Şimdi Ara

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.321
Cevap
23
Favori
463.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilkingcry

evet o linklerin hepsini denedim ama hic biri olmadi bana birisi baska bir link daha onere bilirmisiniz

biraz önce yükledim bunu indirebilirsin (çeviriyi yapan arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim sayelerinde 2 defa oyunu bitirdim)
    http://www.dosya.tc/downloads/AdHEc5/DragonAgeT_rk_eYama0.95.exe.html

• arkadaslar bende yukledım oynuyorum bay da bi ilerlerdim ÖNCELİKLE bu yamada emeği geçen herkese en samimi duygularımla tesekkur edıyorum ve gercekten dua da ettım onlar icin 78 tane sayfa var cogu sayfayı okudum ve şunu gordum bazı arkadaslar nankörluk edıyorlar yoq orası soyle yoq burası boyle şunu diyorum onları bu oyun tr cevrılmeseydı bu kadarı ıle oyundan hiççç bişey anlamadan oynıcaktınız/oynayamıyacaktınız dua edin çevirmişler oynuyorsunuz ben 2 sene bekledım bu yama cıkması ıcın 2 senedır de takıp edıyordum neyse çok uzattım asıl ben bir kaç soruma cvp arıyorum bilen arkadaslar yardım ederlerse çok minnettar kalırım

1-bu yama dragon age-awakening'de de çalısırmı ve patchlerı yuklersemde çalısır mı????
    2-okudugum kadarıyla DLC ler varmıs bazı eklentıler bunların hepsını nerden indirebilirim link verebılıcek yada yonlendırebılıcek olan varsa sevınırım
    3bu DLC ler yoqsa awakening içinde mevcut mu dur??
    4-Bi de bu DLC leri bulursam oyunda nereye koyucam yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederım herkese guzel ve keyıflı oyunlar tekrar çeviri yapan tüm arkadaslardan Allah razı olsun ve tesekkur ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: ReBeLzb

arkadaslar bende yukledım oynuyorum bay da bi ilerlerdim ÖNCELİKLE bu yamada emeği geçen herkese en samimi duygularımla tesekkur edıyorum ve gercekten dua da ettım onlar icin 78 tane sayfa var cogu sayfayı okudum ve şunu gordum bazı arkadaslar nankörluk edıyorlar yoq orası soyle yoq burası boyle şunu diyorum onları bu oyun tr cevrılmeseydı bu kadarı ıle oyundan hiççç bişey anlamadan oynıcaktınız/oynayamıyacaktınız dua edin çevirmişler oynuyorsunuz ben 2 sene bekledım bu yama cıkması ıcın 2 senedır de takıp edıyordum ...

İstemeyen ingilizce, ispanyolca da oynayabilir. hatta almanca ve fransızca da vardı herhalde.

kafanızı takmayın...
  • Çok Teşekkurler!!! Oyunu Bu yamayı yapanlar sayesinde tam olarak anladım orta ingilizcemle yuvartlana yuvarlana gidiyordum ama bu yamayı yükledim ve oyundan çok daha zevk aldım gerçekten çok teşekkurler film gibi oyun! bu arada dragon age awakening ek paketinede türkçe yama yapmayı düşünüyormusunuz böle bir çalışmanız varmı acaba ?
  • dostum oyunceviri de awakening ve witch hunt u çevirmeye başlamışar
  • Arkadaşlar oyunu iki defa bitirmeme ragmen oyun içinde %50-%55 tamamlanmış gözüküyo neredeyse elimdeki tüm yan görevleri halletmeme ragmen bunun %100 ünü bitirebilen varmı bide haritadaki kurukafa resmi olan bölge açılıyomu bende iki oyundada açılmadı.
  • Oyungezer DVD kapağına taşımış projeyi, görünce çok sevindim. Tekrar tebrikler arkadaşlar.
  • tebrik ederim 2-3 gün önce deneme fırsatım olmuştu. eşya açıklamalarını bile tam gözüküyordu.
  • ya bu linke de benim bilgisayar virüslü diyor
  • Antivirüsün ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemreserpal -- 11 Şubat 2011; 22:51:24 >
  • biri bana full DLC lerin oldugu bi link atabilir mi??? şimdiden teskkurler....
  • norton internet securitiy orjinal acaba odan mı dır virüslü diyo yükletmiyor
  • Norton herşeye virüslü der zaten ya, indir kur sen.
    Sorun çıkarırsa kapat kurana kadar, sonra tekrar aç.
  • yaw dostlar benim yazımı görüp de neden hiç kimse yardımcı olmuyor Allah rızası için duyun sesimi gezmediğim site kalmadı yada benim gozumden kactı bir türlü Full DLC lerin oldugu bi yer bulamadım nolur bi yardım edin yada elinde olan varsa bi yerden upload etsin link versin hiç mi hayır duası almak isteyen yoq inşallah bu sefer yardımcı olacak biri olur mağdurum mağdurum mağdurumda mağdurum :)
  • Bide bu arada DLC leri yuklemeden once mi patch leri yuklemek gerekir yoqsa DLC leri yukledıkten sonrada da patch lerı yuklesek olur mu?????
  • senin tanıdığın evinin yakınlarıda bir bilgisayarcı varsa istersen bir de ona sor
  • Çalışmayı yapan arkadaşların eline sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReBeLzb

yaw dostlar benim yazımı görüp de neden hiç kimse yardımcı olmuyor Allah rızası için duyun sesimi gezmediğim site kalmadı yada benim gozumden kactı bir türlü Full DLC lerin oldugu bi yer bulamadım nolur bi yardım edin yada elinde olan varsa bi yerden upload etsin link versin hiç mi hayır duası almak isteyen yoq inşallah bu sefer yardımcı olacak biri olur mağdurum mağdurum mağdurumda mağdurum :)

dostum torrent sitelerinden kolayca bulabilirsin
  • bu çeviride emegi olan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun 1 yıl önce bi kurdum oynadım hiç bişi anlamadım oynayamadımda anlamıyozki :D nasıl oynuyalım sallamasyon işretliyoz seçenekleri.
    Ama şimdi anlaya anlaya ne yptıgımız bilerek zevk alarak oynuyorum bilmiyorum kardeşlerim içim böle dolup dolup taşıyo ne desem az keşke yapacak bişi olsa sizler için sagolun arkadaşlar......
  • belki de defalrca soulmuştur ama konuyu açan arkadaş bir zahmet ilk sayfaya eklerse sevinirim:
    bu yama sadece ana oyunda mı geçerli ;eklentiler gene ingilizce mi kalıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bart1969 -- 14 Şubat 2011; 12:06:48 >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.