Şimdi Ara

Dragon Age: Origins Character Creator Yayımlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Savaş sistemi biraz gözümü korkutuyor, o kadar. Gerisi zaten tam bana göre, biraz daha ırk ve sınıf olabilirdi diyordum, ama sınıfların gelişim ağaçlarını inceledim dün, farklı alanlarda gelişebiliyoruz.

Zaten bir oblivion'daki kadar bolluk olsaydı kafayı yerdim herhalde
  • saçlar obliviondan çalınmış gibi duruyor
  • evimde değilim x( indiremedim
    Dark elf war mı?
  • Oblivion-Fallout daki gibi odun karakterler yaratmıyoruzdur umarım
    erkek mi kadın mı belli olmuyordu Bethesta oyunlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morsmordre

Oblivion-Fallout daki gibi odun karakterler yaratmıyoruzdur umarım
    erkek mi kadın mı belli olmuyordu Bethesta oyunlarında

Evet, ya işi bilmiyorlar ya da işi iyi bilenlere para vermeyecek kadar cimriler. Aslında mod toplulukarının arasına karışlsalar onlar da görecek; kendilerinden çok daha yetenekli insanların bu işleri bedavaya yaptıklarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 16 Ekim 2009; 18:14:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

evimde değilim x( indiremedim
    Dark elf war mı?

evet ya bende merak ediyorum dark elf var mı diye? şöyle güzel bi drizzt do'urden yaratsaydık oyunun keyfi iki katına çıkardı.
  • Bu oyunda elfler iyi tarafta bu nedenle Dark Elf olamayacaktır. Ha Drizzt kötümüydü derseniz de adam iyiydi de arkadaşım koca Menzoberrenzan`dan 3 bilemedin 4 tane iyi Dark Elf çıktı. Gerisi sapık, katil, ensest artık ne dersen.
  • muahhahh

ya elflerin skin renkleriyle oynayabiliormuyuz sonra deil kendimizde yaparız eğer dediğim oluyorsa.
  • İstediğin dark elf olsun mzxşcklşzxklzxkc

Dragon Age: Origins Character Creator Yayımlandı

pretty dark elf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 17 Ekim 2009; 18:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Bu oyunda elfler iyi tarafta bu nedenle Dark Elf olamayacaktır. Ha Drizzt kötümüydü derseniz de adam iyiydi de arkadaşım koca Menzoberrenzan`dan 3 bilemedin 4 tane iyi Dark Elf çıktı. Gerisi sapık, katil, ensest artık ne dersen.

hehe Drider ları da unutmamak lazım. İbret olsun diye ne hale getiriyorlar ama ironiye gel. Hepsi ibretlik zaten. Neyime Drider yapıyorsun.
  • Karakter grafikleri oldukça detaylı ve ayrıntılı. Ben bir tane Dwarf Noble Fighter yaptım, üzerindeki zırhın detayları harika olmuş. Başlangıç zırhları bile bu kadar şaşalı ise oyunun ilerki aşamasındaki zırhlar nasıldır acep? Portre üzerinde oynama yapabilme olayını sevdim. Karakter çizimleri bana NWN 2'yi hatırlattı. Sakal tipleri süper olmuş Dwarf'ın. Örgülü sakal ve bıyık yaptım. Saç tiplerinden de örgülü uzun saçı seçtim. Seçim olayları Oblivion'a benzemiş ama en azından onlar gibi tipsiz değil karakterler. Saç uzunluğunu ayarlayamıyoruz yanlız. Yoksa dwarfumun saç ve sakalını beline kadar uzatacaktım.

Bu akşam biraz daha uğraşıp birbirinden tipsiz karakterler yaratacağım. Bakiim tek kaş seçenekleri var mı?

Bu arada editörün kendi screenshot alma tuşu var mı arkadaşlar, varsa bir iki screenshot alır koyarım buraya.

• Fraps kullansana ne uğraşacaksın :)

Sistem ihtiyacı makul seviyede olacak sanırım. Optimizasyonu başarılı olmalı. BioWare sonuç olarak firma. Az kaldı. Baya sağlam oyunlar gelecek yakın zamanda yada 1 sene içerisinde. Alpha Protocol, Diablo 3 (erken çıksa keşke), Star Wars Force Unleashed:Sith Edition, Star Wars The Old Republic, Assassin's Creed 2, Witcher 2, PES 2010, Mass Effect 2, Call of Duty Modern Warfare 2...

