Şimdi Ara

Dragon Age origins DLC yükleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıktada belirttiğim gibi Dragon age dlc lerini yüklerken şölye bir hata alıyorum

Dragon Age origins DLC yükleme

Eğer yardımcı olursanız sevirim 3 gündür bununla uğraşmaktayım.

• biraz araştırsan bulursun
    2.5 sene önce yazdığım mesaj;

http://forum.donanimhaber.com/m_24776226/mpage_65/key_/tm.htm#msglink_40250077

burada tam ayarlısı olmasada nasıl yapılacağını ufak bi şekilde anlatmıştım bana herhangi bir soru sormanın önemi yok çünkü hatırlamıyorum dediğim gibi 2.5 sene bu tip sorunları ingilizce aramak senin yararına çünkü türkçe zor bulursun

edit: bu arada konuyla alakası yok ama hep paylaşma gereği duydum ben bu oyunu çok oynamadım en fazla 60. hadi ileride yazacaklarımda koy 100 olsun ama bu oyunla ilgili yazdığım mesaj ve konulara bakıyorum o kadar çok oynamama rağmen ne kadar çok şey biliyormuşum. bunların hiç birini hatırlamamakla birlikte 6-7 sene önce oynadığım bi oyunla ilgili herşeyi neyin nasıl olduğunu hatırlarken bu kadar şey bildiğim 2 sene önce oynadığım bi oyun hakkında skilleri bile hatırlamamak beni şaşırtıyor :D mesela şu konunun =>http://forum.donanimhaber.com/m_40250352/tm.htm ilk sayfasına bi baktım ibret aldım :D neyse bu yazının sebebi 1)içimi dökmek çünkü bana acaip gelen bi mesele 2) orada yararlı birşeyler bulabileceğine eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 21 Ocak 2013; 2:12:43 >

• Hacı abi bende hiç yüklenmiyo sorun o error veriyo yüklerken ve armadığım yer kalmadı kafam çatlamak üzere.
  • sanırım şanslısın yanlış hatırlamıyorsam onu konum dil vs herşeyi ingilizce(abd) yapınca düzeliyordu aynı oyun olmayabilir ama %80 doğru bi dene daha sonra orada yazılı olanları uygula dlcleri aktive etmek için
  • Merhaba arkadaslar oyuna yeni sardim ve bi kac gundur dlc ariyorum. Warden s keep ve stone prisoner dlc sini buldum 2 sini ayni anda yukleyip oynamam da sorun olur mu ya da geri kalan dlc leri indirdigimde gene ayni sekil hepsini tek seferde yuklesem bi kopukluk ya da bi acayiplik olur mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.