Şimdi Ara

DRAGON AGE ORİGİNS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim, uzun zamandır dragon age oynuyorum ps 3 te fakat bir türlü görevleri eksiltemedim gitti yapamadığım görevler var neden diye sorarsanız da ingilizcem malum zayıf kalıyor. Ayrıyetten başaramadığım diğer şeyse stat ve özellikler ilk rogue ile başladım onu başaramayınca yaklaşık 37 saatlik bir emeği kenara bırakıp mage actım statları nasıl olmalı skill olarak tercihler ne yapılmalı ?, ilk yorumdan sonra fotoğrafını yerleştireceğim mevcut özelliklerin şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence rogue ile oyna.en eğlenceli sınıf oydu.ayrıca başata sandık açma skilli olduğu için bayağı avantajlı idi.2 kere konsolda(ek paket çıktı ntsc aldığım için 2 kere bitirdim)1 kerede pc de(türkçe olduğu için)bitirdim.
    rogue de ranger ve assassins oynamk zevkli idi.
    ranger ı orman elf lerinde ki satıcıdan kitapalarak,assassins liği ise gruba kattığımız npc lerden zevtran dan öğreniyoruz.ayrıca bard skilllerinide lelliana dan(oda gruba dahil oluyor)duellist i ise tam olarak hatırlamıyorum ama senaryoda bir han a gidiyoırduk oradakikadın savaşçıdan öğreniyorduk....
    illede mage diyorsan buz skillerini muhakkak kullan çok işe yarıyorlar.ve grupta mutlaka bir heal ler mage olsun...........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.