3 Kasım diyorlar ama ne zaman gelir aceba ve fiyatı ne kadar olur ki?
  • Fiyatı 60 lira olacaktır herhalde. Çünkü EA oyunları genelde o fiyattan piyasaya çıkıyor. Çıkış tarihi avrupa için 6 kasım benim bildiğim kadarıyla. Optimizasyon konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum, zaten açıklanan sistem gereksinimleri de oldukça makul. Yıllardır geliştirildiği ve öncelikle PC için yapılan bir oyun motoruna sahip olduğu için optimizasyon sıkıntısı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Sistemi kaldırmayanlar için de bu oyun için upgrade'e değer diye düşünüyorum. Yeni bilgisayar almamda DA'nın payı büyük.

Bu yılın üç bomba RPGsi Risen, Divinity 2 ve Dragon Age. Risen ve Divinity 2 harddiskte, oynuyorum zaten. Bir de DA geldi mi rüya takım tamamdır benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Fiyatı 60 lira olacaktır herhalde. Çünkü EA oyunları genelde o fiyattan piyasaya çıkıyor. Çıkış tarihi avrupa için 6 kasım benim bildiğim kadarıyla. Optimizasyon konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum, zaten açıklanan sistem gereksinimleri de oldukça makul. Yıllardır geliştirildiği ve öncelikle PC için yapılan bir oyun motoruna sahip olduğu için optimizasyon sıkıntısı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Sistemi kaldırmayanlar için de bu oyun için upgrade'e değer diye düşünüyorum. Yeni bilgisayar almamda DA'nın payı büyük.

Bu yılın üç bomba RPGsi Risen, Divinity 2 ve Dragon Age. Risen ve Divinity 2 harddiskte, oynuyorum zaten. Bir de DA geldi mi rüya takım tamamdır benim için.

CE sürümü ne kadar olur sizce Dragon :Age'in...Ben onu almayı düsünüyordum...Onun fiyatını 100'den fazla derlerse alamam herhalde

• CE'sinin ne kadar olacağı konusunda bir bilgim yok açıkcası. Normali 60 TL olacağına göre 90'ı geçmez diye umuyorum, ama tabi umduğumla da kalabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

İstediğin dark elf olsun mzxşcklşzxklzxkc

pretty dark elf

x) ty

• Elfler konusunda arkadaşın yukarıdaki yorumuna sonuna kadar katılıyorum. İnsan kadın modelleri elf kadınlarına göre daha güzel olmuş. Belki uğraşınca daha güzel tipler yaratılabilir, ama elf dediğin güzel olur kardeşim, zarif olur. Kırk yıllık D&D tecrübesi olan Bioware'e yakıştıramadım. Gerçi aynı durum NWN2'de de vardı, insan olmasına rağmen Sandra Jerro, elf olan Elanie'den kırk kat daha güzel olmuştu.

Dwarf modellemeleri ise cuk oturmuş. Dwarf denildiğinde ortalama D&D bilgisi olan bir insanın kafasındaki tip oluşturulmuş.

Oblivion kadar seçenek olmakla beraber karakterler Oblivion'daki kadar tipsiz de değil. Konuşma seslerini seçtiğimizde karakterlerin mimiklerinin de takındığı tavıra göre değişmesi çok gerçekçi olmuş. Mimikler oldukça inandırıcı.

Eşime gösterdim karakter modelleme ekranını. Bayağı bir uğraşıp birbirinden komik ve tipsiz karakterler yarattık. İki kişi bayağı bir eğlenceli olabiliyormuş karakter ekranı. İki gözü birbirinden yarım metre uzaklıkta olan birleşik kaşlı ve temel burunlu bir karakter yarattık ki yarışmaya soksak kesin domates güzeli seçilir.

• zhuasuha

pinggy kırmızı gözlü istiyorum bir tane de x) beyaz saçlı olsun
  • Piggy emrine amade

• bunun suratında fer yok x) Animepiggy daha yaratıcı ol pls x)

bunun gibi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 20 Ekim 2009; 15:45:24 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.