Konuşulalı çok olmuş ama şu STONE PRISONER ve WARDEN'S KEEP dlclelerinin nasıl çalışalacağı bilinmiyormu hala araştırmadan ikisinide indirdim diğerlerine göre daha az kota yer diye ama şimdi ikiside elimde patladı.
[quotOrijinalden alıntı: rohanlı06
Konuşulalı çok olmuş ama şu STONE PRISONER ve WARDEN'S KEEP dlclelerinin nasıl çalışalacağı bilinmiyormu hala araştırmadan ikisinide indirdim diğerlerine göre daha az kota yer diye ama şimdi ikiside elimde patladı.
Kendi mesajımı kendim cevaplayayım çünkü uzun kombinasyonlardan sonra iki dlcyide balada olsa çalıştırdım.Büyük bir ihtimal tamamen tesadüfi olarak oldu ama belkide bu güne kadar çalıştıramayanlara yardımcı olabilir diye düşünüyorum.Öncelikle dlc leri tarif edildiği şekilde (dil ayarları ve klavye ayarları abd seçilerek) yüklüyoruz.Bunun üstüne dargon age 1.0.1 pack yükleyip crack yaptım sonra da bunun üstüne 1.04 packini yükleyip onun crackını yaptım daha sonra addıns dosyasını tüm dlcler için geçerli olan bir addıns dosyası var ( tüm dlcleri aktif yapıyor internette araştırınca bulabilirsiniz bende var ama yüklemesini, bilmiyorum ) onunla değiştirip oyuna giriyoruz. Oradaki kamp alanındaki npc ile görüştüğünüzde warden keep aktif oluyor bu güne kadar olmuyodu ama bu gün oldu adam kaybolup siyah ekran çıkıp geri kampta oluyoduk ama bu gün haritada görev açıldı biraz yaptıklarım şans işi ama üç gündür uğraşıyom bi ara bala da olsa olsun demi.Diğeri ise haritada sol taraftaki sarı yanan yere gidince ordaki npc ile konuşunca açılıyor ordada görev aktif olupta haritada yeri belirlenmiyodu bu sayede oldu artık golemim var.Biraz uzun ve saçma oldu ama bende saçmalaya saçmalaya buldum yinede denemek isteyen olursa diye belirtmek istedim.
Ceviri icin cok tesekkurler elinize sağlık buyuk azi ornegi, lakin ceviride codexlerin de cevrilcegini zannediyordum, ileriki updatelerde codexlerin hic değilse bir kısmı cevrilecekmi? biliyorum o uzun yazıları cevirmek dialog cevirmenin daha otesinde konsantre gerektiriyor, ama codexler oyunun dunyasını iyice anlamak icin tam bir altın bilgi deposu. ileriki update te codexler cevirilirse oyunu oynayan codexleri okumadan gecen arkadaslarında bilgi dağarcıgını artıracagına eminim tekrar tesekkurler.
lanherkes teşekkür ediyor ama bir tanesi bile bir örnek resim koymuyor çok ayıp
Oyunu daha yeni indiriyorum ama şimdiden elnize sağlık.... Emeğe saygı...
Hepinizin eline sağlık çok güzel bir çalışma
Ellerinize sağlık siz olmasaydınız bu oyunu hayatta oynamazdım ingilizce olarak :)
Final sürümü ne zaman çıkacak ?
arkadaşlar dragon age i nerden indirebilirim normal oyununu ?
quote:
Orijinalden alıntı: rahmetli midiyeci
arkadaşlar dragon age i nerden indirebilirim normal oyununu ?
za-munda da var
çok sağolun hayatımda ilk defa rpg oynayacam. ingilizce olduğu için anlamıyordum.
Saolun oyun çok ileri düzey ingilizce istiyor benim ingilizcem iyi ama bu oyun çok ileri düzey istiyor çok işime yarıycak :)
tüm çıkan dlc leri nereden indirebilirim acaba?
Tekrar bu yamayı yapanlara teşekürü bir borç bilirim ve iki tane dcl oyunceviri üyeleri tarafından çevrildiğğini haber vereyim dedim :)
Dragon Age Awakening %100 Türkçe Yama Çalışması
Dragon Age Witch Hunt Türkçe Yama Çalışması Başladı
umarım bunlar kısa zamanda oynayabilecez hemde türkçe :)
lan dragon age 2 nasil bilen varmi
Çıkmadıki daha :)
lan steamde niye var,ne zamam cikar
ya beyler bu oyunun 2.sini de çevirecek misiniz?
Harikasınız...
Ellerinize sağlık.
Sevgiler...
beyler oyuna yeni başladımda bikaç sorum olacak...
1-)karakteri adamlara daldırdığımda mousela tıklıyorum üzerine mal mal bakıyor karşısına geçip 2-3 sn sonra dalıyor...kolay yolu varmı bu dalmanın ? 2-)silah alacağımız bi yer varmı yoksa sandıklaramı bağlıyız ? 3-)savaşçı açtım özellikleri neye vereyim ? STR fln... 4-)köpeğim öldü canlandı kaç canlı bu