Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Imperius

Zamanında çıkan habere göre oyunun PC versiyonu çoktan tamamlanmış. Ancak EA nın politikası yüzünden konsollarla aynı anda çıkarmak için ertelemişler.

Doğrudur. PC versiyonu geçtiğimiz bahar aylarının sonunda tamamlanmıştı. Ancak, EA oyunu önce PC'ye çıkartırsa satışların düşeceğinden korkarak (PC'de kopya malum boyutta zaten) oyunun çıkışını bekleterek, konsol versiyonlarının çıkış tarihi ile eşitledi. PC versiyonunun konsol versiyonları ile aynı anda piyasaya çıkmasına şükretmeliyiz bile, daha da geç çıkabilirdi. Pek çok oyun bu kaygıdan dolayı (Assassin's Creed, Devil May Cry 4, Resident Evil 5, Mirror's Edge) PC'ye geç çıkıyor. Ama bir de iyi tarafından bakmak lazım, oyunun PC versiyonu neredeyse 5 aydır test ediliyor. Bu da piyasaya çıktığında yamalar, buglar ile uğraşmayıp sağlam bir oyun oynayacağız anlamına geliyor.

• Bioware bizleri düşünüyor Demişler, garibanlar heyecan yapmasın, bari biraz dindirelim; bir karakter yaratma sihirbazı yayınlayıverelim! Demişler ve 13 Ekim'e gün vermişler.

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16817

Uyyyhhhşşş. Hadi bakalım...
  • Karakter yaratsam ne olacak ki karakter bana bakacak ben karaktere. En azından şöyle bir iki dövüşe girebileceğimiz bir demo falan yayınlasaydı herifler.
  • Arkadaslar cıkıs tarihi 3 Kasım deniyor...Öyleyse epey bir RPG bollugu var bu ara...Yetisemiyorum dogrusu...Su anda Drakensang ile mesgulum ki oyun ne kadar sürüyor bir fikrim yok...Sonra da Risen'a dalacağım...Eee o zamana Dragon Age cıkacak,daha geride bekleyen Ego Draconis var...Liste doldu tastı valla
  • Bir de benim hala bitirmediğim, baştan başlamayı düşündüğüm The Witcher var ve bu aylarda beklediğim bir kaç tane RPG türü dışı oyun daha var. Özellikle önümüzdeki ay The Force Unleashed çıkıyor, ağzımın suyu dayanmakta güçlük çekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egk11

Su anda Drakensang ile mesgulum ki oyun ne kadar sürüyor bir fikrim yok...

Bütün görevleri yapmaya kalkar, haritanın altını üstüne getirirsen 80 saat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

valla süper haber abi ya doyacaz rpgye resmen
  • quote:

quote:

Valla elimden geldiğince yapmaya calısıyorum ama oyunu yarıladım gibi...En son Witch'leri temizledim ...
    Ek olarak da gercekten Dragon Age 120 Saat oynanıs vaadediyorsa bizi 1-2 ay bilgisayar basına civileyecek gibi...Valla arada Ego Draconis kaynayacak gibi...Daha Risen var sırada

• quote:

quote:

quote:

Valla elimden geldiğince yapmaya calısıyorum ama oyunu yarıladım gibi...En son Witch'leri temizledim ...
    Ek olarak da gercekten Dragon Age 120 Saat oynanıs vaadediyorsa bizi 1-2 ay bilgisayar basına civileyecek gibi...Valla arada Ego Draconis kaynayacak gibi...Daha Risen var sırada

Risen o kadar uzun bir oyun değil. Maksimum 40 saatte bitiyormuş galiba. DA gelene kadar hatmederim Risen'ı.

• Oyunda gönlümüzce kesebileceğimiz iğrenç yaratıklardan bir örnek:

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]
  • Tedaviden önce:

• Tedaviden sonra:

• vay vay oyuna bak be hastası oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devil to the Metal -- 9 Ekim 2009; 19:09:17 >
  • Düzenleme: Konuyu Divinity 2 sandım. Dragon Age'e der miyim hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 9 Ekim 2009; 19:58:51 >
  • Videoları fln izleme fırsatım yeni oldu çok deli olmuş. İwd Baldurs serileri gibi oynanış ama görüntüleri güzel olan bir oyun yapsınlar diordum.Sonunda olacak gibi. Bu oyun çok tutulur arkadaş. 3 Race war galiba ekleme fln yapıcaklarmı ki? bilgisi olan
  • http://gamevideos.1up.com/video/id/26748

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 13 Ekim 2009; 14:53:03 >

• Ben artık video izleyip resimlere bakmaktan sıkıldım. Toplamı saatleri bulan videolar izledim. Oyun çıkmadan neredeyse ezberledim grafiklerini oyunun. Hayır sorun değil de oyundan soğuyacağım diye korkuyorum. Hadi bekletme bizi artık Bioware, çıkart şu oyunu, bir sürpriz yap da erken çıkar, harddiskimin en güzide 20 gbsini ayırdım DA'ya, çiçeklerle süsledim.
  • @Animepiggy

Düzeltme için teşekkürler Eski haberi yeni haber diye koymuş site ,YANİ ERTELEME YOK.Oyunun ÇIKIŞ TARİHİ 4 KASIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genculus -- 15 Ekim 2009; 21:53:09 >
  • HEP EA YÜZÜNDEN! AKLINIZA GELECEK HER TÜRLÜ KÜFRÜ NOKTALI YERE DOLDURABİLİRSİNİZ!!!!!!! .....................................................................................................
    ...........................................................................................................................................................

Allah belanı versin EA!

EDIT: Haberin eski olma ve söylentiden ibaret olması ihtimal. Çünkü sadece N4G'de böyle bir haber var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 15 Ekim 2009; 13:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Bir de benim hala bitirmediğim, baştan başlamayı düşündüğüm The Witcher var ve bu aylarda beklediğim bir kaç tane RPG türü dışı oyun daha var. Özellikle önümüzdeki ay The Force Unleashed çıkıyor, ağzımın suyu dayanmakta güçlük çekiyor...

aboo bunu senden dyuyorum simdi, eminmisin?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.