Şimdi Ara

Dragon Age 'nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PhysXLoader.dll dosyası yükleme sırasında yanlış yüklenmiş. Silip tekrar yükledim belli ki hatalı inmiş. Sadece bu dosyayı istemek yasak değildir umarım. Çok teşekkür ediyorum

edit: dosyayı yükledim fakat oyunu açıp yeni oyuna basıp trailer'ı izledikten sonra oyun donuyor veya hata verip kapanıyor. ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 9 Aralık 2009; 17:56:24 >

• Dosya eksik olduğu için değil, oyunun içinde gelen Nvidia Physx programını yüklemediğin için alıyorsun o hatayı. Benim ati ekran kartı nvidia physx desteklemez diye kaldırmıştım geçenlerde, sonra farkettim ki oyun o program olmadan çalışmıyor, bahsettiğin hatayı veriyor.

Çözüm için internetten nvidia physx programını çek ve yükle, zaten oldukça ufak
  • Dediğiniz programı kurdum, oyunu açıyorum savaşları gösteren bir video açılıyor ve video bittikten sonra ekran kasmaya ve sesler donmaya başlıyor. " "nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti" hatası alıyorum.
  • http://www.nvlddmkm.com/

Bu sitede birkaç çözüm mevcut.
  • There are couple solutions. First is when you're deleting the old drivers, make sure to start in safe mode and run driver sweeper or driver cleaner do get rid of the old files. After that install new drivers in normal mode and you're good to go. Other method is when the drivers are deleted, the nvlddmkm files are still left in the system32 folder which makes a big error. Here's link to the fix for that error but I haven't tried that one yet. My problem was apparently cause by rivatuner (who would of figured that ), and reinstalled drivers (169.44) and upgraded to 2.08v rivatuner.

Bu mesaj başka bir forumdan alıntı, birde burada yazanları dene.
  • denilenleri yapıyorum, şimdi yeni driver'ı yüklüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.