyordu. 4-5 sene önce full paket olarak almıştrım, arada giriyorum, toplamda 82 saat gameplay olmuş ama hala level 19'da sürünüyorum. En son Deeproads'da darkspawn wavelerinde tokatlanmıştım çok pis. sanırım çok yanlış biyerdeyim. stormcoast'u temizledim normal zorlukta kolaydı bu levelde. heralde geç girdim buraya.
-
Bazı bölgelere tekrardan gitmeniz gerekebilir çünkü bir kısım bölgeler kilitli oluyor. İlerleyen görevlerde oraya yönlendirir zaten.
Benim hatırladığım kadarıyla sıras şu şekildeydi:
Hinterlands, Storm Coast, Fallow Mire, Crestwood, Forbidden Oasis, Western Approach, Exalted Ruins, Emerald Graves, Emprise du Lion ve Hissing Wastes. Sonra da zaten final bölüm başlıyor. Arada dungeon tarzı yerler var onlar zaten haritalarda mevcut o yüzden yazmadım.
Expansion ise, Jaws of Hakkon, The Descent ve Trespasser.
Ayrıca şöyle bir site var yardımcı olması açısından faydalı olur.
game-maps.comDragon Age: Inquisition Walkthrough, Game Guide & Maps.https://game-maps.com/DAI/Dragon-Age-Inquisition.asp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X