Şimdi Ara

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.321
Cevap
23
Favori
463.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinal keye sahip olmanın hiç bir anlamı yok yani :) (verilen emegin ücretini ödemek dışında ) cracklide bende aynı hizmet sunuluo keşke multi olsaydı arkdaşımla oynayabilseydm
  • Çalışan link yok bi bakar mısınız? Oyunu yükledik yama yok hiçbi yerde :S
  • http://www.mediafire.com/?kqch13hol9u07oz Çalışan link teşekkürü yamayı yapanlara edersiniz
  • Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu tam okuyamadım.Ben bu yamayı yüklediğimde haritada atıyordu oyun şimdi o sorun çözüldümü yada nasıl çözülür ?
  • Arkadaşlar linkler çalışmıyor acil yarıdmmm

Yapanlardan Allah razı olsun Risen'den sonra ikinci rpg oyunum

edit:üst mesajda verilmiş,sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 17 Mayıs 2012; 10:20:51 >
  • Yamayı çıkaran arkadaşları kutluyorum bireysel çalışmalarıyla güzel bir oyunu daha bizlere kazandırmışlar. fakat şunları belirteyim; Oyunda ingilizce kalan bir çok yer var, diyaloglar tamam, menülerin büyük bir kısmın da oldukça yine başarılı bir türkçeleştirme yapılmış ama görev yazılarının bir kısmı ve bazı önemli açıklamalar kitaplar vs bir çok yerde ingilizce kelime ve cümleler var ve bu yüzden oyuna konsantre olup bir türlü oynayamadım. Özellikle bazı görev açıklamalarının ingilizce olarak kalması kötü olmuş. Oyunu hevesle kurdum ama oynayamadım. Zaten hikayesi güzel olan sayılı RPG oyunu var. Gördüğüm kadarıyla ekipte Resmi The Witcher 2 çevirisinde görev almış kişilerde var. O projede olduğu gibi bu oyunu da her ayrıntının türkçeleştirildiği başarılı bir çalışma ile tamamlarsınız.
  • Yamada emeğin geçen herkese teşekkürler. Sayenizde oyuna daha çok bağlanmıştım ( 3 kere bitirdim :) ).
    Geçen gün orjinal aldım şimdi tekrar bitireceğim.
  • oyun 19 TL Media Marktta
  • arkadaşlar linkler çalışır durumda değil kontrol ederseniz sevinirim bizde yararlanmış olalım,

Ayrıca bu yama için çalışmış arkadaşlara çok teşekkürler, zor bir iş başarılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

oyun 19 TL Media Marktta

Orjinal oyunu aldığımız zaman daha farklı olan birşey varmı? Grafikler olsun,DLC ler ile ilgili olsun?
  • arkadaşlar skil ve stat sfırlama yı bilen warsa bu oyudna bi yardımcı olun lütfen
  • linkler ölmüş sanırım elinde sağlam link olan var mı ? dragon age anılarım depreşti yine bir kurayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

linkler ölmüş sanırım elinde sağlam link olan var mı ? dragon age anılarım depreşti yine bir kurayım dedim

Buyur hocam

http://www.mediafire.com/?xiywbeva6tktt66
  • quote:

Orijinalden alıntı: eblkn

quote:

linkler ölmüş sanırım elinde sağlam link olan var mı ? dragon age anılarım depreşti yine bir kurayım dedim

Buyur hocam

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

quote:

oyun 19 TL Media Marktta

Orjinal oyunu aldığımız zaman daha farklı olan birşey varmı? Grafikler olsun,DLC ler ile ilgili olsun?

Oyunu bitirince NPC nin biri sana bi sandık veriyo şifreli seri kodunu yazınca açılıyo. İçinden gökkuşağı renginde bi PolyPocket midillisi çıkıp credits boyunca lambada dansı yapıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend44

arkadaşlar skil ve stat sfırlama yı bilen warsa bu oyudna bi yardımcı olun lütfen

Character respec modu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Buyur hocam

Bu linkteki yamayı kurdum.Kurulum işleminde herhangi bir hata yapmadım fakat oyunda ki konuşmaların yüzde 90 nından fazlası ingilizce.Konuşmalar haricinde her şey Türkçe bunun sebebi nedir ?, lütfen yardımcı olun

• quote:

quote:

Buyur hocam

Eyvallah çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

quote:

quote:

oyun 19 TL Media Marktta

Oyunu bitirince NPC nin biri sana bi sandık veriyo şifreli seri kodunu yazınca açılıyo. İçinden gökkuşağı renginde bi PolyPocket midillisi çıkıp credits boyunca lambada dansı yapıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

quote:

quote:

oyun 19 TL Media Marktta

Hak etmedi mi ama doğru söyle

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.