Şimdi Ara

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.321
Cevap
23
Favori
463.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yama dosyaları tertemiz.Ayrıca oyunun gidişhatı ile ilgili bilgileri açık açık tartışmaktan kaçının.Başka bir başlık altında spoiler butonu kullanarak paylaşmanızda fayda var.Buraya yama hakkında bilgi sahibi olmak için uğrayanlar oyun içinde merakla bekleyeceği olayları burada okuyunca oyunun anlamı kalmıyor.

Ek paket ve mart ayında çıkacağı söylenen 2.versiyondan sonra bu denli bir çeviri yapılmasa bile hiç olmazsa büyü açıklamaları ve eşya bilgileri ile ilgili bir çalışma olursa harika olur.
  • Yamanın son hali ne zaman çıkacak acaba bilen varmı ?
  • orzammar,red cliffe,büyücüler kulesi ve elfleri topladım ama lothering e giremiyorum hala ne yapmam lazm?
  • Arkadaşlar oyunu oynayalı epey oluyor fakat 2. si çıkmadan tekrar bitireyim diyorum hazır finaller bitmişken . Oyunu orjinal olarak alacağım fakat DLC'lerin tamamı ücretsiz mi ? Öyleyse nereden yüklüyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR
    Arkadaşlar oyunu oynayalı epey oluyor fakat 2. si çıkmadan tekrar bitireyim diyorum hazır finaller bitmişken . Oyunu orjinal olarak alacağım fakat DLC'lerin tamamı ücretsiz mi ? Öyleyse nereden yüklüyoruz ?

Dlc'lerin hepsi ücretli. Dragon age ultimate edition veya collectors edition alırsan tüm dlc'ler içinde gelir shopto'da 19 sterlin falandı bir bak istersen.
  • emeği geçen herkezden allah razı olsun oyunu her açtığımda tekrar tekrar yamayı yapan kimlerse allah razı olsun diyorum böyle birşey istemeye kimsenin yüzü yok ama ben yüzsüzlük yaparak dragon age awakening ve diğer dlc lerin türkçeye çevrilmesini rica ediyorum belirli bir zaman belirtmeden yapılabilirmi herkese teşekkürler
  • ama yabancı dil öğrenler yama gerek duymuyorlardır heralde
  • Sonunda oyunu bitirdim,oyunun son cümlesine kadar Türkçeydi.

Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR
    Arkadaşlar oyunu oynayalı epey oluyor fakat 2. si çıkmadan tekrar bitireyim diyorum hazır finaller bitmişken . Oyunu orjinal olarak alacağım fakat DLC'lerin tamamı ücretsiz mi ? Öyleyse nereden yüklüyoruz ?

Dlc'lerin hepsi ücretli. Dragon age ultimate edition veya collectors edition alırsan tüm dlc'ler içinde gelir shopto'da 19 sterlin falandı bir bak istersen.

evet dlclerin bir çogu ücretli gelir ancak dragon age wiki sayfasını da araştırırsan belki hangi dlclerin ne için oldugunu ögrenebilirsin oyunu orjinal alsam bile DLCler daima korsan elde ederdim çünkü haksız kazanç bu... hemde ilk çıktıklarında oyun fiyatına satılıyordu dlclerin tamamı...

• daragon age in orjinal sitesinde puanla bir şeyler alıyorsun oyun için o puanlar nasıl kazanılıyor bilen var mı banada söyleyebilir mi acaba?
  • 1 sene bekledik ama değmiş sağolun böyle oyundan daha çok zevk almaya başladım bu yüzden yeniden başladım gerçekten zevkli artık hikayeyi biliyoruz + Baziları komedi olmuş yarı türkçe yarı ingilizce aradada böyle gülüyoruz yükleme sayfasında mesela ipucu cıkıyor ''Sağ tık on foe gidio da gidio ingilizce olarak baya güldürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 23 Ocak 2011; 20:41:39 >
  • bilen yok mu.......
  • Arkadaşlar oyunu Steam'den almıştım.Steam versiyonundada sorun çıkarmadan çalışıyor mu ?
  • Arkadaşlar bir yılınızı harcadığınız çalışmanız için teşekkür yeterlimi bilemiyorum. Bir arkadaşımız bağış sistemi kurun gibi bir öneride bulunmuştu. Değerlendirin derim.
  • Beyler Nature Of The Beast görevindeyim ama Whitherfang mıdır nedir o kurtu bir türlü bulamadım ?
  • Ya çok merak etmeye başladım, burası oyunun Türkçe Yaması ile ilgili bir konu başlığı değil mi ? Neden herkes oyunda takıldığı yeri Dragon Age Origins'in kendi konu başlığında sormaktansa burada sormayı tercih ediyor ? ( o sorular olmasa 77 sayfa yerine 35-40 sayfa olurdu konu başlığı, her postu okumakda bu kadar zaman almazdı.)

Küçük bir rica: Oyunda takılan arkadaşlara yardım eden değerli yardım sever dostlar, SPOİLER kullanın. Bu bir forum adabıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 24 Ocak 2011; 18:18:32 >
  • başka türlü bu konunun önü tıkanır heralde
  • türkçe olduğu halde nasıl bulamıyorsunuz aşırı kolaylaştı görevler zaten haritaya baktımı gösteriyor nerede olduğu ok işareti ile yada ayarlardan kapatmış olabilirsin göstermiyorsa.
  • Yamayı Deneyemedm Ama Yorumlardan Buna Degdini Anlayabiliyorum.Size Cok Azda Olsa Katkıda Bulundugum İcin Mutluyum :) Basarılarınzın Devamını Diliyorum :)
  • ben de deneyemedim
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.